Hayırlı olsun canım inşallah bir an önce kavuşursunuz bebisleAmin canım inşallah dua edin bebeğime hemen toparlansın uzak kalmak çok zor , herkes dinlen diyor ama ben ne uyuya biliyorum ne otura biliyorum aklımdan bir saniye çıkmıyor ki , nasıl dinleniyiminşallah sizler hepiniz sağlıkla zamanında kucağınıza alın
Amin inşallah , 1980 doğdu , sonra 1890 düştü şimdi 1900 gram , inşallah hızlı kilo alır 2300 falan vereceklermişHayırlı olsun canım inşallah bir an önce kavuşursunuz bebislekaç kilo doğdu Minnoş
İnşallah kuzum bir an önce alir kilosunuAmin inşallah , 1980 doğdu , sonra 1890 düştü şimdi 1900 gram , inşallah hızlı kilo alır 2300 falan vereceklermiş
Sutun geldimi gelmistir insallah.sagdikca bol bol artar bebisinde hemen gelir kilosu iyi masallahAmin inşallah , 1980 doğdu , sonra 1890 düştü şimdi 1900 gram , inşallah hızlı kilo alır 2300 falan vereceklermiş
İnşallahSutun geldimi gelmistir insallah.sagdikca bol bol artar bebisinde hemen gelir kilosu iyi masallah
Çok sevindim rabbim tez zamanda da yanında olmayı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün inşallahEvetbenim kız koşa koşa geldi küvezde ama çok şükür iyi , dua edin bebeğim hemen toparlansında gelsin artık , inşallah dizlerde vaktinde sağlıkla kavuşun
Amin canım sağol , inşallah sizlerde vaktinde sağlıkla kavuşunÇok sevindim rabbim tez zamanda da yanında olmayı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bugün hareketleri olduğundan daha azmis gibi geliyor bana bilmiyorum fazla mi evham yapıyorum anlamadımAmin canım sağol , inşallah sizlerde vaktinde sağlıkla kavuşun
Ya benim kızda öyleydi , bende çok evham yapıyordum , sürekli dürtüp sol tarafıma uzanıp hareket etmesini bekliyordum , kaç hafta oldun sen şimdi ? Bebekler 2 saat uyuya biliyorlarmış 32 den sonraBugün hareketleri olduğundan daha azmis gibi geliyor bana bilmiyorum fazla mi evham yapıyorum anlamadım
Ayyy hadi saglikla, mutlulukla kucağınıza alın insallah, çok güzel geçsin hersey sizin içinKızlar çarşamba günü doğuma giriyorum
Kaç gündür küvezde canımAmin inşallah , 1980 doğdu , sonra 1890 düştü şimdi 1900 gram , inşallah hızlı kilo alır 2300 falan vereceklermiş
Ahhh anneler hepsi haber bekliyorlar, benim annemde eli kulağında benden haber bekliyorValla biz de beklemiyoduk. İkizler arasındaki kilo farkı açılmış bugün o yüzden doğuma alcam dedi hemen ben şokannem bile yanımda yok daha apar topar gelcek herkes yarın
Ay canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar çarşamba günü doğuma giriyorum
Aminnn hepimizinki harika geçsin ve sağlıcakla gelsin bebişlerimizAhhh anneler hepsi haber bekliyorlar, benim annemde eli kulağında benden haber bekliyorAllah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin, çok güzel geçsin doğumunun inşallah
İyi yapıyorsun valla benim öyle oldu aniden suyum geldi acil doğuma alındımHerkes sezaryen herhalde, bir ben bekliyorum herşeyden habersiz, ne zaman gelir ne olur ne biter, evi sürekli düzenli, temiz tutmaya çalışıyorum aniden doğuma gidersem diyevallahi yoruldum