2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar 10. Gün baktırdım bana yardımcı olur musunuz lütfen var mıdır bilmiyorum yada böyle olupta yükselene varmı dün aşırı bi bel ağrım vardı sabaha kadar uyumamışım

KızlAr adetin 2 günü
E2 47
Lh 2.55
Progesteron daha çıkmadı sonucu bekliyoruz.
çıkanlar yüksekmi sizce

kızlar şuan liste düzenliyorum. daha öncede yazan arkadaşlar vardı aama birtürlü bilgisayara oturup yapamadım kusura bakmayın. tekrardan sorularıma cevap verirseniz ekliyim listeye hepimiz takip edebilelim birbirimizi :)

yaş?
transfer tarihi?
embriyo bilgisi?
sonuç?

Merhabalar banada 3 aralıkta 4. Gün çift embriyo transfer edildi test günü 14 aralık bugün test yaptım bu şekilde Eki Görüntüle 3175761
Öncelikle hayırlı olsun canım hiç belirtin vs oldu mu benim 2. Günüm bugun yürürken hareket halinde kasiklarimda hareket hissi gibi değişik birsey oluyor sebebi nedir bilmiyorum yerleşme belirtisi vs yaşadın mı?

Yaş 26
Transfer tarihi 7 Aralık
Embriyo bilgisi 5.gun embriyosu çift transfer
İdrar pozitif kan testi 17 Aralık

selam canım,
ben cetrodıte kullanmadım doktoruma bulunmadıgını tedavı asamasında soylemıstım..
gonapeptyl de cok zor buldum bır arkadas vermıstı..
ama onun yerıne de lucrın depot verebılıyorlar ..
gonapeptyl gunluk kullanımı, lucrın ıse aylık kullanım şekli doktorumdan aldığım bilgi :)
hayırlı olsun surecın ..

26
19.12.2022
5.gün

KızlAr adetin 2 günü
E2 47
Lh 2.55
Progesteron daha çıkmadı sonucu bekliyoruz.
çıkanlar yüksekmi sizce
E2 30
LH 3.65
Progesteron 0.7 imiş benim regl.nin 2.günü.
Düşük, yüksek bilemiyorum ama bana transfer yapıldı, örnek olsun diye yazdim (=

35
09.12.2022
5.gün çift embriyo: 5aa / Blast
Beklemede (=

32
Bilmiyorum daha haftaya adet olucam:)
5aa 2 adet embrıyo

Yaş; 30
Transfer tarhi; 16 Aralık
Embriyo bilgisi; 2 embriyo transfer edilcek 5.gün 5ab ve 3bb kalite pgt’li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…