Senin bugün test günün mu hayırlı si olur insalaaa canmStres yapma hiç canım oluruna bırak herşeyi ben de sonucumu bekliyorum ama İnan olumsuz sonuca bile hazırladım kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bugün test günün mu hayırlı si olur insalaaa canmStres yapma hiç canım oluruna bırak herşeyi ben de sonucumu bekliyorum ama İnan olumsuz sonuca bile hazırladım kendimi
Yok canım benim 22 Ocak’ta test günüm inşallah hayırlısı olur hepimiz için buradaki herkes için söylüyorum Allah yardımcımız olsun inşallahSenin bugün test günün mu hayırlı si olur insalaaa canm
Hadi ya canım benim çok üzüldümKızlar benim test sonucum negatif
Benimde dünya başıma yıkıldıHadi ya canım benim çok üzüldüm
Doktorun birşey dedimi cnm üzülme verecek olan Rabbim doğal yoldan verir umudunu kaybetme belki senin için böylesi hayırlı değildi Rabbim sana başka şekilde nasip edecektir yeterki sen Rabbimden umudunu kesme ona sığın bu ay olmadı gelecek ay kendiliğnden olur inşallahKızlar benim test sonucum negatif
Herkes nasibinin peşinde canım sen elinden geleni yaptın bütün yolları denedin artık Takdiri ilahi ne derse o olcak Herşeyinle ona güvenBenimde dünya başıma yıkıldı
Bende nasipse subatta transfer olcam, 2 tane 5.gün embrıom var ilk koyulan tutmadı, esimde morfolojı bozuklugu vardı, bu tutar inşallahDün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günüm bu 3. denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur çok heyecanliyim zaman geçmiyor
Doğal yoldan olmuyor canım benim tüpler bağlı ameliyat oldum ama açılmadıT
Doktorun birşey dedimi cnm üzülme verecek olan Rabbim doğal yoldan verir umudunu kaybetme belki senin için böylesi hayırlı değildi Rabbim sana başka şekilde nasip edecektir yeterki sen Rabbimden umudunu kesme ona sığın bu ay olmadı gelecek ay kendiliğnden olur inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBende nasipse subatta transfer olcam, 2 tane 5.gün embrıom var ilk koyulan tutmadı, esimde morfolojı bozuklugu vardı, bu tutar inşallah
Guzel habeleri alirz insallah canimAyy bende 12 sinde oldum 3.gün embriyosu..çokk merak ediyorum...
Doktorumun sekreteri hava bin beşyüz olmamış deyip açıklama yapacağına birde trip atıyorT
Doktorun birşey dedimi cnm üzülme verecek olan Rabbim doğal yoldan verir umudunu kaybetme belki senin için böylesi hayırlı değildi Rabbim sana başka şekilde nasip edecektir yeterki sen Rabbimden umudunu kesme ona sığın bu ay olmadı gelecek ay kendiliğnden olur inşallah
Test yaptın mı canım sonuç neKizlar sizin belirtileriniz var mi ben de 6 ocakta transfer olmuştum yarin test günüm