Evet cnm doktorlar onun üzerine de düştü ama kesinlikle onunla alakası olmadığını söylediler sonra da sebebini bilmiyoruz dediler sadece birisi değil ki tane doktora gitmiştim hepsi hemfikir bu konuda maalesefAnladım bildiğim kadarıyla pıhtılaşma olduğunda bebeğin ilerleyen zamanda kalbi durup devam eşemiyormuş sizde bu durumu defalarca yaşayınca o yüzden sordum
Hayırlısı olsun inşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırızMerhaba hanimlar benim transferim bugün yapılacak. Çok heyecanlıyım
Doktoruna kanaman olduğunu söyleMerhaba kizlar bende alti yillik evliyim ve hiç hamile kalamdim 7 ocakta dondurulmuş iki embryo transferi oldum ayin 21 rinde test yap dedi doktorum ama ben ayin 16 sinda yani transfern onun cu gunu aksam adet kanamasi gördüm kanamam gece kesildi ve bugünde yok bide gebelik testi yaptım silik cikti napsam bilmiyirum
Güzel ve pozitif haberlerini bekliyoruz cnm inşallah hayırlı sonuçlar alırsınYaklaşık 3 hafta sonra falan sürüyor süreç gebelik testine kadar ben 22 aralıkta başlamıştım tedaviye 6 ocakta transferim oldu bugün test günüm 5.gün dondurulmuş embriyo
Doktorumu aradim ama ameliyat miss insala dedigin gibii olur canmm şuan okadsr stresliyimki acaba varmı yok mu diye düşünüyorum
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırız
Bence hamilesin ikinci çizgi gozukuyor
Transferin kaçıncı gunu
Stres yapma hiç canım oluruna bırak herşeyi ben de sonucumu bekliyorum ama İnan olumsuz sonuca bile hazırladım kendimiDoktorumu aradim ama ameliyat miss insala dedigin gibii olur canmm şuan okadsr stresliyimki acaba varmı yok mu diye düşünüyorum