Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor öyle düşünmeBenim kasiklarimda pek agirmadi transferin 3. 4. Gunu birkac kez igne batmasi hissettim goguslerim zaten ilaclardan agiriyor o kadar bi arada rahimde segirme oldu gün boyunca dün bugunde arada rahimde sizi oluyor herhalde adet olacam diye düşünüyorum
Evet o da var hepsi birbirine o kadar benziyorki ayirt etmek zor yarin guzel haberler aliriz insallahKullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor öyle düşünme
Progestan iğne ve kapsül coraspirin folic asit estrofemPeki kızlar ilac olarak neler kullanıyorsunuz?
Inşallah canımEvet o da var hepsi birbirine o kadar benziyorki ayirt etmek zor yarin guzel haberler aliriz insallah
Kaçıncı gün embriyosuBu arada deneyimi olan arkadaşlara söylemek istiyorum embriyo için %100 kaliteli dedi doktorum bilmiyorum yine de ümitsizlikte var içinde 13 yumurta toplandı 3 tanesi gelişti 3 ünü genetiğe yolladık 2 tanesi geldi doktorum 1 tanesini transfer etti 2 tane tehlikeli olur dedi
5.günKaçıncı gün embriyosu
Amin inşallah cümlemize. Bende pıhtılaşma yok olmamasına rağmen yine doktorum oksapar vermişti her ihtimale karşıInşallah seninde sağlıklı ilerler gebeliğin canım bebeğini sağlıklı kucağına alırsın sende kan pıhtılaşması mı var
Ben de aynılarını kullanıyorum Protestan hap haricinde onu vermedi doktorum inşallah bu iğneler vakti geldiğinde şifa olsun hepimize.Oksapar
Progestan hap
Progestan iğne
Coraspin
Vitaminler
Oksapar
Progestan hap
Progestan iğne
Coraspin
Vitaminler
Progestan iğne ve kapsül coraspirin folic asit estrofem
Ben de aynılarını kullanıyorum Protestan hap haricinde onu vermedi doktorum inşallah bu iğneler vakti geldiğinde şifa olsun hepimize.
Anladım bildiğim kadarıyla pıhtılaşma olduğunda bebeğin ilerleyen zamanda kalbi durup devam eşemiyormuş sizde bu durumu defalarca yaşayınca o yüzden sordumAmin inşallah cümlemize. Bende pıhtılaşma yok olmamasına rağmen yine doktorum oksapar vermişti her ihtimale karşı
Hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba hanimlar benim transferim bugün yapılacak. Çok heyecanlıyım
Günaydın canım adetin 2.günü muayeneye gidiyorsun doktor rahimin durumuna bakıyor sana birkaç ilaç veriyor 10 gün sonra kontrol için çağırıyor yine bakıp transfer için gün veriyor transferden sonra ek ilaçlarla test için bekliyorsun canımGünaydın hepinizin hayırlı güzel haberleri gelir inşallah.Benimde iki tane dondurulmuş embriyom var şuan düşünüyorum ama süreç nasıl başlıyor kaç gün sürüyor onu bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
Yaklaşık 3 hafta sonra falan sürüyor süreç gebelik testine kadar ben 22 aralıkta başlamıştım tedaviye 6 ocakta transferim oldu bugün test günüm 5.gün dondurulmuş embriyoGünaydın hepinizin hayırlı güzel haberleri gelir inşallah.Benimde iki tane dondurulmuş embriyom var şuan düşünüyorum ama süreç nasıl başlıyor kaç gün sürüyor onu bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim canım adet olmayı bekleyeceğim o zaman ocak sonu gibi görünüyor ona göre giderimGünaydın canım adetin 2.günü muayeneye gidiyorsun doktor rahimin durumuna bakıyor sana birkaç ilaç veriyor 10 gün sonra kontrol için çağırıyor yine bakıp transfer için gün veriyor transferden sonra ek ilaçlarla test için bekliyorsun canım
Ayy bende 12 sinde oldum 3.gün embriyosu..çokk merak ediyorum...oldum. Cok heyecanli bir sekilde sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz guzel haberleri aliriz
İnşallah hayırlı haberlerini alırız benimde 5.gün embriyosuYaklaşık 3 hafta sonra falan sürüyor süreç gebelik testine kadar ben 22 aralıkta başlamıştım tedaviye 6 ocakta transferim oldu bugün test günüm 5.gün dondurulmuş embriyo
Rica ederim inşallah Allah gönlüne göre verir canımverdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim canım adet olmayı bekleyeceğim o zaman ocak sonu gibi görünüyor ona göre giderim
Aminn inşallah canımİnşallah hayırlı haberlerini alırız benimde 5.gün embriyosu