2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Benim kasiklarimda pek agirmadi transferin 3. 4. Gunu birkac kez igne batmasi hissettim goguslerim zaten ilaclardan agiriyor o kadar bi arada rahimde segirme oldu gün boyunca dün bugunde arada rahimde sizi oluyor herhalde adet olacam diye düşünüyorum
Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor öyle düşünme

Bu arada deneyimi olan arkadaşlara söylemek istiyorum embriyo için %100 kaliteli dedi doktorum bilmiyorum yine de ümitsizlikte var içinde 13 yumurta toplandı 3 tanesi gelişti 3 ünü genetiğe yolladık 2 tanesi geldi doktorum 1 tanesini transfer etti 2 tane tehlikeli olur dedi
Kaçıncı gün embriyosu

Inşallah seninde sağlıklı ilerler gebeliğin canım bebeğini sağlıklı kucağına alırsın sende kan pıhtılaşması mı var
Amin inşallah cümlemize. Bende pıhtılaşma yok olmamasına rağmen yine doktorum oksapar vermişti her ihtimale karşı

Oksapar
Progestan hap
Progestan iğne
Coraspin
Vitaminler

Progestan iğne ve kapsül coraspirin folic asit estrofem

Ben de aynılarını kullanıyorum Protestan hap haricinde onu vermedi doktorum inşallah bu iğneler vakti geldiğinde şifa olsun hepimize.

Benimde Estrofem Progestan iğne ve kapsül fitil olarak birde coraspin
Prednol diye bir ilacı 5 gün kullandim
Transfer günü hibor ve proluton diye 2 iğne vuruldu ertesi gün de hibor tekrar vuruldu şimdi birde salı günü proluton tekrar vurulacak

Amin inşallah cümlemize. Bende pıhtılaşma yok olmamasına rağmen yine doktorum oksapar vermişti her ihtimale karşı
Anladım bildiğim kadarıyla pıhtılaşma olduğunda bebeğin ilerleyen zamanda kalbi durup devam eşemiyormuş sizde bu durumu defalarca yaşayınca o yüzden sordum

Günaydın hepinizin hayırlı güzel haberleri gelir inşallah.Benimde iki tane dondurulmuş embriyom var şuan düşünüyorum ama süreç nasıl başlıyor kaç gün sürüyor onu bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

Günaydın hepinizin hayırlı güzel haberleri gelir inşallah.Benimde iki tane dondurulmuş embriyom var şuan düşünüyorum ama süreç nasıl başlıyor kaç gün sürüyor onu bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Günaydın canım adetin 2.günü muayeneye gidiyorsun doktor rahimin durumuna bakıyor sana birkaç ilaç veriyor 10 gün sonra kontrol için çağırıyor yine bakıp transfer için gün veriyor transferden sonra ek ilaçlarla test için bekliyorsun canım

Yaklaşık 3 hafta sonra falan sürüyor süreç gebelik testine kadar ben 22 aralıkta başlamıştım tedaviye 6 ocakta transferim oldu bugün test günüm 5.gün dondurulmuş embriyo

Günaydın canım adetin 2.günü muayeneye gidiyorsun doktor rahimin durumuna bakıyor sana birkaç ilaç veriyor 10 gün sonra kontrol için çağırıyor yine bakıp transfer için gün veriyor transferden sonra ek ilaçlarla test için bekliyorsun canım
verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim canım adet olmayı bekleyeceğim o zaman ocak sonu gibi görünüyor ona göre giderim

X