Test günüm 26 ocak cnm sende hayırlı haberler verirsin inşallah kaç defa yaptın testInşallah canım Rabbim gönlüne göre versin test tarihin ne zaman
Benimle aynı gün benimde 2 tane koydular15 yazmisim 14unde transfer yapildi ya kafam nasil gittiysesenin yarin belli olacak heyecanli olmalisin
Peki test gunun nicin 26si, 3.gun embriyosu mu acaba? Benim 24u test gunumBenimle aynı gün benimde 2 tane koydular
Evet ondan benim 3. Gün ebriyosu ama o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum geçen sefer sabrettim bu sefer denemek istiyrmPeki test gunun nicin 26si, 3.gun embriyosu mu acaba? Benim 24u test gunum
Siz test yaptınızmı acabaInşallah
2 defe idrar testi yaptım yarın büyük gün bakalım sonuç ne olucakTest günüm 26 ocak cnm sende hayırlı haberler verirsin inşallah kaç defa yaptın test
Yarın kan vericem idrar testi yaptımSiz test yaptınızmı acaba
Hayirlisi olsun ben en azindan cumaya kadar sabretmeyi planliyorumEvet ondan benim 3. Gün ebriyosu ama o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum geçen sefer sabrettim bu sefer denemek istiyrm
Olur bu sefer inşallah canım varmı bir belirtiKızlar benim bu 3.denemem ve son şansım artık maddi olarak bitmiş durumdayız inşallah siz pozitif sonuçlar alırsınız
Aynen bende öyle düşünüyorum genelde 8. Günde gören olmuş çünküHayirlisi olsun ben en azindan cumaya kadar sabretmeyi planliyorum
Insallah bu defa pozitif gorucezAynen bende öyle düşünüyorum genelde 8. Günde gören olmuş çünkü
Amin aminInsallah bu defa pozitif gorucez
Ben varımKızlar bu benimle bekleyecek başka kimse yokmu ocak transferi
Taze transfer olucaksan yumurta toplama işleminden en fazla 6 gün sonra ama eğer 3.gün veya 4.gün embriyosu transfer etmek isterse doktorun daha erken olur transferin dondurulmuş transfer planliyorsa doktorun ozan 1 ay sonra olurMerhaba ben birşey sormak istitorum da sizlere 12gün ilaç kullandıktan kaç gün sonra transfer oluyor acaba
Dondurulmuş embriyo zaten şimdi transferden sonra 12 gün ilaç sonra iğne mi oluyor doktorum 18 gün sonra bebeğin karnında dediTaze transfer olucaksan yumurta toplama işleminden en fazla 6 gün sonra ama eğer 3.gün veya 4.gün embriyosu transfer etmek isterse doktorun daha erken olur transferin dondurulmuş transfer planliyorsa doktorun ozan 1 ay sonra olur
Dondurulmuş yazmadığın için anlayamadım canım transferden sonra hangi ilaçları başladıysa doktorun onlara devam eder ek ilaç vermez su anda transferden 12 gün sonra kanda gebelik testi isterlerDondurulmuş embriyo zaten şimdi transferden sonra 12 gün ilaç sonra iğne mi oluyor doktorum 18 gün sonra bebeğin karnında dedi
Bende 12 ocakta transferimi oldumMerhaba
Bende 12 ocakta transferimi oldum. Cok heyecanli bir sekilde sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz guzel haberleri aliriz
Merhaba Hayırlı Olsun İnşallahDün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günüm bu 3. denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur çok heyecanliyim zaman geçmiyor