1 hafta oldu canım , dr’la konuştum heralde 2 hafta daha kalacak bilmiyorum , kilo alırsa eğer daha erken çıka bilirKaç gündür küvezde canım
Normal doğum olunca başka şansım yok zatenİyi yapıyorsun valla benim öyle oldu aniden suyum geldi acil doğuma alındım
sağlıcakla alırsın inş1 hafta oldu canım , dr’la konuştum heralde 2 hafta daha kalacak bilmiyorum , kilo alırsa eğer daha erken çıka bilir
Oy canımNormal doğum olunca başka şansım yok zatendoktor "normal doğum için hersey cok uygun" dedi, bakalim artik küçükhanım ne zaman gelmek isterse
Benimkilerden biri de gircek sanırım küveze birkaç şey sormak istedim canım. Küvezdeyken kıyafet veriyor muyuz? Bez mama biberon veriyor muyuz acaba. Neler lazım söyler misin rica etsem?Amin inşallah
Canım nkaç haftalıksın ki ? Kıyafet bebekten bebeğe değişiyor , mesela benimkinin kıyafeti yok , ama bi bebek var ona Kayafet giydiriyorlar , bizden bez mama yatak örtüsü istediler bide şapka istediler ama şapkayı kullanmıyorlarBenimkilerden biri de gircek sanırım küveze birkaç şey sormak istedim canım. Küvezdeyken kıyafet veriyor muyuz? Bez mama biberon veriyor muyuz acaba. Neler lazım söyler misin rica etsem?
Günaydın canım , dr ne dedi leke için ? Nasıl bi leke ? Kan mi ?Kızlar günaydın doğumunu yapanlara hayirli olsun çok sevindim. 37+3 yiz çok az leke geldi dün akşam nst den sonra doktorum eve gönderdi şimdi sancim kanamam vs yok bu normal mi
nst cektir dediGünaydın canım , dr ne dedi leke için ? Nasıl bi leke ? Kan mi ?
Adet öncesi gibiydi sonra kesildi şimdide küçük tansiyonum 10dan aşağıya düşmüyor doktor alfamet al dediGünaydın canım , dr ne dedi leke için ? Nasıl bi leke ? Kan mi ?
Bugün 35+3 oldum ilk defa nst ye girdim sancı çıkmadı bebeğin kalp atışlarıda güzel çıktıYa benim kızda öyleydi , bende çok evham yapıyordum , sürekli dürtüp sol tarafıma uzanıp hareket etmesini bekliyordum , kaç hafta oldun sen şimdi ? Bebekler 2 saat uyuya biliyorlarmış 32 den sonra
Yalnız değilsin bende bekliyorum bebeğin başı aşağıda dedi bugün doktor herşey normal doğuma uygun ama karnım o kadar aşağı düştü ki doğum yakın gibi hiç değilse 36 olması için dua ediyorumHerkes sezaryen herhalde, bir ben bekliyorum herşeyden habersiz, ne zaman gelir ne olur ne biter, evi sürekli düzenli, temiz tutmaya çalışıyorum aniden doğuma gidersem diyevallahi yoruldum
35 haftalık. Bebeklerden biri 1850 gr doğcak. Yatak örtüsü derken müslin falan versek o olur mu ki yatakları küçük sonuçta.Canım nkaç haftalıksın ki ? Kıyafet bebekten bebeğe değişiyor , mesela benimkinin kıyafeti yok , ama bi bebek var ona Kayafet giydiriyorlar , bizden bez mama yatak örtüsü istediler bide şapka istediler ama şapkayı kullanmıyorlar
Canım bilmiyorum ama tansiyonun yüksek , keşke dr kontrolünde kalsan , yada bi başka dr da görün bilemedim , benim nişan biraz sümüksüydüAdet öncesi gibiydi sonra kesildi şimdide küçük tansiyonum 10dan aşağıya düşmüyor doktor alfamet al dedi
Oy maşallahBugün 35+3 oldum ilk defa nst ye girdim sancı çıkmadı bebeğin kalp atışlarıda güzel çıktı
Canım dr bebeğin erken doğum riski bar yada bebek kanala inmiş dedi mi ? Demediyse bişey olmaz inşallahYalnız değilsin bende bekliyorum bebeğin başı aşağıda dedi bugün doktor herşey normal doğuma uygun ama karnım o kadar aşağı düştü ki doğum yakın gibi hiç değilse 36 olması için dua ediyorum
Yok canım medikalden tek kullanımlık örtü veriliyor , bide hiç birşey açığını kabul etmediler , ben bebek bezini açmıştım geri gönderdiler açık olmaz dediler hijyen açısından35 haftalık. Bebeklerden biri 1850 gr doğcak. Yatak örtüsü derken müslin falan versek o olur mu ki yatakları küçük sonuçta.
Benim de artik çok özür dilerim taa aşağıdaYalnız değilsin bende bekliyorum bebeğin başı aşağıda dedi bugün doktor herşey normal doğuma uygun ama karnım o kadar aşağı düştü ki doğum yakın gibi hiç değilse 36 olması için dua ediyorum