• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende aynıyım. Daha transfer olmadan doktora bu tutmazsa b planı soruyordum napabiliriz diye. Eşim kızdı hep kötü düşünüyorsun diye doktorda eşime hak verdi ben kaldım öylece. Artık ağzımı açmıyorum 😅
Agzimizi acmasakta beynimiz dusunuyo kuruyo kafasinda:)

Bende 9 aralıkta transfer oldum beklemedeyim. 2.denemem 4.gün embriyosu transfer edildi. Hayırlısı olsun… beklemek çok zor gerçekten insan kendinde sürekli belirti arıyor boşuna kendimizi yıpratıyoruz malesef. Olacak olan her türlü olur zaten

Bende 9 aralıkta transfer oldum beklemedeyim. 2.denemem 4.gün embriyosu transfer edildi. Hayırlısı olsun… beklemek çok zor gerçekten insan kendinde sürekli belirti arıyor boşuna kendimizi yıpratıyoruz malesef. Olacak olan her türlü olur zaten
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız ☺️

Ayni anda 3 4 sey dusunup kendimizi yoruyoruz.az dusunup az yorsak.kendimizi belki bazi islerimiz daha kolay ilerler
Kesinlikle birde olumsuz düşünüp olumsuzluğu çağırmaya artık çok inandım. Bu zamaana kadar aklıma gelen herşey başıma geldi. O yüzden hep iyi düşünmeye çalışıyorum bende

Merhaba kızlar cumartesi dr. kontrolum var duruma göre toplama işlemine karar verilecek herşey inşallah yolundadır aşırı bel ağrım ve bacak ağrım var.
Uzun protokol uygulandı hiç bu kadar ağrı hissetmemiştim.

Belirtin varmı peki benimde aynı gün ama belirti sıfır kasık bel ağrısı hiç bişey yok

kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
30 yaş 11.12 embriyo 5.gun 4ab kalite sonuç 20/12 test tarihi

Vallahi ben az once sağlıklı beslenmek adına bal kabağı çorbası yapıp içtim, kafami kesseler balkabağı yemem derdim ben, bu ana evlatları için ne yapsın daha akfhkskwl 🤣
Ah canım inan ben de öyleyim süt ve yumurtadan nefret ettiğim halde 4 gündür süt yumurta yiyorum hadi diyorum bir umut... Bir güzel haberler alsak inşallah 🥲

Arkadaşlar birsey sorabilir miyim? Sizce bu akşam bir gidip kan versem mi? Cuma transfer oldum 1 saat once tam 5.günü doldurmuş oluyorum. Ben evde hic hamilelik testi tutan bir insan değilim, hayatimda 5defa test ya almisimdir ya almamisimdir. Ne dersiniz yaptirsam mi bir kan testi?

Ah canım inan ben de öyleyim süt ve yumurtadan nefret ettiğim halde 4 gündür süt yumurta yiyorum hadi diyorum bir umut... Bir güzel haberler alsak inşallah 🥲
Eşim de ben de yumurtada tiksiniriz (Allah eksikligini gostermesin nimet ama) geçen omlet yaptim, esim diyor ki "yemek zorundayiz, kendi yemegimiz seyi cocuga nasil yedirecegiz". Ben yanimda haşlanmis yumurta soyulsa özur dilerim ama öğüren insandim =(

Back