Insallah burda bırbırımıze guzel haberler vermek nasıp olur emeklerımız bosa gıtmezBnde tek embriyo daha arkda kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah burda bırbırımıze guzel haberler vermek nasıp olur emeklerımız bosa gıtmezBnde tek embriyo daha arkda kalmadı
İnşallah inşallah seneye anneler gurubunda olalım hepimizInsallah burda bırbırımıze guzel haberler vermek nasıp olur emeklerımız bosa gıtmez
Bende 12 aralık 5 gün taze 2 emriyo transfer oldum 4aa ve 4ba 7. Gün kanda 2.25 çıktı bugün 8 . Gün idrarda da negatif pazartesi asıl günüm ama umudumu kaybettim sizin durum okuyunca moralim birazda olsun düzeldiArkadaşlar merhaba,
5.gün embriyosu transferin 7. günü yaptığım erken dönem gebelik testi negatif çıktı. 2. çizgi silik bile çıkmadı.
Bugün 9. günüm ve sonuç pozitif :) yarın kan testi vereceğim
Bu süreç stresli ve bir o kadarda heyecanlı bir süreç.
7. gün negatifi gören arkadaşlara moral olsun.
Bende sizden 1 gün önce transfer oldum çift embriyo dondurulmuş. Kan vermedim ama idrarda negatif hala bugün 10.gün. Pazartesi bi mucize olsun diye bekliyorumBende 12 aralık 5 gün taze 2 emriyo transfer oldum 4aa ve 4ba 7. Gün kanda 2.25 çıktı bugün 8 . Gün idrarda da negatif pazartesi asıl günüm ama umudumu kaybettim sizin durum okuyunca moralim birazda olsun düzeldi
Rabbim sizede banada mucizeyi yaşamayı nasip etsin inşallah pazartesi günüBende sizden 1 gün önce transfer oldum çift embriyo dondurulmuş. Kan vermedim ama idrarda negatif hala bugün 10.gün. Pazartesi bi mucize olsun diye bekliyorum
Merhaba canım kan verdınmıBenimde 8 günün idrar negatif çıktı kan 6 gün 2.25 çıktı bugün adet günün ama olmadım ilaçlardandır belim agrıyor yarın kan vercem 10.günüm yarın bende bi mucize bekliyorum acıbedem mustafa taş 12 aralık transfer olan varmı
Bugün dua edin nolurMerhaba canım kan verdınmı
Allah yuzune gulsun ıns hayırlı haberler ver canım benım de yarın gunum ama bugun de negatıf ıdrsr testım benım oyuzden umudum yok bugun ıgnelerı de kullanmayı düşünmüyorum sen burdan haber ver bıze hakkımızda hayırlısıBugün dua edin nolur
Döndümü sonuç nedirBenim 9. Gün negatif inşallah pozitife döner
Sonucun cıktı mı bende aynı durumdayım umudum yokBenim 9. Gün negatif inşallah pozitife döner
Ama bırakmayın idrarda negatif kanda pozitif alanlar var lütfen bırakmayın toprağa ağaca kurda kuşa can veren Rabbim nelere kadir değilki toparlan ilaçlarınıda kullan lütfen kan ver Allahım yüzünü güldürsünAllah yuzune gulsun ıns hayırlı haberler ver canım benım de yarın gunum ama bugun de negatıf ıdrsr testım benım oyuzden umudum yok bugun ıgnelerı de kullanmayı düşünmüyorum sen burdan haber ver bıze hakkımızda hayırlısı
Sen verdınmı kan canımAma bırakmayın idrarda negatif kanda pozitif alanlar var lütfen bırakmayın toprağa ağaca kurda kuşa can veren Rabbim nelere kadir değilki toparlan ilaçlarınıda kullan lütfen kan ver Allahım yüzünü güldürsün
Verdim sonuç 3 4 gibi çıkarmışSen verdınmı kan canım
Hayırlısı ınsallah canımVerdim sonuç 3 4 gibi çıkarmış
Yaa ne kadar güzel ya darısı bıze benım bugun 9.gun ıdrar yıne negatif yarın kan gunum ama hıc umudum yok kasık agrım memede bıraz hasasslık olunca umutlanmıstım ama demekk onlarda ılac etkısıBen varım. 9. Güne kadar idrar hep negatifti. Ama 5.günde kanda pozitifi görmüştüm çoktan
Sen verdin miHayırlısı ınsallah canım