• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün embriyosunda transferin 7.günü idrar testi negatif 9. gün pozitif

Doktorun aradımı konuştunuz mu nasıl bi tedavi öneriyor
Konustuk embrıyo çok sağlıklıydı rahım ıyıydı engel olacak bır durum yoktu o da sasırdı kalan embrıyolara devam edıcez dedı ıkı regl donemı gecsın dedı ılacları bırak dedı baska ekstra test vs ıstersen gıdınce soyler heralde, senın doktor ne dedı

21 aralık cumartesi 1 yıl önce dondurduğum orta kalite emriyo transferi oldum bugün 5. Günüm transfer gününü saymazsak 4. Günüm dayanamayıp test yaptırdım ama negatif umut oldunuz umarım pozitifi görürüm 3. Tüp bebeğim ağlamaktan içim cıktı..

Kızlar 18 aralıkta transfer oldum. Yedinci gün. Çok silik bir çizgi görüyorum ama sizce pozitif mi ?
IMG_1172.jpeg

Kızlar bugün transferimimin dokuzuncu günü ve kahverengi lekelenmem oldu olmadı herhalde daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu hasta olacağım ben herhalde sancıları da var çok üzgünüm :’(

Kızlar bugün transferimimin dokuzuncu günü ve kahverengi lekelenmem oldu olmadı herhalde daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu hasta olacağım ben herhalde sancıları da var çok üzgünüm :’(
Canım bence doktoruna sor. Lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir

Back