2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Erken gebelik testi yaptım
IMG20220117174727.jpg

Kizlar erken gebelik testi yaptım var gibi ama rmin değilim doktorum test gününü bekle dedi

Eklentiler

• IMG20220117174727.jpg
    IMG20220117174727.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 140
Ben eminim idrara kandan sonra geçiyor bu hormon yarın git kan ver bence için rahatlasın diye şimdiden gözün aydın
Doktorum bekle dedi canm test günume üç gün var beklicem herşeyin hayırlısı artık

Alalhhim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin insalaa 🙏

Ben umudumu kaybettim artik ilk denemeydi bizim ama sanki hic olmayacak gibi maddiyat yeterli olsa bile olmuyor işte
Daha ilk denemen canm niye umudunu kaybediyorsun alalhh büyük sıkma canını bende 7 yıldır yqpmadigim sey gitmedigim doktor kalmadı halada belli degil olup olmadıği alalhh buyuk yani sikma canıni herşeyin hayirlisni iste

Benimde ayin21 rinde test günüm
Hemen hemen aynı zamana denk geliyoruz buradan paylaşırız sonuçları ben de akşam idrar testi yapmak istiyorum çöm sabırsızlanıyorum korkuyorum da sonuçtan açıkçası ne kadar karışık duygular içindeyiz belirsizliklerle doluyuz

Kızlar ikiniz adına da çok üzüldüm bu durumda kelimeler anlamsız biliyorum ama rabbim tez zamanda kucağınıza hayırlı bir evlat nasip eder inşallah 😔
Olsun üzülmeyin kızlar inşallah yine olumlu güzel sonuçlar alırsınız hepimizin tek istediği bu zaten.

X