Agzimizi acmasakta beynimiz dusunuyo kuruyo kafasinda:)Bende aynıyım. Daha transfer olmadan doktora bu tutmazsa b planı soruyordum napabiliriz diye. Eşim kızdı hep kötü düşünüyorsun diye doktorda eşime hak verdi ben kaldım öylece. Artık ağzımı açmıyorum
Gerçekten miBence hiç belirtilere kulak asma. Hiçbir belirti olmayabiliyor bazen. Güzel olcak sonucu inşallah benim içime öyle doğuyoe
Vallahi ben az once sağlıklı beslenmek adına bal kabağı çorbası yapıp içtim, kafami kesseler balkabağı yemem derdim ben, bu ana evlatları için ne yapsın daha akfhkskwlOlabilir cnm hepsi bebisin tutunmasi icin
Aynen cnm hepsi yavrumuz tutunsun diyeVallahi ben az once sağlıklı beslenmek adına bal kabağı çorbası yapıp içtim, kafami kesseler balkabağı yemem derdim ben, bu ana evlatları için ne yapsın daha akfhkskwl
Benim beyinde zaten hep birşeyler var bazrn düşünmekten yoruluyorum gerçektenAgzimizi acmasakta beynimiz dusunuyo kuruyo kafasinda:)
İnşallahhGerçekten mivallahi benim icime hicbirsey dogmuyor, inşallah sizin icinize doğan çikar (=
Ayni anda 3 4 sey dusunup kendimizi yoruyoruz.az dusunup az yorsak.kendimizi belki bazi islerimiz daha kolay ilerlerBenim beyinde zaten hep birşeyler var bazrn düşünmekten yoruluyorum gerçekten
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızBende 9 aralıkta transfer oldum beklemedeyim. 2.denemem 4.gün embriyosu transfer edildi. Hayırlısı olsun… beklemek çok zor gerçekten insan kendinde sürekli belirti arıyor boşuna kendimizi yıpratıyoruz malesef. Olacak olan her türlü olur zaten
Kesinlikle birde olumsuz düşünüp olumsuzluğu çağırmaya artık çok inandım. Bu zamaana kadar aklıma gelen herşey başıma geldi. O yüzden hep iyi düşünmeye çalışıyorum bendeAyni anda 3 4 sey dusunup kendimizi yoruyoruz.az dusunup az yorsak.kendimizi belki bazi islerimiz daha kolay ilerler
Belirtin varmı peki benimde aynı gün ama belirti sıfır kasık bel ağrısı hiç bişey yokBende 9 aralıkta transfer oldum beklemedeyim. 2.denemem 4.gün embriyosu transfer edildi. Hayırlısı olsun… beklemek çok zor gerçekten insan kendinde sürekli belirti arıyor boşuna kendimizi yıpratıyoruz malesef. Olacak olan her türlü olur zaten
30 yaş 11.12 embriyo 5.gun 4ab kalite sonuç 20/12 test tarihikızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Evet hamileyim. Amin inşallahM mdnafsnkny42 mesajlarına baktım sanırım hamilesin emojini koyayım hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al :)
Inanki bende aynıyım hormon hormon hormonVallahi negatif de değilim, pozitif de değilim, sanki hic tüp bebek yaptırmamış gibiyim, bir de neredeyse hic ilaç kullanmayan bir insandim ve bu kadar hormon almaktan çok sıkıldım galiba =(
Ah canım inan ben de öyleyim süt ve yumurtadan nefret ettiğim halde 4 gündür süt yumurta yiyorum hadi diyorum bir umut... Bir güzel haberler alsak inşallahVallahi ben az once sağlıklı beslenmek adına bal kabağı çorbası yapıp içtim, kafami kesseler balkabağı yemem derdim ben, bu ana evlatları için ne yapsın daha akfhkskwl
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet hamileyim. Amin inşallahdarisi isteyen herkese inşallah
Tesekkur ederimHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbelirtin oldu mu
Eşim de ben de yumurtada tiksiniriz (Allah eksikligini gostermesin nimet ama) geçen omlet yaptim, esim diyor ki "yemek zorundayiz, kendi yemegimiz seyi cocuga nasil yedirecegiz". Ben yanimda haşlanmis yumurta soyulsa özur dilerim ama öğüren insandim =(Ah canım inan ben de öyleyim süt ve yumurtadan nefret ettiğim halde 4 gündür süt yumurta yiyorum hadi diyorum bir umut... Bir güzel haberler alsak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?