Ekliyorum hemen sağılasın hayırlı sonuç al inşallah30 yaş 11.12 embriyo 5.gun 4ab kalite sonuç 20/12 test tarihi
Amin inşallahEvet hamileyim. Amin inşallahdarisi isteyen herkese inşallah
Daha erken ama çıkmayadabilir. Eğer çıkmazsa üzülmeyeceksen verArkadaşlar birsey sorabilir miyim? Sizce bu akşam bir gidip kan versem mi? Cuma transfer oldum 1 saat once tam 5.günü doldurmuş oluyorum. Ben evde hic hamilelik testi tutan bir insan değilim, hayatimda 5defa test ya almisimdir ya almamisimdir. Ne dersiniz yaptirsam mi bir kan testi?
Sağlıkla kucağınıza alin insallah (=Evet hamileyim. Amin inşallahdarisi isteyen herkese inşallah
Amin insalah teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alin insallah (=
Vallahi şuan o kadar hicbirsey hissetmiyorum ki üzülürüm derim üzülmem, üzülmem derim üzülürüm, kendimden hic emin degilim (= erken diyorsunuz yani, bekleyeyim o zaman, bir de eşimden gizli gidecektim bir de o kızar şimdi =(Daha erken ama çıkmayadabilir. Eğer çıkmazsa üzülmeyeceksen ver
Ara sıra durup durup ağlıyorum gün içinde bir anda boş bulunuyorum, ne çok uğraşıyoruz diye çok üzülüyorum. Umarım tiksinsen bile bebeğine yedirmek nasip olur yumurtayıEşim de ben de yumurtada tiksiniriz (Allah eksikligini gostermesin nimet ama) geçen omlet yaptim, esim diyor ki "yemek zorundayiz, kendi yemegimiz seyi cocuga nasil yedirecegiz". Ben yanimda haşlanmis yumurta soyulsa özur dilerim ama öğüren insandim =(
İdrar yapsanızVallahi şuan o kadar hicbirsey hissetmiyorum ki üzülürüm derim üzülmem, üzülmem derim üzülürüm, kendimden hic emin degilim (= erken diyorsunuz yani, bekleyeyim o zaman, bir de eşimden gizli gidecektim bir de o kızar şimdi =(
Ohooo benim ağladığım şeyleri duysaniz gülme krizine girersiniz, eşim evde "naber yürüyen hormon" diye sesleniyor (=Ara sıra durup durup ağlıyorum gün içinde bir anda boş bulunuyorum, ne çok uğraşıyoruz diye çok üzülüyorum. Umarım tiksinsen bile bebeğine yedirmek nasip olur yumurtayı
Evet evet bugun esimi akşam bir yere bırakacağım arabayla dönüşte nöbetçi eczaneden bir test alayim ben en iyisi (=İdrar yapsanız
Aynen cnm benimde oyle oluyoKesinlikle birde olumsuz düşünüp olumsuzluğu çağırmaya artık çok inandım. Bu zamaana kadar aklıma gelen herşey başıma geldi. O yüzden hep iyi düşünmeye çalışıyorum bende
Al tatlim al bakalim ne cikacak cok heyecanliiiiiEvet evet bugun esimi akşam bir yere bırakacağım arabayla dönüşte nöbetçi eczaneden bir test alayim ben en iyisi (=
Ayy yapıp burayada atın benle aynı gündesiniz belki bende cesaret bulurumEvet evet bugun esimi akşam bir yere bırakacağım arabayla dönüşte nöbetçi eczaneden bir test alayim ben en iyisi (=
Hadi bizde dört gözle bekliyoruzEvet evet bugun esimi akşam bir yere bırakacağım arabayla dönüşte nöbetçi eczaneden bir test alayim ben en iyisi (=
Bence sabret kuzum daha çok erken ama varsa bile kanda da az çıkar zaten önemli olan doktorun verdiği tarihten sonra HCG de düzenli artışlar oluyor mu diye bakıyorlar çünkü öncesinde yavaş artan HCG sonrasında normal artışlar gösterebilir kendini strese sokarsın erkendenArkadaşlar birsey sorabilir miyim? Sizce bu akşam bir gidip kan versem mi? Cuma transfer oldum 1 saat once tam 5.günü doldurmuş oluyorum. Ben evde hic hamilelik testi tutan bir insan değilim, hayatimda 5defa test ya almisimdir ya almamisimdir. Ne dersiniz yaptirsam mi bir kan testi?
Ben ilk transferimde hiçbir belirti olmadı ve pozitifi görmüştüm kötü düşünmeHerkesin doktoru 10.gün, 12.gün test tarihi vermiş, ben 9unda transfer oldum 18ine test tarihi verdi doktorum.
Bir de ben hicbirsey hissetmiyorum arkadaşlar bu normal mi? Geçen sene aşılama olduğumda bile kendimde sürekli bir belirti aradim, ama bu sefer sanki içim bomboş, iyisi bu mudur, bu rahat olmak mıdır bilemiyorum, bir tuhaf hallerdeyim =(
ben de sizin gibiyim, hayal kurmaktan çekinirim hayal kırıklığı yaşamayayım diye. bardağın boş tarafını düşüne düşüne 33 yaşıma geldimhic belirti olmadan kalan arkadaslarimizda var belirti olup kalamayanda.o yuzden icin bos gibi dusunme .bende sen gibiyim.bi tuhaf hallerdeyim.sanki tutmamista ne yapacagimi planliyorum.hayatim hep planli bak planli olmakta ii bisi degil.belki tutacak cicegim ama ben kendime olumsuzluk.yukluyorum.hep olaylarin en kotusunu dusunuyorum bu huyumu hic sevmiyorum
Insallah dediğiniz gibi olur benim de (=Ben ilk transferimde hiçbir belirti olmadı ve pozitifi görmüştüm kötü düşünme
Yas:41kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?