2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Daha erken ama çıkmayadabilir. Eğer çıkmazsa üzülmeyeceksen ver

Daha erken ama çıkmayadabilir. Eğer çıkmazsa üzülmeyeceksen ver
Vallahi şuan o kadar hicbirsey hissetmiyorum ki üzülürüm derim üzülmem, üzülmem derim üzülürüm, kendimden hic emin degilim (= erken diyorsunuz yani, bekleyeyim o zaman, bir de eşimden gizli gidecektim bir de o kızar şimdi =(

Ara sıra durup durup ağlıyorum gün içinde bir anda boş bulunuyorum, ne çok uğraşıyoruz diye çok üzülüyorum. Umarım tiksinsen bile bebeğine yedirmek nasip olur yumurtayı

İdrar yapsanız

Ara sıra durup durup ağlıyorum gün içinde bir anda boş bulunuyorum, ne çok uğraşıyoruz diye çok üzülüyorum. Umarım tiksinsen bile bebeğine yedirmek nasip olur yumurtayı
Ohooo benim ağladığım şeyleri duysaniz gülme krizine girersiniz, eşim evde "naber yürüyen hormon" diye sesleniyor (=

Bence sabret kuzum daha çok erken ama varsa bile kanda da az çıkar zaten önemli olan doktorun verdiği tarihten sonra HCG de düzenli artışlar oluyor mu diye bakıyorlar çünkü öncesinde yavaş artan HCG sonrasında normal artışlar gösterebilir kendini strese sokarsın erkenden

Ben ilk transferimde hiçbir belirti olmadı ve pozitifi görmüştüm kötü düşünme

ben de sizin gibiyim, hayal kurmaktan çekinirim hayal kırıklığı yaşamayayım diye. bardağın boş tarafını düşüne düşüne 33 yaşıma geldim eşim de kızdı geçen daha olumsuz sonuç almadan üzülüyorsun kendine yazık ediyorsun, hayal kırıklığı da var hayatın içinde dedi, kendime geldim, 2 gündür ağlamıyorum ve çok pozitifim. elimi karnıma koyup benimlesin, ben sana çok iyi anne olmaya çalışacağım diyip iyi düşünmeye çalışıyorum çok zor bir süreç hepimiz için; ama, üzülmek de sevinmek kadar hayatın içinde var olan bir şey. Her şeyin Allah’tan geldiğine iman edip, sebat ediyoruz, yapacak bir şey yok

Yas:41
Transfer tarihi: 06.12
Embriyo : tek transfer
Sonuc : 20.12 bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…