2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bana da aynılarını söylediler. Hatta daha fazlalarınıda söylediler. Bende büyük ihtimal üniversite hastanesinde olucam. 20. Haftadan sonra %90 a yakın yukarıya cıkiyormus plesanta dün doktorum öyle dedi. Umarım sizinki de çıkar. Siz progesteron kullaniyormusunuz? Bu arada bol bol dinlenmemi hiç birsekilde egilmemem gerektigini söyledi doktor.
Banada progestan ginde 1 dendi.magnezyum 1(ama bn 2 kullaniyorum)bazen karnim sertlesiyor o anlamda magnezyum onemliymis.azxik ayakta kalsam agrim cok oluyor. Çalışıyordum şimdiden raporlarla dogum izni surecim basladi.hix oturamiyorim agrim oluyor.korkiuorum daha hiç kanamam olmadi ama bebeklerim cok kucuk daha 22 haftalik.konyada Ali acar diye peofesor var ona gitcem.adam oyle yogunki ilk randevumu bana gece 12den sonra sizi aricaz dediler.yani gece 3e kadar hasta bakiyormus.umarim duzelirde korkmadan doguma giderim. sizde durumlar nasil kacinci haftaliksiniz. Durumunuz nasil drlar ne dedi.

Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Bebeklerim şuan iyiymiş denilen kadar tehlikeli bi hamileliğim olduğunu soyledi. 26. Haftaya kadar dayanmamı söyledi bi sorun olursa 26 da alıcaklar olmazsa da en geç 30. Haftada bebekleri almaları gerektiğini daha fazla duramazlar bebekler dedi. Pazartesi hastanede yatmam gerektiğini yatmazsam kendi tarafından en az 10 gün hastanede mecburen yatırılacağımı soyledi. İlaclarima aynı şekilde devam etmem gerektiğini söyledi. Özellikle oksaparı ikiz gebelerde hamileliğin sonuna yakın bıraktırıldığını o süre zarfında da saati Progesteron ilacını fazlalaştırdi. 1 ay sonra da periantoliji doktoruna sevk edicek birde kanama gözüküyor dedi.
Çok şükür evlatlarınız iyiymiş, bu saatten sonra siz kendinize iyi bakacaksiniz, tez canliysaniz da tutacaksiniz kendinizi, is yapmayacaksiniz, dinleneceksiniz, saglikli besleneceksiniz, iyi düşüneceğiz iyi olacak inşallah 🙏

Banada progestan ginde 1 dendi.magnezyum 1(ama bn 2 kullaniyorum)bazen karnim sertlesiyor o anlamda magnezyum onemliymis.azxik ayakta kalsam agrim cok oluyor. Çalışıyordum şimdiden raporlarla dogum izni surecim basladi.hix oturamiyorim agrim oluyor.korkiuorum daha hiç kanamam olmadi ama bebeklerim cok kucuk daha 22 haftalik.konyada Ali acar diye peofesor var ona gitcem.adam oyle yogunki ilk randevumu bana gece 12den sonra sizi aricaz dediler.yani gece 3e kadar hasta bakiyormus.umarim duzelirde korkmadan doguma giderim. sizde durumlar nasil kacinci haftaliksiniz. Durumunuz nasil drlar ne dedi.
Ben daha 13 haftalık gebeyim. Yolun başındayım bu hafta rahim agzimin tamamen plesenta eşiği tarafından kapandığını söylediler heran kanaman olabilir denildi. Ayriyetten benim tek plesantadan 2 bebek besleniyor buda büyük bir sorun. Beni yarın fakülteye yatiracaklar. Büyük ihtimal 20. Haftalarımda tekrar yatıracaklar. Doktorun dediği dün erken doğuma neden oluyor 26. Haftaya kadar gelebilirsek korkmayın dedi. Herşey yolunda giderse 30. Hafta bebekleri alıcaklar. Bana günde 2 defa progesteron iğne 2 defa fitil verdiler 20. Haftada kadar devam edicem

Çok şükür evlatlarınız iyiymiş, bu saatten sonra siz kendinize iyi bakacaksiniz, tez canliysaniz da tutacaksiniz kendinizi, is yapmayacaksiniz, dinleneceksiniz, saglikli besleneceksiniz, iyi düşüneceğiz iyi olacak inşallah 🙏
Hayırlısıyla Allah hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı nasip eylesin... Hepinizden de Allah razı olsun her soruma cevap veriyorsunuz kücük yerde yaşamanın zorluklarını çok çekiyorum sizler sayesinde aklımda kalanlar hakkında bilgi sahibi oluyorum.

Ben daha 13 haftalık gebeyim. Yolun başındayım bu hafta rahim agzimin tamamen plesenta eşiği tarafından kapandığını söylediler heran kanaman olabilir denildi. Ayriyetten benim tek plesantadan 2 bebek besleniyor buda büyük bir sorun. Beni yarın fakülteye yatiracaklar. Büyük ihtimal 20. Haftalarımda tekrar yatıracaklar. Doktorun dediği dün erken doğuma neden oluyor 26. Haftaya kadar gelebilirsek korkmayın dedi. Herşey yolunda giderse 30. Hafta bebekleri alıcaklar. Bana günde 2 defa progesteron iğne 2 defa fitil verdiler 20. Haftada kadar devam edicem
Hic korkmauin o haftalarda cok normalmis hep oyle diyorlar drlar 20. Yada 24 haftadan once bu konuda teshis dahi koymiyor insallah huzel haberleriniz olsun.

Hic korkmauin o haftalarda cok normalmis hep oyle diyorlar drlar 20. Yada 24 haftadan once bu konuda teshis dahi koymiyor insallah huzel haberleriniz olsun.
Amin hepimiz güzel haberler alalım. Benim hamilelik başından beri çok ağrım oluyordu şuan da da hep adet olucak gibi ağrılarım oluyor buda beni çok korkutuyor.

Korkmayin, hepimiz neredeyse zaten 16.haftaya kadar progestan falan kullandik. Ayrica benim elimde kalan fitillerimi ve iğnelerimi vermeme izin vermiyor doktorum, olur da olur birsey olursa diye. Yani her gebenin riski vardir. Herseyin güzel olacagini düşünün ki bebişler de hissetsin 🩷

Canım insAllah bı problem olmaz sağlıkla alırsın kucağına ıkısınıde bende 22.hafta ıkızlere hamıleyım konyadayım 18. Haftaya kadar 3 doktor degustırdım sımdı Mustafa başarana gıdıyorum duymuşundur muhtemelen çok ıyı bı adam ben memnun kaldım Ali acardan memnun olan da çok olmayan da

Canım insAllah bı problem olmaz sağlıkla alırsın kucağına ıkısınıde bende 22.hafta ıkızlere hamıleyım konyadayım 18. Haftaya kadar 3 doktor degustırdım sımdı Mustafa başarana gıdıyorum duymuşundur muhtemelen çok ıyı bı adam ben memnun kaldım Ali acardan memnun olan da çok olmayan da
Amin insallah.umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.Ozel hastane bu dogumu kabul etmiyor.onun icin guvenebilecegim tek isim Ali acar. Bakalim daha zorla randevu aldim devaminda duzelirse eski doktoruma devam ederim insallah.insallah duzelir

Amin insallah.umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.Ozel hastane bu dogumu kabul etmiyor.onun icin guvenebilecegim tek isim Ali acar. Bakalim daha zorla randevu aldim devaminda duzelirse eski doktoruma devam ederim insallah.insallah duzelir
Güzelce dinlen şu zamanlarda Allah’ın izniyle bişey olmicak , plasenta zamanla yukarıya doğru çıkıyor zaten , benim kuzenim de hem miyom var hem plasenta aşağıdaydı , sürekli yattı , 4 ayından beri yatıyor çok şükür 29 hafta oldu şimdi , o yüzden merak etme sadece ayağa kalkma sadece tuvalete

Merhabalar ben de bişey merak ettim şimdi. 24 haftalık olduk. Oksapar 0.4 ve coraspirin kullanıyorum başından beri. Ama benim pıhtılaşmayla ilgili herhangi bir problemim yok. Sadece tüp bebek olduğu için verdi galiba. Tüp bebekle hamile kalan herkes bunları kullanmak zorunda mı pıhtılaşma sorunu olmasa bile? Bilginiz var mı?

Merhabalar ben de bişey merak ettim şimdi. 24 haftalık olduk. Oksapar 0.4 ve coraspirin kullanıyorum başından beri. Ama benim pıhtılaşmayla ilgili herhangi bir problemim yok. Sadece tüp bebek olduğu için verdi galiba. Tüp bebekle hamile kalan herkes bunları kullanmak zorunda mı pıhtılaşma sorunu olmasa bile? Bilginiz var mı?
Ben tüp bebekle hamileyim 8-9. Haftada coraspirin kesildi bir dahada başlamadım24. Haftadayımbende

Benimde bildiğim kadarıyla pıhtılaşma problemim yok ama tüp bebek doktoru daha evel pıhtılaşma testi yapılmadığından olup olmadığı kesin değil kendi doktorun karar vercek dedi oda risk almamak için sanırım devam etmemi söyledi
Belde gerek yok ya oksapar ve corasprine devam ediyorum tüpten önce baktırmak mantıklıymış gerçekten

Benimde bildiğim kadarıyla pıhtılaşma problemim yok ama tüp bebek doktoru daha evel pıhtılaşma testi yapılmadığından olup olmadığı kesin değil kendi doktorun karar vercek dedi oda risk almamak için sanırım devam etmemi söyledi
Belde gerek yok ya oksapar ve corasprine devam ediyorum tüpten önce baktırmak mantıklıymış gerçekten
Evet keşke yaptırsaymışız. Ama söylemediler ki insan bilemiyor neyi yaptırıp yaptırmayacağını. Neyse zararı olmaz herhalde bu saatten sonra da. Doktoruma tekrar gittiğimde muhakkak soracağım ama.

Bende sonradan farkettim baya önemliymiş baktırmak
Kullanmanın bi zararı yok oladı durumlara karşı sadece iğne yapmak külfet biraz yoruyor artık
Evet keşke yaptırsaymışız. Ama söylemediler ki insan bilemiyor neyi yaptırıp yaptırmayacağını. Neyse zararı olmaz herhalde bu saatten sonra da. Doktoruma tekrar gittiğimde muhakkak soracağım ama.

Yok canım ama bi zararı yok koraspirin ve hatta faydalı , benim ama kanamam oldu ve 7 haftadan beri artık kullanmıyorum , Dr söyledim tekrar başlasam mı diye , eskiden düşük yaptın mı dedi , yok dedim , ilk hamilelik , o zaman gerek yok dedi umarım bir sıkıntı olmaz

Aynen benim içimde hep bi şüphe var keşke yaptırsaymışım

Bende by noktada bırak desede bi sorun olmadığı sürece bırakamam gibi önemliymiş test kimse söylemediki yaptırın diye 🤷‍♀️
Aynen benim Dr ta hiç söylemedi ki yaptır diye , ben kanamadan korktum o yüzden kestim , bi daha daha başlamadım inşallah bi sorun olmaz bundan sonrada

X