bende kullanıyorum ama sadece clexane a devam ediyorum, dr lar risk almıyor nedensiz düşüklerin sebebi olarak pıhtılaşmayı gösteriyorlar bir de aslında aldığımız hormon ilaçları pıhtılaşmaya neden oluyor hoş şimdilerde kestik ama etkisi devam mi ediyor bende bilmiyorumMerhabalar ben de bişey merak ettim şimdi. 24 haftalık olduk. Oksapar 0.4 ve coraspirin kullanıyorum başından beri. Ama benim pıhtılaşmayla ilgili herhangi bir problemim yok. Sadece tüp bebek olduğu için verdi galiba. Tüp bebekle hamile kalan herkes bunları kullanmak zorunda mı pıhtılaşma sorunu olmasa bile? Bilginiz var mı?
Ben hala progrstrona devam ediyorum fitil olarak benim de bu kan sulandırıcı kafamı karıştırıyor dr’a kullaniyim dedi yok dedi. Bazen acaba kendim alıp kullansam mı diye düşünüyprumbende kullanıyorum ama sadece clexane a devam ediyorum, dr lar risk almıyor nedensiz düşüklerin sebebi olarak pıhtılaşmayı gösteriyorlar bir de aslında aldığımız hormon ilaçları pıhtılaşmaya neden oluyor hoş şimdilerde kestik ama etkisi devam mi ediyor bende bilmiyorum
sen dr unun dediğini yap yinede, banada eğer sancın kanaman yoksa progestanı keselim dedi 20.haftada kestik, ama Clexane a devamBen hala progrstrona devam ediyorum fitil olarak benim de bu kan sulandırıcı kafamı karıştırıyor dr’a kullaniyim dedi yok dedi. Bazen acaba kendim alıp kullansam mı diye düşünüyprum
Benim karnımın altı sürekli ağrıyor o yüzden Dr kestirmiyor Protestan fitilini , şuan 2 ye düşürdü ama eğer ağrın olursa 3 yapalım dedisen dr unun dediğini yap yinede, banada eğer sancın kanaman yoksa progestanı keselim dedi 20.haftada kestik, ama Clexane a devam
evet senin kullanman iyi olur tabiBenim karnımın altı sürekli ağrıyor o yüzden Dr kestirmiyor Protestan fitilini , şuan 2 ye düşürdü ama eğer ağrın olursa 3 yapalım dedi
Dün dışarıya çıktım ama çok yordum ya kendimi pikniğe falan gittik ordan başka bi yere uğradık sabah gittim gece geldim , sabah Dr gittim bir sorum yoktu ama sabahtan beri karnım altı kasıklarım ağrıyor ya , bişey olmaz dimievet senin kullanman iyi olur tabi
Kuzum yorgunluk tan olmuştur büyük ihtimalle ama yinede bebeğin hareketlerini takip et kuzumDün dışarıya çıktım ama çok yordum ya kendimi pikniğe falan gittik ordan başka bi yere uğradık sabah gittim gece geldim , sabah Dr gittim bir sorum yoktu ama sabahtan beri karnım altı kasıklarım ağrıyor ya , bişey olmaz dimitövbe ettim valla
Evet ama bazen çok az hareket ediyor bazen çok ediyor anlamıyorum onu , ama valla bir daha böyle yormam kendimi ya , nasıl bir hata yaptımKuzum yorgunluk tan olmuştur büyük ihtimalle ama yinede bebeğin hareketlerini takip et kuzum
Maşallah canım , bende 23 haftadayım tam , dün dr gittim , 28 cm dedi 522 gram olmuşSelam kızlar nasıl gidiyor? Ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve 25 hafta oldum tam. Şeker çıkmadı şükür bebekte 800 gram 32 cm olmuş. 29. Haftada bir daha gidicez inşallahsizler napıyorsunuz
Bebeğinin Kilosu cok iyi boyuda cok iyi canımMaşallah canım , bende 23 haftadayım tam , dün dr gittim , 28 cm dedi 522 gram olmuş24 bitince gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi , yapmasak olur mu dedi , olmaz yapalım dedi , ama beni iki haftada bir görecek , çünkü bebeğin çifti dar bir alana yerleşmiş ve gelişim geriliği ola bilirmiş böyle işten
Oyy maşallahhhBenimde Minnoş 922 gr 34 cm olmuştu en son gittiğimde şeker yükleme testi iyi çıktı çok şükür herşey yolunda
Valla kuzum daha net bişey konuşmadık ama sezeryan öneriyor genelde doktorlar tüp Bebek olduğu için benim tahminim ce 11 Ağustos olur gibi herşey yolunda giderse sezeryan olursa ona da 79 gün kaldıOyy maşallahhhdogum ne zaman diyorlar? Sezaryen mi olucak acaba?
Artık hareketler his ediliyor ya dayanmak daha kolay aslındaBebeğinin Kilosu cok iyi boyuda cok iyi canımbende kararsızdım ama korkudan yaptırdım şeker yüklemesini allahtan çıkmadı . Bende 29. Haftaya kadar nasıl dayancam düşünüyorum kara kara
İnşallah sağlıkla canımValla kuzum daha net bişey konuşmadık ama sezeryan öneriyor genelde doktorlar tüp Bebek olduğu için benim tahminim ce 11 Ağustos olur gibi herşey yolunda giderse sezeryan olursa ona da 79 gün kaldı
Aynennn öyleeArtık hareketler his ediliyor ya dayanmak daha kolay aslındasağlıklı olsun kıpır kıpır olsun dayanırız
Ben ATA ismini seviyorum. Eşim poyraz diyor. Çocugun ismi yok halaMaşallah herkesin bebişineİsimleri düşündünüz mü hanımlar ?
Benimde sezaryen olursa 38. Haftada olursa 22 ağustos . 39. Hafta olursa 28-29 falan. Diretmem. Doktor sezaryen derse tamam diyip geçicemValla kuzum daha net bişey konuşmadık ama sezeryan öneriyor genelde doktorlar tüp Bebek olduğu için benim tahminim ce 11 Ağustos olur gibi herşey yolunda giderse sezeryan olursa ona da 79 gün kaldı