• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Evet 7 kez hamile kaldım 2 boş gebelikten kürtaj oldum diğerleri kimyasal oldu . Histereskopi yaptırdım çok milimlik perde var dendi o alındı ama 2 yıl önce . Şimdiki tedavimde yapılmadı . Kan pıhtılaşması var bende bide hipotroid var ama ilaç kullanıyorum gayet iyi seviyede . Onun dışında bi sorun gözükmüyor. Artık çok yıprandım diye tüp bebek yapalım dedik genetikli olunca hemen olur diye düşündük ama maalesef oda olmadı. İnşallah sizin olur 🙏🏻
Hamiledr kalabılıyosunuz o zaman cunku ben düşük yaptgmda doktorum gebe kalamayanlar var en azından gebe kaldın demişti. Bi rahım filmi yıne cektr istersen canım benim 6 ayda temiz olan rahımde polip cıktı ilaçlardan oluyomuş. Kan pıhtılaşması için zaten iğne asprin kullanıyosundur o sorun degıl hipotroid bagısıklık sistemı hastalığına giriyo sanırım ama onuda kontrol altına alıyolar bi şekilde. Ya valla embrıyonun saglıklı olmasıda onemli degıl gibi tutmayabılıyo işte bi de saglıklı olması dısında tutmayınca embrıyo kaliteside onemli diyolar bilemiyorum

Hamiledr kalabılıyosunuz o zaman cunku ben düşük yaptgmda doktorum gebe kalamayanlar var en azından gebe kaldın demişti. Bi rahım filmi yıne cektr istersen canım benim 6 ayda temiz olan rahımde polip cıktı ilaçlardan oluyomuş. Kan pıhtılaşması için zaten iğne asprin kullanıyosundur o sorun degıl hipotroid bagısıklık sistemı hastalığına giriyo sanırım ama onuda kontrol altına alıyolar bi şekilde. Ya valla embrıyonun saglıklı olmasıda onemli degıl gibi tutmayabılıyo işte bi de saglıklı olması dısında tutmayınca embrıyo kaliteside onemli diyolar bilemiyorum
Ya bende zaten eğer buda olmazsa rahim filmi çekilmek istiyorum . Aslında olmazsa başka biyerde denemek istiyorum ama yaşadığım yerde başka yer yok şehir dışına gitmekte zor bilmiyorum nasıl olcak .

Ya bende zaten eğer buda olmazsa rahim filmi çekilmek istiyorum . Aslında olmazsa başka biyerde denemek istiyorum ama yaşadığım yerde başka yer yok şehir dışına gitmekte zor bilmiyorum nasıl olcak .
Insallah bu sefer tutarda gerek kalmaz cnm

Öylemi kimi okusam mutlaka belirti yaşıyo oyüzden endişe yapıyo insan . İnşallah sağlıkla bebeğin senledir. Test yaptınmı hic

Öylemi kimi okusam mutlaka belirti yaşıyo oyüzden endişe yapıyo insan . İnşallah sağlıkla bebeğin senledir. Test yaptınmı hiç
Kaset test yapmadım canım sabırla yarını bekliyorum.
Sürekli kendi vücudumu dinliyorum ama yok bişey 🤷

Back