Benım yarın test gunum sabah gıdıcem ama hıc umudum yokSen verdin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım yarın test gunum sabah gıdıcem ama hıc umudum yokSen verdin mi
Canım cıktımı sonucnBugün dua edin nolur
NegatifCanım cıktımı sonucn
İnşallah sen pozitif alırsın lütfen bildir.Benım yarın test gunum sabah gıdıcem ama hıc umudum yok
Benımde cıktı negatıfİnşallah sen pozitif alırsın lütfen bildir.
Doktorun aradımı konuştunuz mu nasıl bi tedavi öneriyorBenımde cıktı negatıf
Konustuk embrıyo çok sağlıklıydı rahım ıyıydı engel olacak bır durum yoktu o da sasırdı kalan embrıyolara devam edıcez dedı ıkı regl donemı gecsın dedı ılacları bırak dedı baska ekstra test vs ıstersen gıdınce soyler heralde, senın doktor ne dedıDoktorun aradımı konuştunuz mu nasıl bi tedavi öneriyor
Ban 3 gün başladim beklemek çok zor yaaaBoşuna 12. Gün test yapın demiyorlar arkadaşlar kabul edelim ki 6. 7. 8. Gün test yapmayı kendimiz uydurduk
Bande 17de transfer oldum6. Gün çok erken sizde erken yapmışsınız yaşnz k tedaviniz nerede oldu bende 17 sinde transfer oldum ya 9 10 gün geçmeli yani 6 çok çook erkenmn dahaa
Çıktımı artk çizgi mizgi bşilerBan 3 gün başladim beklemek çok zor yaaa
7 gün çıktı çok şükürÇıktımı artk çizgi mizgi bşiler
Haydi gözünüz aydın sımsıkı tutunsun inşallah7 gün çıktı çok şükür
İnşallah canımHaydi gözünüz aydın sımsıkı tutunsun inşallah
EveeetttKızlar 18 aralıkta transfer oldum. Yedinci gün. Çok silik bir çizgi görüyorum ama sizce pozitif mi ?
Eki Görüntüle 3526544
Evet görüyorummmmmm yarın sabah bidaha yapıp at merak ettim yarın 6. Günüm bende yapıcam. Transfer olduğunuz günü sayıyormusunuzKızlar 18 aralıkta transfer oldum. Yedinci gün. Çok silik bir çizgi görüyorum ama sizce pozitif mi ?
Eki Görüntüle 3526544
Yok saymadım o günü. Evet ya sabah ilk işim test yapmakkEvet görüyorummmmmm yarın sabah bidaha yapıp at merak ettim yarın 6. Günüm bende yapıcam. Transfer olduğunuz günü sayıyormusunuz
Canım bence doktoruna sor. Lekelenme yerleşme kanamasıda olabilirKızlar bugün transferimimin dokuzuncu günü ve kahverengi lekelenmem oldu olmadı herhalde daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu hasta olacağım ben herhalde sancıları da var çok üzgünüm :’(