- 9 Eylül 2021
- 86
- 87
- 37
Olur tabiki Olmaz olur mu hiçİnsAllah benimde olur dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabiki Olmaz olur mu hiçİnsAllah benimde olur dua edin
çok teşekkür ederim sağoln. Ama çalışıyorum ve işyerimde tek çalışanım izin olayı da biraz zor gözüküyor. AmaÇok geçmiş olsun yatıp dinlenirseniz bişey olmaz. Sadece tuvalete gitmek için kalkın olur mu? Ev işleri filan her şeyi boş verin. Bebiş daha önemli
çok teşekküt ederim sağolun. Çalışıyorum işte kesşke çalışmasaydım dedim bugün ilk defa. İşyerimde tek elemanım ben gittiğimde bütün iş aksıyor. Sadece bugünlük izin aldım dinlendim evde. Şimdilik kesildi inşallah tekrarlamazÇok geçmiş olsun yatıp dinlenirseniz bişey olmaz. Sadece tuvalete gitmek için kalkın olur mu? Ev işleri filan her şeyi boş verin. Bebiş daha önemli
Çok teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim. Hap ağrılarımı kesti dediğiniz gibi. Kanama da kesildi. Allah razı olsun içimi rahatlatıyosunuz arkadaşlar desteklerinizleÇok geçmiş olsun sakın korkma ,yat dinlen bebeğin sana tutunsun inşallah Progestan da fayda edecektir
Çok teşekkür ederim daha iyiyim. Progestan kullanınca, ve bütün gün uzanıp dinlenince iyi oldum. Giderek düzeliyor Allahın da izniyle. Yardımlarınız için çok sağolunÇok geçmiş olsun. Allah bebeğinizi ve sizi korusun. Ayaklarınızın altına birkaç yastık koyarak uzanın tehlike geçene kadar. Çalışansanız kesinlikle rapor almaya çalışın.
Merhabalar bende bugün kan verdim beta 4550 çıktı şuan 4+4 çok yüksek geldi banada. Siz doktora danıştınız mı acaba.Herkese merhaba. 4+5’te kese gördük. Bugün ilk kan testi sonucum çıktı. Beta hcg 18880 çıktı. 5. Haftadayız. Çok yüksek geldi bana, çok korkuyorum. Benzer durum yaşayan var mı?
Hakkında en hayırlısı olsun canım devretmek için kazen beye yazıyorsun ama perşembeye kadar bekle derim gün doğmadan neler doğarHanımlar benim test sonucum negatif çıktı.. Ben topiği isteyen birisi varsa devredebilirim
Bütün annelere adaylarına hayırlı olsun diyorum.. Sağlıklı bir gebeliğiniz olsun ve evladınızı elinize almak nasip olsun inş
Onu bende bilmiyorum bi gün kahverengi bayaa lekelenmem oldu doktoruma sordum yerleşmedir dedi bir şey vermedi sanırım kanaması olanlara ve kesede çevrede kan görülürse veriliyor. Ama bu sadece benim araştırmalarıma dayalı sölediğim bir şey:)Kızlar doktor size progesteron verdi mi ve beye göre verdi
Sordun mu doktoruna cnmKozlar birde ayın 2 sinde kan verdim 20 di bugün kan verdim yani 4 dün sonra 184 çıktı
Merhaba. Bugün doktora gittim, yüksek değil mi diye sordum. Betayla artık ilgilenmiyoruz, önemli değil kişiden kişiye değişir dediMerhabalar bende bugün kan verdim beta 4550 çıktı şuan 4+4 çok yüksek geldi banada. Siz doktora danıştınız mı acaba.
Karından gördükÇok güzel vajinal muayene de mi gördünüz keseyi yoksa karından mı
Benim de işim ağır nasıl olacak bilmiyorum hamile değilken bile yoruluyordum şimdi artık ne olur Allah bilir Allah yardımcımız olsunçok teşekkür ederim sağoln. Ama çalışıyorum ve işyerimde tek çalışanım izin olayı da biraz zor gözüküyor. Ama
çok teşekküt ederim sağolun. Çalışıyorum işte kesşke çalışmasaydım dedim bugün ilk defa. İşyerimde tek elemanım ben gittiğimde bütün iş aksıyor. Sadece bugünlük izin aldım dinlendim evde. Şimdilik kesildi inşallah tekrarlamaz
amin inşaAllah.. Hem çalışıp hep hamilelik kolay birşey değil tahmin ediyordum da kanama olayı kötü işte. İnsan diğer mide bulantısı vs. başa çıkabiliyor da diğerinde dinlenmekten başka çare olmadığından zor. Ben muhasebeciyim oturduğum yerden çalışıyorum ama doğalgaz derdine bütün ilçeyi kazdılar, dolmuşa binince bi hoplattı ondan sonra başladı benimde. Ama progestan gerçekten işe yarıyor. Benim bir gün içinde kesildi yok denecek kadar. Sizin durumunuz daha zor ama Allah yardım eder inşallah dua edelim birbirimizeBenim de işim ağır nasıl olacak bilmiyorum hamile değilken bile yoruluyordum şimdi artık ne olur Allah bilir Allah yardımcımız olsun
Kolay gelsin... Daha yavaş tempoda yapmaya çalış işini. İmkanın varsa.Benim de işim ağır nasıl olacak bilmiyorum hamile değilken bile yoruluyordum şimdi artık ne olur Allah bilir Allah yardımcımız olsun