- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 30
Valla bilmiyorum , alisa ve Alara arasında kaldık bizMaşallah herkesin bebişine İsimleri düşündünüz mü hanımlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum , alisa ve Alara arasında kaldık bizMaşallah herkesin bebişine İsimleri düşündünüz mü hanımlar ?
Bende göremiyorum ya banada 30 dan sonra bebek hareketleri çok önemli dedi , ben şimdi bazenok hareketli güzel güzel oynuyor hatta dans ediyor bazende 2,3 gün tık yok bazen bi hareket ediyorAynennn öylee hep oynasa keşke. Doktor 28 den sonra saymaya başla dedi hareketlerini. Benim oğlan nazlı yüzünü göremiyoruz ama olsun
Bizim gibiBen ATA ismini seviyorum. Eşim poyraz diyor. Çocugun ismi yok hala
Aynen öyle gerçekten kafalarına göre takılıyorlar maşallahBende göremiyorum ya banada 30 dan sonra bebek hareketleri çok önemli dedi , ben şimdi bazenok hareketli güzel güzel oynuyor hatta dans ediyor bazende 2,3 gün tık yok bazen bi hareket ediyor
Aynen valla , keşke hergün kıpır kıpır olsa da içimiz rahat olsaAynen öyle gerçekten kafalarına göre takılıyorlar maşallah
2-3 haftaya inşallah diye düşünüyorumAynen valla , keşke hergün kıpır kıpır olsa da içimiz rahat olsa
Aynen inşallah2-3 haftaya inşallah diye düşünüyorum
12. haftayı doldurduysanız ve doktorunuz onay veriyorsa güvenle yoga yapabilirsiniz. Yoganızı düşük tempolu yürüyüşler ve yüzme ile de destekleyebilirsiniz. Hamilelikte ne kadar hareket o kadar iyi :) Bebek büyüdükçe bedeniniz tepki vermeye başlayacaktır, bel, sırt ağrıları, kalçada siyatik ağrıları, el ve ayaklarda şişlikler vs. Bunları minimuma indirmek için yogayı denemenizi öneririm. Sorularınız olursa da her zaman yardımcı olmak isterim.şu an memlekette annemlerdeyim eve geçince düzenli yürüyüşlere başlayacağım bende, yogayı da düşünüyorum şimdiden bel ağrılarım var
teşekkür ederim 3 ayım bittikten sonra yogaya da başladım aslında hatta başlangıç seviyesi ama bana ağır geldi açıkçası, o yüzdendir yarım saat yürüyüş tempolu pilates , ve normal yürüyüş yapıyorum12. haftayı doldurduysanız ve doktorunuz onay veriyorsa güvenle yoga yapabilirsiniz. Yoganızı düşük tempolu yürüyüşler ve yüzme ile de destekleyebilirsiniz. Hamilelikte ne kadar hareket o kadar iyi :) Bebek büyüdükçe bedeniniz tepki vermeye başlayacaktır, bel, sırt ağrıları, kalçada siyatik ağrıları, el ve ayaklarda şişlikler vs. Bunları minimuma indirmek için yogayı denemenizi öneririm. Sorularınız olursa da her zaman yardımcı olmak isterim.
Bana da bu ay pilates ağır gelmeye başladı sıcaklarla beraber. 13. haftadan beri gidiyorum. 5 dersim kaldı onları da bitirip bırakacağım. Yürüyüşle destekleyeceğim artık .teşekkür ederim 3 ayım bittikten sonra yogaya da başladım aslında hatta başlangıç seviyesi ama bana ağır geldi açıkçası, o yüzdendir yarım saat yürüyüş tempolu pilates , ve normal yürüyüş yapıyorum
Bana da bu ay pilates ağır gelmeye başladı sıcaklarla beraber. 13. haftadan beri gidiyorum. 5 dersim kaldı onları da bitirip bırakacağım. Yürüyüşle destekleyeceğim artık .
Benim sürekli ağrım var diye Dr uzan dinlen maden ağrın var dedi , hatta yürüyüş dedim gerek yok şuan yürüyüşe dedi gerektiği zaman ben sana söylerim dedi bende yoga yada pilates istiyordum ama gitmedim artıkteşekkür ederim 3 ayım bittikten sonra yogaya da başladım aslında hatta başlangıç seviyesi ama bana ağır geldi açıkçası, o yüzdendir yarım saat yürüyüş tempolu pilates , ve normal yürüyüş yapıyorum
aynen bende yürüyüş yapıyorum, diğer türlü zaten hafif çarpıntım var pilates ve yogayla daha da artıyorBana da bu ay pilates ağır gelmeye başladı sıcaklarla beraber. 13. haftadan beri gidiyorum. 5 dersim kaldı onları da bitirip bırakacağım. Yürüyüşle destekleyeceğim artık .
yapma o zaman , daha da fazla tetiklenmesinBenim sürekli ağrım var diye Dr uzan dinlen maden ağrın var dedi , hatta yürüyüş dedim gerek yok şuan yürüyüşe dedi gerektiği zaman ben sana söylerim dedi bende yoga yada pilates istiyordum ama gitmedim artık
Benimde iki üç gündür çok feci çarpıntım var , yani yemek çok yiyemiyorum , bazen uzandığımda bile nefesim çıkmıyor sanki yani daha 23 hafta , acaba 38 yetişince ne olacakaynen bende yürüyüş yapıyorum, diğer türlü zaten hafif çarpıntım var pilates ve yogayla daha da artıyor
Aynen valla uzanıyorumyapma o zaman , daha da fazla tetiklenmesin
bunları çok kısa süre kullanıyorlar sonra boşa gidiyor ya, ayaklanınca (1-1.5 yaş civarı ) tırmanıp içinden atlıyorlar. Boyu da yetmiyor sıkışıyor çocuk içinde büyüdükçe. Montessori yatak çok daha kullanışlı en az 5 yıl kullanıyorsun.Kızlar bu yatak hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce güvenli mi ? Ben içinden düşer diye düşünüyorum yanılıyormuşum
Büyüye bilirmiş bu yataklar , bende montessori beğendim , çalışan bana 3 yaşa kadar montessori de yaptıramazsın dedi , niye diyorum olmaz diyor anlamadım vallabunları çok kısa süre kullanıyorlar sonra boşa gidiyor ya, ayaklanınca (1-1.5 yaş civarı ) tırmanıp içinden atlıyorlar. Boyu da yetmiyor sıkışıyor çocuk içinde büyüdükçe. Montessori yatak çok daha kullanışlı en az 5 yıl kullanıyorsun.
Bende senin gibiyim valla , hemen yoruluyorum karnımın altı ya ağrıyor ya iğne batar gibi oluyor , Dr söyledim , Dr kendini yorma dedi eğer karnın ağrıyorsa dediSelam kızlar bende de 3 haftadır falan tansiyon düşüklüğü var. Sabahları hep bi baygınım. Doktor normal dedi. Azcık yürüyüm nefes nefese kalıyorum. Biraz yorulunca batmalarım oluyor sizde de oluyor mu?
Benimkiler de ara ara kıpraşıyorlar şükürler olsun