- 12 Ekim 2021
- 207
- 183
- 24
Sağolun bakalık hayırlısıDondurulmuş yazmadığın için anlayamadım canım transferden sonra hangi ilaçları başladıysa doktorun onlara devam eder ek ilaç vermez su anda transferden 12 gün sonra kanda gebelik testi isterler
Aynen öyle benim yarın büyük günMerhaba Hayırlı Olsun İnşallah
Bende dondurulmus 11 Ocak ta transfer oldum 24unde test günüm sanki zaman durdu gibi geliyor
Çok Iyi anlıyorum hepinizi sitres yapmayın kendinizi oyalayacak şeylerle meşgul olun kızlar ve sürekli yatmayın kabız olmamak için evin içinde yavaş yavaş yürüyün rahimede kan dolaşımı gitsinMerhaba Hayırlı Olsun İnşallah
Bende dondurulmus 11 Ocak ta transfer oldum 24unde test günüm sanki zaman durdu gibi geliyor
Ben çok rahatım günlük hayatıma yavaş yavas devam ediyorum sadece evde olmak sıkıcı geldi havada soğuk baya hastalık da fena olunca evde durmaya devam hakkımızda hayırlısıÇok Iyi anlıyorum hepinizi sitres yapmayın kendinizi oyalayacak şeylerle meşgul olun kızlar ve sürekli yatmayın kabız olmamak için evin içinde yavaş yavaş yürüyün rahimede kan dolaşımı gitsin
Kendini dinleme canım psikolojik olarak çok etkileniyor insan gelmiş zaten günün herkeste belirti olmuyor rabbim istediğine ulaştırsın inşallahKizlar sizin belirtileriniz var mi ben de 6 ocakta transfer olmuştum yarin test günüm
Insallah guxel haberlerini aliriz canimKizlar sizin belirtileriniz var mi ben de 6 ocakta transfer olmuştum yarin test günüm
Bende 12 ocakta transfer oldum doktor 21 ne test yaptır dedi senin doktor bayag uzatmış test gununuMerhaba Hayırlı Olsun İnşallah
Bugun 1 yil gıbı geldi malesefKendini dinleme canım psikolojik olarak çok etkileniyor insan gelmiş zaten günün herkeste belirti olmuyor rabbim istediğine ulaştırsın inşallah
InsallahInsallah guxel haberlerini aliriz canim
Evet 5. Gün embriyosu olduğu için olabilir dediler birde 12. Gün pazara geldiği için de olabilir 13. Günde test olmuş oluyorBende 12 ocakta transfer oldum doktor 21 ne test yaptır dedi senin doktor bayag uzatmış test gununu
Banada doktor ister 21 nde ister 22 nde yaptır dedi bende cuma net çıkmaz diye ctsi yaptırayım diyorum sonrada bir gün daha beklemeyeyim diyorum kararsızım yaniEvet 5. Gün embriyosu olduğu için olabilir dediler birde 12. Gün pazara geldiği için de olabilir 13. Günde test olmuş oluyor
Canım bende 6 ocakta transfer oldum benimde yarın test günüm bende kasık ağrısı ve bel ağrısı var belirti olduğunu düşünmüyorum kullandığımız ilaçlardan oluyor bence inşallah yarın ikimizde pozitif sonuç alırız Iyi haberlerini bekliyoruzKizlar sizin belirtileriniz var mi ben de 6 ocakta transfer olmuştum yarin test günüm
22sinde daha 10 gün olmuş oluyor bence bekle erken yapınca negatif görme ihtimali çoğalıyor boş yere 1 gün için kendini üzme bence. Bana da çok uzun bekletiyor 8. Gün idrarda çıkar diyorlar ama yapmak istemiyorum moralmen çökmek daha kötü. Geç döllenme olduysa 14 günden önce doğru sonuç olmayabiliyor. Rahme tutunma 5 gün içinde oluyormus zaten.Banada doktor ister 21 nde ister 22 nde yaptır dedi bende cuma net çıkmaz diye ctsi yaptırayım diyorum sonrada bir gün daha beklemeyeyim diyorum kararsızım yani
Merhaba ben de 10 ocakta transfer oldum ilk denemem 22 ocakta sonucuna baktıracağım karılık duygular içindeyim zaten normal yollarla hep gebe kaldım ama kalp atışını duyduktan sonra aynı hafta gelişimi durdu Beş defa şiiibu yüzden tüp bebek yapmaya karar verdik şimdi hem stres hem heyecan karışım duygular içindeyim umuyorum sizde pozitif sonuçlar alırsınız buradan da yazın lütfenMerhaba
Bende 12 ocakta transferimi oldum. Cok heyecanli bir sekilde sonucumu bekliyorum. Insallah hepimiz guzel haberleri aliriz
Benim kasiklarimda pek agirmadi transferin 3. 4. Gunu birkac kez igne batmasi hissettim goguslerim zaten ilaclardan agiriyor o kadar bi arada rahimde segirme oldu gün boyunca dün bugunde arada rahimde sizi oluyor herhalde adet olacam diye düşünüyorumCanım bende 6 ocakta transfer oldum benimde yarın test günüm bende kasık ağrısı ve bel ağrısı var belirti olduğunu düşünmüyorum kullandığımız ilaçlardan oluyor bence inşallah yarın ikimizde pozitif sonuç alırız Iyi haberlerini bekliyoruz
OksaparPeki kızlar ilac olarak neler kullanıyorsunuz?
Inşallah seninde sağlıklı ilerler gebeliğin canım bebeğini sağlıklı kucağına alırsın sende kan pıhtılaşması mı varMerhaba ben de 10 ocakta transfer oldum ilk denemem 22 ocakta sonucuna baktıracağım karılık duygular içindeyim zaten normal yollarla hep gebe kaldım ama kalp atışını duyduktan sonra aynı hafta gelişimi durdu Beş defa şiiibu yüzden tüp bebek yapmaya karar verdik şimdi hem stres hem heyecan karışım duygular içindeyim umuyorum sizde pozitif sonuçlar alırsınız buradan da yazın lütfen