2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Bende akşam kanama olunca gitti dedim ama kanama kesilince ümitlendim yine hakkımızda hayırlısı

Senin bugün test günün mu hayırlı si olur insalaaa canm
Yok canım benim 22 Ocak’ta test günüm inşallah hayırlısı olur hepimiz için buradaki herkes için söylüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏

T
Kızlar benim test sonucum negatif 😭😭😭
Doktorun birşey dedimi cnm üzülme verecek olan Rabbim doğal yoldan verir umudunu kaybetme belki senin için böylesi hayırlı değildi Rabbim sana başka şekilde nasip edecektir yeterki sen Rabbimden umudunu kesme ona sığın bu ay olmadı gelecek ay kendiliğnden olur inşallah

Aranızda SAMSUN Medikal park hastanesinde tedavi gören varsa hiç önermiyorum senelerdir bu hastane maddi manevi yıprattı hiçbir test uygulanmıyor önemsenmiyor orada gebe kalanlar tamamen şans eseri kalmışlar artık inanıyorum

Dün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günüm bu 3. denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur çok heyecanliyim zaman geçmiyor
Bende nasipse subatta transfer olcam, 2 tane 5.gün embrıom var ilk koyulan tutmadı, esimde morfolojı bozuklugu vardı, bu tutar inşallah

T

Doktorun birşey dedimi cnm üzülme verecek olan Rabbim doğal yoldan verir umudunu kaybetme belki senin için böylesi hayırlı değildi Rabbim sana başka şekilde nasip edecektir yeterki sen Rabbimden umudunu kesme ona sığın bu ay olmadı gelecek ay kendiliğnden olur inşallah
Doğal yoldan olmuyor canım benim tüpler bağlı ameliyat oldum ama açılmadı

T

Doktorumun sekreteri hava bin beşyüz olmamış deyip açıklama yapacağına birde trip atıyor

Test yapicam yine bugün bakalim hayırlısı

X