2022 dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar lutfen burada bulaşalım

Merhaba ben birşey sormak istitorum da sizlere 12gün ilaç kullandıktan kaç gün sonra transfer oluyor acaba
Taze transfer olucaksan yumurta toplama işleminden en fazla 6 gün sonra ama eğer 3.gün veya 4.gün embriyosu transfer etmek isterse doktorun daha erken olur transferin dondurulmuş transfer planliyorsa doktorun ozan 1 ay sonra olur

Taze transfer olucaksan yumurta toplama işleminden en fazla 6 gün sonra ama eğer 3.gün veya 4.gün embriyosu transfer etmek isterse doktorun daha erken olur transferin dondurulmuş transfer planliyorsa doktorun ozan 1 ay sonra olur
Dondurulmuş embriyo zaten şimdi transferden sonra 12 gün ilaç sonra iğne mi oluyor doktorum 18 gün sonra bebeğin karnında dedi

Dondurulmuş embriyo zaten şimdi transferden sonra 12 gün ilaç sonra iğne mi oluyor doktorum 18 gün sonra bebeğin karnında dedi
Dondurulmuş yazmadığın için anlayamadım canım transferden sonra hangi ilaçları başladıysa doktorun onlara devam eder ek ilaç vermez su anda transferden 12 gün sonra kanda gebelik testi isterler

Dün 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum 17 ocak test günüm bu 3. denemem ilki negatifti 2.boş gebelik inşallah bu sefer olur çok heyecanliyim zaman geçmiyor
Merhaba Hayırlı Olsun İnşallah
Bende dondurulmus 11 Ocak ta transfer oldum 24unde test günüm sanki zaman durdu gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…