• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Umarım canım zaten doktorum bana başta dedi illaki bir belirti olacak diye bı şart yok .kendini diğer kişilerle kıyaslama diye.
Vallahi diyorum ya bir aşılama yaptırdım geçen sene beni bir görün, mide bulantıları, ağrılar, göğüs ağrıları, bir haller bir haller zannedersiniz beşiz bebekler var karnımda akgdjskwk (= bu sefer de ilk tüp bebek denemem ya esime olmadan once dedim ki "ben transferden sonra full yatarim haberin olsun" daha akşamina eve geldik "ben sıkıldım yata yata ömür mu geçer tutarsa tutar" dedim (= diyorum ya bu sefer ya gercekten tutmadi da ben hissetmiyorum yada güzel güzel minik minik deliriyorum akfhjskw(=

hic belirti olmadan kalan arkadaslarimizda var belirti olup kalamayanda.o yuzden icin bos gibi dusunme .bende sen gibiyim.bi tuhaf hallerdeyim.sanki tutmamista ne yapacagimi planliyorum.hayatim hep planli bak planli olmakta ii bisi degil.belki tutacak cicegim ama ben kendime olumsuzluk.yukluyorum.hep olaylarin en kotusunu dusunuyorum bu huyumu hic sevmiyorum:KK43:
Bende de var bu ozellik malesef doktora gttım kaygı sorunun var dedi su 10 gunu gecırım Allahın izniyle🙏 bazen dıyorum bilinçaltı bu korkuları anlayıp bebegı kabul etmezse bi de 🥺 korktugum şeyler kimsenın aklına gelmez yani

kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
25yas ilk deneme 9aralik. Tek 5.gun embriyosu canım 21inde test yapacağım

Merhaba 🥰
Bu ay transferim beklenmedik yumurtlama sonucu iptal oldu. Şimdi regl bekliyorum tekrar hazırlanmak için.
Benim gibi bekleyenler bilgi alışverişi yapalım, birlikte bekleyelim ve güzel haberleri alalım inşallah 🥰🙏🏼

listeye katılmak isterseniz aşağıdaki soruları yanıtlayın lütfen ☺

ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
@mdnafsnkny422 adet 5. gün30 KASIM
:anneadayı: :nazar:
@Hayat su262 adet 5. gün7 ARALIK
:anneadayı::nazar:
nonut nonut 335.gün tek7 ARALIK
:dua:
Bayuya Bayuya 35Çift embriyo9 ARALIK
19 ARALIK :dua:
@Sonyag08285.gün9 ARALIK

19 ARALIK :dua:
@zeyneps344.Gün9 ARALIK:dua:
@berrybloomDondurulmuş 5. gün10 ARALIK
@ays7275.gün11 ARALIK
@Laye99265. gün11 ARALIK
21 ARALIK :dua:
M melek0503 305. Gün 4ab11 ARALIK:dua:
@Kardelen06049230Pgt 2 adet 5ab-3bb16 ARALIK
@Aysenurmus265. gün19 ARALIK
Cookiie Cookiie 27Pgtli 5. Gün
P pembeumut111 325aa 2 Adet

Bende opu oldum ilk adetimide oldum embriyolar dondu ikinci adette transfer olacağım
Merhaba ben tüp bebek tedavisine başlayacağım bana tüm süreci anlatabilecek birisi var mı tedavinin başladığı süreçle birlikte ilaç, yumurta toplama adet günleri nasıl olacak bu tüp bebek yardımcı olur musunuz

Evet evet bugun esimi akşam bir yere bırakacağım arabayla dönüşte nöbetçi eczaneden bir test alayim ben en iyisi (=
Al bakalım aynı gün transfer olduk bende sabırsızim ama korktuğum için yapmaya cesaret edemiyorum sen öncü olursun belki 😊🌸

Bende de var bu ozellik malesef doktora gttım kaygı sorunun var dedi su 10 gunu gecırım Allahın izniyle🙏 bazen dıyorum bilinçaltı bu korkuları anlayıp bebegı kabul etmezse bi de 🥺 korktugum şeyler kimsenın aklına gelmez yani
Yok yok eder aklina getirme sanki zaten sendeymis gibi konus onunla

Vallahi diyorum ya bir aşılama yaptırdım geçen sene beni bir görün, mide bulantıları, ağrılar, göğüs ağrıları, bir haller bir haller zannedersiniz beşiz bebekler var karnımda akgdjskwk (= bu sefer de ilk tüp bebek denemem ya esime olmadan once dedim ki "ben transferden sonra full yatarim haberin olsun" daha akşamina eve geldik "ben sıkıldım yata yata ömür mu geçer tutarsa tutar" dedim (= diyorum ya bu sefer ya gercekten tutmadi da ben hissetmiyorum yada güzel güzel minik minik deliriyorum akfhjskw(=
belkide coktan tuttu aklin sana oyun yapiyor.buna izin verme🤗🤗

ben de sizin gibiyim, hayal kurmaktan çekinirim hayal kırıklığı yaşamayayım diye. bardağın boş tarafını düşüne düşüne 33 yaşıma geldim 😂 eşim de kızdı geçen daha olumsuz sonuç almadan üzülüyorsun kendine yazık ediyorsun, hayal kırıklığı da var hayatın içinde dedi, kendime geldim, 2 gündür ağlamıyorum ve çok pozitifim. elimi karnıma koyup benimlesin, ben sana çok iyi anne olmaya çalışacağım diyip iyi düşünmeye çalışıyorum 🌺 çok zor bir süreç hepimiz için; ama, üzülmek de sevinmek kadar hayatın içinde var olan bir şey. Her şeyin Allah’tan geldiğine iman edip, sebat ediyoruz, yapacak bir şey yok 💕
Eşimde bana cok kızıyo kendine yazık edıyosun sonuc almadan üzülüyosun diye sonra işinde bi sorun cıktı bi panik oluyo bi panik oluyo dedım bak nasıl oluyomuş dısardan yorum yapmak kolay😂😂

Merhaba ben tüp bebek tedavisine başlayacağım bana tüm süreci anlatabilecek birisi var mı tedavinin başladığı süreçle birlikte ilaç, yumurta toplama adet günleri nasıl olacak bu tüp bebek yardımcı olur musunuz
Kişiden kişiye değişiyor süreçler aslında. Öncelikle karar vermediyseniz merkeze. Size uygun gelen doktorlarla ön görüşme yapın. Herşeyi detaylıca konuşun. Sonra içinize sinen doktorla devam edin. Belki doktorunuz başlamadan sizden tahliller isteyecektir onları yaptırırsınız. Sonra adetin 2. Günü gidilip muayeneden sonra ilaçları alıp başlıyorsunuz 2 3 günde bir muayeneye gidiyorsunuz. Yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini vurulup toplama oluyorsunuz. Aynı zamanda eşinizden de örnek alınıyor. Toplama genel anesteziyle oluyor. İlk aşama burada bitiyor. Sonra laboratuvar süreci başlıyor. Yumurtaların döllenip gelişimi takip ediliyor kimisinin 3 kimisinin 5. Güne kadar izleniyor. Kimisine hemen transfer ediliyor kimisine dondurulmuş oluyor. Dondurulmuşta yine regli 2. Günü gidip muayene oluyorsunuz. Naturalse ilaçsız rahim takip ediliypr. İlaçla olacaksa ilaç kullanıp takip ediliyorsunuzz. Uygun kalınlığa geldiğinde transfer oluyorsunuz.

kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
transfer tarihi : tahmini 25 Aralık
embriyo bilgisi: 5.gün embriyosu çift transfer
🙏🙏

Merhaba kızlar cumartesi dr. kontrolum var duruma göre toplama işlemine karar verilecek herşey inşallah yolundadır aşırı bel ağrım ve bacak ağrım var.
Uzun protokol uygulandı hiç bu kadar ağrı hissetmemiştim.
benimde o süreçte bel ağrım çok vardı, sırf bu yüzden dr a bile gittim bişey çıkmadı, hormonlardan büyük ihtimalle

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonu
Beni de eklersen sevinirim 🤗
29
9 Aralık transfer
2. Gün embriyosu
23 aralıkta kan testi yapılacak

Eşimde bana cok kızıyo kendine yazık edıyosun sonuc almadan üzülüyosun diye sonra işinde bi sorun cıktı bi panik oluyo bi panik oluyo dedım bak nasıl oluyomuş dısardan yorum yapmak kolay😂😂
ben zaten anksiyetem için tedavi gördüm, ilaç kullandım 1 sene. kendime geldim, tabii yaşın da getirdiği olgunluk da oluyor yıllar geçtikçe. Allah’ım dermansız dert vermesin, napalım herkesin sınavı farklı bu hayatta, bizim de payımıza düşen buymuş ☺️

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Transfer tarihi : 21 Kasım 2022
Embriyo bilgisi: 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi
Sonuç: pozitif♥️

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Transfer tarihi: 3 Aralık
Embriyo: 4. Gün çift
Sonuç: pozitif

Back