2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Merhaba kizlar bende alti yillik evliyim ve hiç hamile kalamdim 7 ocakta dondurulmuş iki embryo transferi oldum ayin 21 rinde test yap dedi doktorum ama ben ayin 16 sinda yani transfern onun cu gunu aksam adet kanamasi gördüm kanamam gece kesildi ve bugünde yok bide gebelik testi yaptım silik cikti napsam bilmiyirum

Merhaba kizlar bende alti yillik evliyim ve hiç hamile kalamdim 7 ocakta dondurulmuş iki embryo transferi oldum ayin 21 rinde test yap dedi doktorum ama ben ayin 16 sinda yani transfern onun cu gunu aksam adet kanamasi gördüm kanamam gece kesildi ve bugünde yok bide gebelik testi yaptım silik cikti napsam bilmiyirum

Anladım bildiğim kadarıyla pıhtılaşma olduğunda bebeğin ilerleyen zamanda kalbi durup devam eşemiyormuş sizde bu durumu defalarca yaşayınca o yüzden sordum
Evet cnm doktorlar onun üzerine de düştü ama kesinlikle onunla alakası olmadığını söylediler sonra da sebebini bilmiyoruz dediler sadece birisi değil ki tane doktora gitmiştim hepsi hemfikir bu konuda maalesef 😔

Doktoruna kanaman olduğunu söyle
Yine de stres yapma cnm çoklu transferlerde bazı arkadaşlarımda gördüm 1 embriyonun gelişimi durdu da diğerinde hiç sıkıntı yaşamadılar. İnşallah den ikisinde De yaşamazsın inşallah

Yaklaşık 3 hafta sonra falan sürüyor süreç gebelik testine kadar ben 22 aralıkta başlamıştım tedaviye 6 ocakta transferim oldu bugün test günüm 5.gün dondurulmuş embriyo
Güzel ve pozitif haberlerini bekliyoruz cnm inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🙏

Doktorumu aradim ama ameliyat miss insala dedigin gibii olur canmm şuan okadsr stresliyimki acaba varmı yok mu diye düşünüyorum

Benim 21 Ocakta kontrolüm var o zamana kadar estrofeme devam pazar gününden beri sabah 2 akşam 2 içmeye başladım. Cumartesi aynı tedavi gören arkadaşım sormuş ilk kontrolden 4-5 gün sonra transfer yapılıyormuş tahminen ayın 25 yada 26 sında transferim gerçekleşecek inş. heyecanla bekliyorum.

Eklentiler

• IMG20220117123107.jpg
    IMG20220117123107.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 253
H

Eklentiler

• IMG20220117123107.jpg
    IMG20220117123107.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 163
Testi akşam yaptım yani10 gün yaptım

Doktorumu aradim ama ameliyat miss insala dedigin gibii olur canmm şuan okadsr stresliyimki acaba varmı yok mu diye düşünüyorum
Stres yapma hiç canım oluruna bırak herşeyi ben de sonucumu bekliyorum ama İnan olumsuz sonuca bile hazırladım kendimi

X