• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Daha ilk denemen canm niye umudunu kaybediyorsun alalhh büyük sıkma canını bende 7 yıldır yqpmadigim sey gitmedigim doktor kalmadı halada belli degil olup olmadıği alalhh buyuk yani sikma canıni herşeyin hayirlisni iste
Evet doğru söyledin canım daha ilk denemesi benimde ilk denemem negatif çıkabilirim ben de çoğu arkadaş kaç kere denemiş öyle pozitif elde etmişlerdi yakın arkadaşım 3 defa yaptırdı sonuncusu tuttu şimdi 7 aylık hamile. Rabbim herşeyin hayırlısı versin canım

Hemen hemen aynı zamana denk geliyoruz buradan paylaşırız sonuçları ben de akşam idrar testi yapmak istiyorum çöm sabırsızlanıyorum korkuyorum da sonuçtan açıkçası ne kadar karışık duygular içindeyiz belirsizliklerle doluyuz
Hakkımızda hayırlı si olsun cam

Hemen hemen aynı zamana denk geliyoruz buradan paylaşırız sonuçları ben de akşam idrar testi yapmak istiyorum çöm sabırsızlanıyorum korkuyorum da sonuçtan açıkçası ne kadar karışık duygular içindeyiz belirsizliklerle doluyuz
Canim senin kanaman falan.oldumu benim transfern 10 nuncu günü kanamam oldu 3. 4 saatt sürdü

Inşallah canım 🙏🙏

Kızlar ikiniz adına da çok üzüldüm bu durumda kelimeler anlamsız biliyorum ama rabbim tez zamanda kucağınıza hayırlı bir evlat nasip eder inşallah 😔
Allah razı olsun benim tüplerim bağlı canım doğal yolla gebelik imkansız Rabbim isteyen herkeze ve hepinize sağlıklı bebisler nasip etsin benim için bitti 😥

Canim senin kanaman falan.oldumu benim transfern 10 nuncu günü kanamam oldu 3. 4 saatt sürdü
Yok cnm kanamam olmadı sanki hiç transfer olmamış tüp benek yapmamış gibiyim hiç bişi hisssetmiyorum ben akşam idtar testi yapacağım bakalım ne gösterecek daha var test günüme. Ama dediğim gibi dayanamıyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu Benim 5.gün embriosu

Yok cnm kanamam olmadı sanki hiç transfer olmamış tüp benek yapmamış gibiyim hiç bişi hisssetmiyorum ben akşam idtar testi yapacağım bakalım ne gösterecek daha var test günüme. Ama dediğim gibi dayanamıyorum senin kaçıncı gün embriyosuydu Benim 5.gün embriosu
Bende test yapmicaktimm aslında kanamam oldu ya dedim nasilsa olmadi evdede test vardi oylesine yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi gün yine yaptim erken gebelik testi yaptim ondada cikti insalaa vardir bilmiyorum artikk test günümu bekliyirum hayirlisiyla

Benimde 5.gün ebriyosu

Benimde 5.gün ebriyosu
Bence olumlu sonuç alacaksın canım sen stres yapma üzülme sen dal noktanı değiştir yeter. dediğim gibi yakın arkadaşımında kanaması oldu birisini düşürdü diğerinde devam etti şimdi 7 aylık gebe kızı olacak inşallah ben de onun doktoruna gidiyorum. Güzel haberlerini alacağım inşallah 🙏

Bence olumlu sonuç alacaksın canım sen stres yapma üzülme sen dal noktanı değiştir yeter. dediğim gibi yakın arkadaşımında kanaması oldu birisini düşürdü diğerinde devam etti şimdi 7 aylık gebe kızı olacak inşallah ben de onun doktoruna gidiyorum. Güzel haberlerini alacağım inşallah 🙏
İnsalaaa canmm herkes çift çizgileri görsün insalaaa

İnsalaaa canmm herkes çift çizgileri görsün insalaaa
Yaptım şimdi tek çizgi çıktı 8.günüm bugün benim ama bazılarında çıkıyordu bu yüzden yapmak istememiştim hep korktuğum başıma geliyordu zaten 😒

Yaptım şimdi tek çizgi çıktı 8.günüm bugün benim ama bazılarında çıkıyordu bu yüzden yapmak istememiştim hep korktuğum başıma geliyordu zaten 😒
Erken daha canmm üzülme bence testt gününü bekle

Bide senin kaç embriyo transfer edildi
Evet bahsettiğim arkaşımda da idrar testlerinde hiç çıkmamış kan testinde çıkmış. 5.gün embriyosu bana 1 tane transfer yapıldı diğerini dondurdum doktorum 2 tane yapamam tehlikeli olabilir genetiğe yolladıklarımı 2 tane transfer yapmıyorum dedi

Merhaba arkadaslar bende 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu 5.gun transferim oldu yani ayin 10 unda 20.sinde gebelik testi yaptiracagim dun test yaptım negatif çıktı ayin 20 sini bekliyorum

Merhaba arkadaslar bende 3.gun dondurulmuş embriyo transferi oldu 5.gun transferim oldu yani ayin 10 unda 20.sinde gebelik testi yaptiracagim dun test yaptım negatif çıktı ayin 20 sini bekliyorum
Testi erken yapmışsın 3.gün embriyosu için idrar Testi erken senin için canım

Back