Yaş : 33kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
benim 5’ten 58’e çıkmıştı sonra düşmüştü maalesef. umarım sizin öyle olmaz, olsa da zamanı değilmiş diyip yolumuza devam edeceğiz, yapacak bir şey yokHadi idrar da baktırdım çıkmadı zaten negatif yarın da test günüm
Yaş:27kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Benim sadece bir tanesi 5aa diğeri blast evresinde, bakalim nasibimizde varsa olur inşallah (=Benımde embrıyolar 5aa
Yaş 28kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Yaş 26kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Benim adetim 24 nde görünüyorBende yarın vurulcam lucrini22 si adet gorunuyor
sağolasın canım :) bu ay adet olabilmek için çok progesteron kullandım. onun yüksek çıkmasından korkuyorum bir kaç kişinin onun yüzünden iptal olmuş cünkü. bakalım çıksın sonuçta yarın vericekler reçeteyi inşallah 3. gün başlamış olcam :)E2 30
LH 3.65
Progesteron 0.7 imiş benim regl.nin 2.günü.
Düşük, yüksek bilemiyorum ama bana transfer yapıldı, örnek olsun diye yazdim (=
Yaş 26
Transfer tarihi 7 Aralık
Embriyo bilgisi 5.gun embriyosu çift transfer
İdrar pozitif kan testi 17 Aralık
26
19.12.2022
5.gün
35
09.12.2022
5.gün çift embriyo: 5aa / Blast
Beklemede (=
32
Bilmiyorum daha haftaya adet olucam:)
5aa 2 adet embrıyo
Yaş; 30
Transfer tarhi; 16 Aralık
Embriyo bilgisi; 2 embriyo transfer edilcek 5.gün 5ab ve 3bb kalite pgt’li
transfer tarihi : 7 Aralık
embriyo : 5. gün ve tek
sonuç; 19 Aralık
Transfer: 11 Aralık
Embriyo bilgisi: 5.gun embriyosu tek transfer
Sonuç: Bekleniyor...
Yaş 28
Tarnsfer 9 aralık
5.gün embriyosu
19 aralık test tarihi
sağolun kızlar listemiz hayırlı olsun bol pozitifler dolsun :)Yaş 26
11.12.2022
5. Gün embriyosu
21 aralık test günü
İnşallah olmaz ama nasip diyecez Artkbenim 5’ten 58’e çıkmıştı sonra düşmüştü maalesef. umarım sizin öyle olmaz, olsa da zamanı değilmiş diyip yolumuza devam edeceğiz, yapacak bir şey yok
Hayırlısı olsun, hiç kötüyü düşünmeyin. Allahin izniyle iptal falan olmaz, siz içinizi ferah tutun (=sağolasın canım :) bu ay adet olabilmek için çok progesteron kullandım. onun yüksek çıkmasından korkuyorum bir kaç kişinin onun yüzünden iptal olmuş cünkü. bakalım çıksın sonuçta yarın vericekler reçeteyi inşallah 3. gün başlamış olcam :)
inşallah hayırlısıyla :)Hayırlısı olsun, hiç kötüyü düşünmeyin. Allahin izniyle iptal falan olmaz, siz içinizi ferah tutun (=
Progesteron 1 in altı olması gerekıyo sanırım tedavıye başlamak içinsağolasın canım :) bu ay adet olabilmek için çok progesteron kullandım. onun yüksek çıkmasından korkuyorum bir kaç kişinin onun yüzünden iptal olmuş cünkü. bakalım çıksın sonuçta yarın vericekler reçeteyi inşallah 3. gün başlamış olcam :)
akşam çıkcak sonucum inşallah öyle çıkarProgesteron 1 in altı olması gerekıyo sanırım tedavıye başlamak için
hic belirti olmadan kalan arkadaslarimizda var belirti olup kalamayanda.o yuzden icin bos gibi dusunme .bende sen gibiyim.bi tuhaf hallerdeyim.sanki tutmamista ne yapacagimi planliyorum.hayatim hep planli bak planli olmakta ii bisi degil.belki tutacak cicegim ama ben kendime olumsuzluk.yukluyorum.hep olaylarin en kotusunu dusunuyorum bu huyumu hic sevmiyorumHerkesin doktoru 10.gün, 12.gün test tarihi vermiş, ben 9unda transfer oldum 18ine test tarihi verdi doktorum.
Bir de ben hicbirsey hissetmiyorum arkadaşlar bu normal mi? Geçen sene aşılama olduğumda bile kendimde sürekli bir belirti aradim, ama bu sefer sanki içim bomboş, iyisi bu mudur, bu rahat olmak mıdır bilemiyorum, bir tuhaf hallerdeyim =(
Bence hiç belirtilere kulak asma. Hiçbir belirti olmayabiliyor bazen. Güzel olcak sonucu inşallah benim içime öyle doğuyoeHerkesin doktoru 10.gün, 12.gün test tarihi vermiş, ben 9unda transfer oldum 18ine test tarihi verdi doktorum.
Bir de ben hicbirsey hissetmiyorum arkadaşlar bu normal mi? Geçen sene aşılama olduğumda bile kendimde sürekli bir belirti aradim, ama bu sefer sanki içim bomboş, iyisi bu mudur, bu rahat olmak mıdır bilemiyorum, bir tuhaf hallerdeyim =(
Bende aynıyım. Daha transfer olmadan doktora bu tutmazsa b planı soruyordum napabiliriz diye. Eşim kızdı hep kötü düşünüyorsun diye doktorda eşime hak verdi ben kaldım öylece. Artık ağzımı açmıyorumhic belirti olmadan kalan arkadaslarimizda var belirti olup kalamayanda.o yuzden icin bos gibi dusunme .bende sen gibiyim.bi tuhaf hallerdeyim.sanki tutmamista ne yapacagimi planliyorum.hayatim hep planli bak planli olmakta ii bisi degil.belki tutacak cicegim ama ben kendime olumsuzluk.yukluyorum.hep olaylarin en kotusunu dusunuyorum bu huyumu hic sevmiyorum
Vallahi negatif de değilim, pozitif de değilim, sanki hic tüp bebek yaptırmamış gibiyim, bir de neredeyse hic ilaç kullanmayan bir insandim ve bu kadar hormon almaktan çok sıkıldım galiba =(hic belirti olmadan kalan arkadaslarimizda var belirti olup kalamayanda.o yuzden icin bos gibi dusunme .bende sen gibiyim.bi tuhaf hallerdeyim.sanki tutmamista ne yapacagimi planliyorum.hayatim hep planli bak planli olmakta ii bisi degil.belki tutacak cicegim ama ben kendime olumsuzluk.yukluyorum.hep olaylarin en kotusunu dusunuyorum bu huyumu hic sevmiyorum
Olabilir cnm hepsi bebisin tutunmasi icinVallahi negatif de değilim, pozitif de değilim, sanki hic tüp bebek yaptırmamış gibiyim, bir de neredeyse hic ilaç kullanmayan bir insandim ve bu kadar hormon almaktan çok sıkıldım galiba =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?