Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinErken gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 2990466
Malesef olmadı benimdeTest yaptın mı canım sonuç ne
Sagol canm ama emin degilim hala kan testi yapana kadar ümit lenmicemGözün aydın Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Benimde olmadı canım maddi olarak tükendik son şansım bittiMalesef olmadı benimde
Ben eminim idrara kandan sonra geçiyor bu hormon yarın git kan ver bence için rahatlasın diye şimdiden gözün aydınSagol canm ama emin degilim hala kan testi yapana kadar ümit lenmicem
Sagol canm ama emin degilim hala kan testi yapana kadar ümit lenmice
Senin son durum ne canımHerkes nasibinin peşinde canım sen elinden geleni yaptın bütün yolları denedin artık Takdiri ilahi ne derse o olcak Herşeyinle ona güven
Ben umudumu kaybettim artik ilk denemeydi bizim ama sanki hic olmayacak gibi maddiyat yeterli olsa bile olmuyor işteBenimde olmadı canım maddi olarak tükendik son şansım bitti
Ayın 21 nde canmTest günün ne zaman
Doktorum bekle dedi canm test günume üç gün var beklicem herşeyin hayırlısı artıkBen eminim idrara kandan sonra geçiyor bu hormon yarın git kan ver bence için rahatlasın diye şimdiden gözün aydın
Daha ilk denemen canm niye umudunu kaybediyorsun alalhh büyük sıkma canını bende 7 yıldır yqpmadigim sey gitmedigim doktor kalmadı halada belli degil olup olmadıği alalhh buyuk yani sikma canıni herşeyin hayirlisni isteBen umudumu kaybettim artik ilk denemeydi bizim ama sanki hic olmayacak gibi maddiyat yeterli olsa bile olmuyor işte
Kızlar benim test sonucum negatif
Kızlar ikiniz adına da çok üzüldüm bu durumda kelimeler anlamsız biliyorum ama rabbim tez zamanda kucağınıza hayırlı bir evlat nasip eder inşallahMalesef olmadı benimde
Hemen hemen aynı zamana denk geliyoruz buradan paylaşırız sonuçları ben de akşam idrar testi yapmak istiyorum çöm sabırsızlanıyorum korkuyorum da sonuçtan açıkçası ne kadar karışık duygular içindeyiz belirsizliklerle doluyuzBenimde ayin21 rinde test günüm
Olsun üzülmeyin kızlar inşallah yine olumlu güzel sonuçlar alırsınız hepimizin tek istediği bu zaten.Kızlar ikiniz adına da çok üzüldüm bu durumda kelimeler anlamsız biliyorum ama rabbim tez zamanda kucağınıza hayırlı bir evlat nasip eder inşallah