• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İyi günler hanımlar 😊 Hepinizin tedavisi hayırlısıyla pozitif sonuçlanır inşallah. Benim bi sorum olacaktı yeni yumurta toplaması olanlara. raporlu son denemem olacak bu tedavim . Ama ilaçların bulunmaması beni strese sıkıntıya sokuyor Cetrotide bulabildiniz mi bulunmadığında ne kullandınız. Şimdi bir de gonapeptly bulunmuyormuş onun yerine ne kullanılıyor acaba?

Yaaa bu kadar olur bende kaygılı biriyim nasıl denk geldik😂 hatta transferden sonra panik olur muyum diye korkuyorum ama psikiyatr a gttım sagolsun rahatlattı biraz.. senide ameliyathane ortamı gerıyo heralde ama emin ol canım bu sürecte herkes gerdin, transfer olurken kendımı kasmamam gerekıyo diyorum mesela ama insan yasak gibi konuşunca daha cok ksmak istıyo sanki😅 kassak bıle rahım duz kas bizim kasılmamızla rahım kasılmıyo tamamen kendı dunyasında takılıyo, rahımı kasan oksitosin hormonuymuş o da bi kadın orgazm olunca salgılanıyomuş min düzeyde kasılıyomuş gebe kadınların bebekleri orgazm olunca dusmuyo sonuc olarak bi de doğumda cok yuksek salgılanıyomuş bu hormon o da dogumu gercekleştrmek için zaten. Yani rahımle bizim kadılmamızın gerılmemizin hiç alakası yok ❤️
Gerçekten nasıl denk geldik ❤️ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😇 ben de psikiyatriyi denicem çok teşekkür ederim ☺️

Hanımlar bugün benim 4.gunum ve çok fena karın ağrım var sürekli de modem bulanıyor yaşayan var mı bu durumu

Kızlar dün 10. Gün bthcg baktırdım bugün çıktı sonucum 5.08 çıktı değerim acaba böyle olupta yükselen varmı o gün sabaha kadar belimin ağrısından yatamamıştım

Back