- 2 Ağustos 2020
- 847
- 393
- 53
Anladim canm bende jinemeddeyimEurofertil tüp bebek merkezi gerçek Aydın doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canm bende jinemeddeyimEurofertil tüp bebek merkezi gerçek Aydın doktor
2 gün sonra tekrar yap bence yükselebilir inşallahEki Görüntüle 3176780
Kızlar 10. Gün baktırdım bana yardımcı olur musunuz lütfen var mıdır bilmiyorum yada böyle olupta yükselene varmı dün aşırı bi bel ağrım vardı sabaha kadar uyumamışım
benim de bir önceki transferimde böyle olmuştu yükselmemişti, bilmiyorum tabii yükselenler vardır inşallahEki Görüntüle 3176780
Kızlar 10. Gün baktırdım bana yardımcı olur musunuz lütfen var mıdır bilmiyorum yada böyle olupta yükselene varmı dün aşırı bi bel ağrım vardı sabaha kadar uyumamışım
2 embriyo mu transfer edildi canım? İlk olumsuz olan transferinde mi pgt li miyidi15 gün önce taransfrr oldum şimdi 4 haftalık hamileyim. İlki başarısız .ikinci denemem olumlu sonuç. Özel Ankara tüp benek merkezi . Gen analizinde MB genlab merkezde yaptırdım.
Hadi idrar da baktırdım çıkmadı zaten negatif yarın da test günümbenim de bir önceki transferimde böyle olmuştu yükselmemişti, bilmiyorum tabii yükselenler vardır inşallah
İnşallah yarını sabırsızlıkla bekliyorum2 gün sonra tekrar yap bence yükselebilir inşallah
Öncelikle hayırlı olsun canım hiç belirtin vs oldu mu benim 2. Günüm bugun yürürken hareket halinde kasiklarimda hareket hissi gibi değişik birsey oluyor sebebi nedir bilmiyorum yerleşme belirtisi vs yaşadın mı?Merhabalar banada 3 aralıkta 4. Gün çift embriyo transfer edildi test günü 14 aralık bugün test yaptım bu şekilde Eki Görüntüle 3175761
Yaş 26kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
selam canım,İyi günler hanımlar Hepinizin tedavisi hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah. Benim bi sorum olacaktı yeni yumurta toplaması olanlara. raporlu son denemem olacak bu tedavim . Ama ilaçların bulunmaması beni strese sıkıntıya sokuyor Cetrotide bulabildiniz mi bulunmadığında ne kullandınız. Şimdi bir de gonapeptly bulunmuyormuş onun yerine ne kullanılıyor acaba?
26kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Merhaba benim bugün 2. Günüm güzel haberlerle inşallahGünaydın arkadaşlar dün transfer oldum çok heyecanlıyım benim gibi olan var mi
E2 30KızlAr adetin 2 günü
E2 47
Lh 2.55
Progesteron daha çıkmadı sonucu bekliyoruz.
çıkanlar yüksekmi sizce
35kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
32kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?
Benımde embrıyolar 5aa35
09.12.2022
5.gün çift embriyo: 5aa / Blast
Beklemede (=
kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)
yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?