Başka yok şuan çevremizdeki en iyi doktor üniversitenin anadal başkanıİfade ediş şekli olmamış bana kalırsa da. Başka perinatolog var mı yaşadığınız şehirde?
Bunun kararini verecek olan sizlersiniz ama ben baska bir doktora daha görünürdüm, Allah yardımcınız olsunDoktorun dediği tahlil sonuçlarına göre önemli olan 2 değer varmış onlarda pıhtılaşma çok azmis hergun vuruldugum icin buda beyin kanamasına kadar yol acabiliyormus o yüzden sana önermiyorum ben dedi. Bebeklere birşey olursa dedim. Mesuliyet kabul etmem birşey olursa sen oksapardan bulacaksın direkt dedi. Benimde mesuliyet kabul etmiyorum demesi aklımı karıştırdı.
Kızlar merhaba 13 haftalık ikiz hamileyim bugün profösöre gittim. Bebeklerim tek plesantadan besleniyorlarmış plesanta eşiği rahim ağzımı kapatmış herşeye hazırlıklı olun dedi. Pazartesi hastaneye yatışım yapılacak bana dua eder misiniz? Bende kanda pıhtılaşma var oksapar kullaniyorum bugün doktor oksaparı kullanmanı istemiyorum birtek coraspirin kullan dedi. Pıhtılasma olup oksapar ı kullanmayan var mı acaba ?
Yok sadece tahlil sonuçlarında oksapar kullanman için bir sebep yok dedi.Doktorun bu karara gerekli tahlillerini falan inceleyerek varmıştır diye düşünüyorum canım. Bir sebep söyledimi corasprine devam edip oksaparı bırakman için
Bence farklı bir doktor görüşü daha alın. Benim sadece 2 genim heterozigot ben hem corasprin hem oksapar kullanıyordum. Kanamam olunca doktor ikisini kesti kanamam durana kadar durduktan sonra sadece corasprüne devam ettirdi. Malesef sonucum kötü oldu. Sizinde öyle olur demiyorum ama. Sonrasında bir çok doktorla görüştüm hepsi asprin kesilir iğne devam edilir bu durumda dediler.Tahlil sonucundan anlayan var mı aranızda bizim izin ilk iki tanesi çok önemli diğerleri değil dedi...
Eki Görüntüle 3247018
Tahlil sonucundan anlayan var mı aranızda bizim izin ilk iki tanesi çok önemli diğerleri değil dedi...
Eki Görüntüle 3247018
Iste ben de bundan bahsettim benim de sadece heterozigotlarim var ama 3 gunde 1 de olsa oksapar vuruyorum kendime. Ben de o yuzden ikinci bir doktor görüşü alirdim ben dedim. Benim de sizinki gibi mthfr.lerim heterozigot, pai 4g/4g.Bence farklı bir doktor görüşü daha alın. Benim sadece 2 genim heterozigot ben hem corasprin hem oksapar kullanıyordum. Kanamam olunca doktor ikisini kesti kanamam durana kadar durduktan sonra sadece corasprüne devam ettirdi. Malesef sonucum kötü oldu. Sizinde öyle olur demiyorum ama. Sonrasında bir çok doktorla görüştüm hepsi asprin kesilir iğne devam edilir bu durumda dediler.
Ki siZin sonuclarınızda daha fazla gende mutasyon var. Ve homozigot olan geninizde var. Homozigotu genelde doktorlar ciddiye alırlar.
Bence de bi doktor görüşü daha iyi olur gibi, en azından içiniz rahatlar.Bence farklı bir doktor görüşü daha alın. Benim sadece 2 genim heterozigot ben hem corasprin hem oksapar kullanıyordum. Kanamam olunca doktor ikisini kesti kanamam durana kadar durduktan sonra sadece corasprüne devam ettirdi. Malesef sonucum kötü oldu. Sizinde öyle olur demiyorum ama. Sonrasında bir çok doktorla görüştüm hepsi asprin kesilir iğne devam edilir bu durumda dediler.
Ki siZin sonuclarınızda daha fazla gende mutasyon var. Ve homozigot olan geninizde var. Homozigotu genelde doktorlar ciddiye alırlar.
Benım 3 genımde pıhtılaşma çıktı ve heterızıgot üç gende sıZın bı çok gende var ve ıkız hamılesınız.bende ıkızlere hamıleyım hem 0,6 oksapar hem coraspın kullanıyorum ki zaten ıkısıde kan sulandırıcı olsa bıle işlevleri çok farklı en azından 0,4 luk kullan dıyebılırdı.Benım tup bebek doktorum pıhtılaşman olmasa bıle ıkız gebelerime genelde verıyorum demıstı.Farklı bı perınatologa gıtmenı onerırım canımBen kullanmaya devam edicem. Hastaneden çıkınca da başka bir doktorla görüşücem aklımda kalmasın
İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz, bize de yazınİyi bir doktor buldum biraz önce rica ettim kendisine bana randevu verdi. 1 saat uzaklıkta doktor umarım yollarda birşey olmaz. 7 de randevumuz güzel haberler verir...
Merhaba ben taze embriyo transfer ettim 14dü adet oldum ve 29 transfer oldumSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
Ama eğer taze embriyo transfer olacaksa bu kişiden kişiye değişe bilir yumurtaların büyütmesine bağlı olarak , ama dondurulmuşsa bilemicemSelamlar
Embriyo transferiniz adetin kaçıncı günü oldu? Paylaşabilir misiniz? Önemlidir.
Yazan herkese teşekkürler
Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Bebeklerim şuan iyiymiş denilen kadar tehlikeli bi hamileliğim olduğunu soyledi. 26. Haftaya kadar dayanmamı söyledi bi sorun olursa 26 da alıcaklar olmazsa da en geç 30. Haftada bebekleri almaları gerektiğini daha fazla duramazlar bebekler dedi. Pazartesi hastanede yatmam gerektiğini yatmazsam kendi tarafından en az 10 gün hastanede mecburen yatırılacağımı soyledi. İlaclarima aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Özellikle oksaparı ikiz gebelerde hamileliğin sonuna yakın bıraktırıldığını o süre zarfında da saati Progesteron ilacını fazlalaştırdi. 1 ay sonra da periantoliji doktoruna sevk edicek birde kanama gözüküyor dedi.İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz, bize de yazın
InşAllah sıkıntısız geçer 30. Haftaya gelırsınız canım ıstırahat et dua et Rabbım büyükAllah'ıma sonsuz şükürler olsun. Bebeklerim şuan iyiymiş denilen kadar tehlikeli bi hamileliğim olduğunu soyledi. 26. Haftaya kadar dayanmamı söyledi bi sorun olursa 26 da alıcaklar olmazsa da en geç 30. Haftada bebekleri almaları gerektiğini daha fazla duramazlar bebekler dedi. Pazartesi hastanede yatmam gerektiğini yatmazsam kendi tarafından en az 10 gün hastanede mecburen yatırılacağımı soyledi. İlaclarima aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Özellikle oksaparı ikiz gebelerde hamileliğin sonuna yakın bıraktırıldığını o süre zarfında da saati Progesteron ilacını fazlalaştırdi. 1 ay sonra da periantoliji doktoruna sevk edicek birde kanama gözüküyor dedi.
Dinlen bol bol , dua et inşallah 30’a kadar gideceksin , plasenta zamanla yer yukarıya çıka bilirAllah'ıma sonsuz şükürler olsun. Bebeklerim şuan iyiymiş denilen kadar tehlikeli bi hamileliğim olduğunu soyledi. 26. Haftaya kadar dayanmamı söyledi bi sorun olursa 26 da alıcaklar olmazsa da en geç 30. Haftada bebekleri almaları gerektiğini daha fazla duramazlar bebekler dedi. Pazartesi hastanede yatmam gerektiğini yatmazsam kendi tarafından en az 10 gün hastanede mecburen yatırılacağımı soyledi. İlaclarima aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Özellikle oksaparı ikiz gebelerde hamileliğin sonuna yakın bıraktırıldığını o süre zarfında da saati Progesteron ilacını fazlalaştırdi. 1 ay sonra da periantoliji doktoruna sevk edicek birde kanama gözüküyor dedi.
Merhabalr cok gecmis olsun. Ama sizdeki durum nedir?Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Bebeklerim şuan iyiymiş denilen kadar tehlikeli bi hamileliğim olduğunu soyledi. 26. Haftaya kadar dayanmamı söyledi bi sorun olursa 26 da alıcaklar olmazsa da en geç 30. Haftada bebekleri almaları gerektiğini daha fazla duramazlar bebekler dedi. Pazartesi hastanede yatmam gerektiğini yatmazsam kendi tarafından en az 10 gün hastanede mecburen yatırılacağımı soyledi. İlaclarima aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Özellikle oksaparı ikiz gebelerde hamileliğin sonuna yakın bıraktırıldığını o süre zarfında da saati Progesteron ilacını fazlalaştırdi. 1 ay sonra da periantoliji doktoruna sevk edicek birde kanama gözüküyor dedi.
Bana da aynılarını söylediler. Hatta daha fazlalarınıda söylediler. Bende büyük ihtimal üniversite hastanesinde olucam. 20. Haftadan sonra %90 a yakın yukarıya cıkiyormus plesanta dün doktorum öyle dedi. Umarım sizinki de çıkar. Siz progesteron kullaniyormusunuz? Bu arada bol bol dinlenmemi hiç birsekilde egilmemem gerektigini söyledi doktor.Merhabalr cok gecmis olsun. Ama sizdeki durum nedir?
bende ikiz gebeyim 22. Haftadayim ve plasenta previa totalis teshisim var henuz kanamam yok ama cok korkuyorum.bnde ozele gidiyordum ama burda unuversite hastanesibde dogum yapmam gerekiyormus cok iyi bir prof buldum umarim bebeklerim kanamasiz durur.banada rahim alamaya kadar birsuru riski var.cogu dr kabul etmiyor.hatta hicbir ozel hastane kabul etmiyor dogumu.