• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Arkadaşlar birsey sorabilir miyim? Sizce bu akşam bir gidip kan versem mi? Cuma transfer oldum 1 saat once tam 5.günü doldurmuş oluyorum. Ben evde hic hamilelik testi tutan bir insan değilim, hayatimda 5defa test ya almisimdir ya almamisimdir. Ne dersiniz yaptirsam mi bir kan testi?
Daha erken ama çıkmayadabilir. Eğer çıkmazsa üzülmeyeceksen ver ☺️

Daha erken ama çıkmayadabilir. Eğer çıkmazsa üzülmeyeceksen ver ☺️
Vallahi şuan o kadar hicbirsey hissetmiyorum ki üzülürüm derim üzülmem, üzülmem derim üzülürüm, kendimden hic emin degilim (= erken diyorsunuz yani, bekleyeyim o zaman, bir de eşimden gizli gidecektim bir de o kızar şimdi =(

Eşim de ben de yumurtada tiksiniriz (Allah eksikligini gostermesin nimet ama) geçen omlet yaptim, esim diyor ki "yemek zorundayiz, kendi yemegimiz seyi cocuga nasil yedirecegiz". Ben yanimda haşlanmis yumurta soyulsa özur dilerim ama öğüren insandim =(
Ara sıra durup durup ağlıyorum gün içinde bir anda boş bulunuyorum, ne çok uğraşıyoruz diye çok üzülüyorum. Umarım tiksinsen bile bebeğine yedirmek nasip olur yumurtayı😊

Vallahi şuan o kadar hicbirsey hissetmiyorum ki üzülürüm derim üzülmem, üzülmem derim üzülürüm, kendimden hic emin degilim (= erken diyorsunuz yani, bekleyeyim o zaman, bir de eşimden gizli gidecektim bir de o kızar şimdi =(
İdrar yapsanız ☺️

Ara sıra durup durup ağlıyorum gün içinde bir anda boş bulunuyorum, ne çok uğraşıyoruz diye çok üzülüyorum. Umarım tiksinsen bile bebeğine yedirmek nasip olur yumurtayı😊
Ohooo benim ağladığım şeyleri duysaniz gülme krizine girersiniz, eşim evde "naber yürüyen hormon" diye sesleniyor (=

Arkadaşlar birsey sorabilir miyim? Sizce bu akşam bir gidip kan versem mi? Cuma transfer oldum 1 saat once tam 5.günü doldurmuş oluyorum. Ben evde hic hamilelik testi tutan bir insan değilim, hayatimda 5defa test ya almisimdir ya almamisimdir. Ne dersiniz yaptirsam mi bir kan testi?
Bence sabret kuzum daha çok erken ama varsa bile kanda da az çıkar zaten önemli olan doktorun verdiği tarihten sonra HCG de düzenli artışlar oluyor mu diye bakıyorlar çünkü öncesinde yavaş artan HCG sonrasında normal artışlar gösterebilir kendini strese sokarsın erkenden 🥰

Herkesin doktoru 10.gün, 12.gün test tarihi vermiş, ben 9unda transfer oldum 18ine test tarihi verdi doktorum.
Bir de ben hicbirsey hissetmiyorum arkadaşlar bu normal mi? Geçen sene aşılama olduğumda bile kendimde sürekli bir belirti aradim, ama bu sefer sanki içim bomboş, iyisi bu mudur, bu rahat olmak mıdır bilemiyorum, bir tuhaf hallerdeyim =(
Ben ilk transferimde hiçbir belirti olmadı ve pozitifi görmüştüm kötü düşünme

hic belirti olmadan kalan arkadaslarimizda var belirti olup kalamayanda.o yuzden icin bos gibi dusunme .bende sen gibiyim.bi tuhaf hallerdeyim.sanki tutmamista ne yapacagimi planliyorum.hayatim hep planli bak planli olmakta ii bisi degil.belki tutacak cicegim ama ben kendime olumsuzluk.yukluyorum.hep olaylarin en kotusunu dusunuyorum bu huyumu hic sevmiyorum:KK43:
ben de sizin gibiyim, hayal kurmaktan çekinirim hayal kırıklığı yaşamayayım diye. bardağın boş tarafını düşüne düşüne 33 yaşıma geldim 😂 eşim de kızdı geçen daha olumsuz sonuç almadan üzülüyorsun kendine yazık ediyorsun, hayal kırıklığı da var hayatın içinde dedi, kendime geldim, 2 gündür ağlamıyorum ve çok pozitifim. elimi karnıma koyup benimlesin, ben sana çok iyi anne olmaya çalışacağım diyip iyi düşünmeye çalışıyorum 🌺 çok zor bir süreç hepimiz için; ama, üzülmek de sevinmek kadar hayatın içinde var olan bir şey. Her şeyin Allah’tan geldiğine iman edip, sebat ediyoruz, yapacak bir şey yok 💕💕

kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Yas:41
Transfer tarihi: 06.12
Embriyo : tek transfer
Sonuc : 20.12 bakılacak 🙏🏻🙏🏻

Back