Evet bana da verdiği süre oldukça az geldi. Zaten etkilerinin geçmesi 1 hafta sürüyor genelde.
Ben bu ay 2 kilo zeytin yemişim.seni tabi ki cok iyi anlıyorum. Kahvaltım zeytin reçel ve ekmekten ibaret
zaten kahvaltıdan çok beklentim de kalmadı artık. O yüzden ne uğraşıyorum ne de üzerinedüşünüyorum.
Çorbam olursa çorba içiyorum bitti ya da yemek ne varsa, malum zaten bebekle uğraşırken bir çırpıda öğlen oluyor.
Bakliyat konusu çok canımızı sıkıyor, gazı gündüz hallettik sanıyorum, gece 3 te başlayan sabaha kadar süren çığlıklar oluyor. Suanda da kimyon içiyorum hayırlısı
bu gaz hep böyle sürmeyecek inşallah. Pirinç pilavını ayda bir yerdim. Haftada 2 pişiriyorum artık
biraz bulgur açtım bol sebzeli, arada pilava nohut filan katıyorum. Yavaş yavaş artıracağım bakliyatı inşallah. Hem kendimi hem eşimi düşünerek yemek yapmak zor oluyor.
Ben paketli yiyecek içeceği komple kestim bu arada. Baktım işin içinden çıkamıyorum. Şekerli vanilin, kabartma tozu, pudra sekeri( sütsüz) ve maya kaldı bir tek
bir de makarna, onun da içeriğinde sadece durum irmiği yazdığı için tüketiyorum arada.
Asitli içecekleri tüp mideli olduğum için 2 senedir tüketmiyorum zaten.
Ketçap filan da riskli olabiliyor dikkat et.
Ay kendimi engelli bi koşuda gibi hissediyorum bazen. Böyle konuştukça. Kafam ağrıyor düşünmekten