Transferim 6sinda yapıldı ve doktorum 15inde test yaptır dedi bana .10 gun sonra dediler ama bizzat tarih vermedikleri icin bende parmak hesabi yapiyorum
9. Gun demiş bi doktor 10 diyo diğeri 12 biri 9Transferim 6sinda yapıldı ve doktorum 15inde test yaptır dedi bana .
Gerçekten nasıl denk geldikYaaa bu kadar olur bende kaygılı biriyim nasıl denk geldikhatta transferden sonra panik olur muyum diye korkuyorum ama psikiyatr a gttım sagolsun rahatlattı biraz.. senide ameliyathane ortamı gerıyo heralde ama emin ol canım bu sürecte herkes gerdin, transfer olurken kendımı kasmamam gerekıyo diyorum mesela ama insan yasak gibi konuşunca daha cok ksmak istıyo sanki kassak bıle rahım duz kas bizim kasılmamızla rahım kasılmıyo tamamen kendı dunyasında takılıyo, rahımı kasan oksitosin hormonuymuş o da bi kadın orgazm olunca salgılanıyomuş min düzeyde kasılıyomuş gebe kadınların bebekleri orgazm olunca dusmuyo sonuc olarak bi de doğumda cok yuksek salgılanıyomuş bu hormon o da dogumu gercekleştrmek için zaten. Yani rahımle bizim kadılmamızın gerılmemizin hiç alakası yok
Lucrin vuruldun mu sen? Verdiler mi sanadaGerçekten nasıl denk geldikhakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben de psikiyatriyi denicem çok teşekkür ederim
Embriyonun kaçıncı gün olmasıyla alakalı değil mi? Bildiğim kadarıyla9. Gun demiş bi doktor 10 diyo diğeri 12 biri 9
Garanti olsun diyedir.bide burda embriyonun kac gunluk olduguda etkilidir belki:)el mahkum drnileni yapicaz9. Gun demiş bi doktor 10 diyo diğeri 12 biri 9
Zaten olduki cift cizgiyi gorursem dayanamam landa yaptiririmTransferim 6sinda yapıldı ve doktorum 15inde test yaptır dedi bana .
Haber ver çok merak ettim inşallah güzel sonuçlar çıkarKaset test yapmadım canım sabırla yarını bekliyorum.
Sürekli kendi vücudumu dinliyorum ama yok bişey
Verdiler cuma günü vurulcam senLucrin vuruldun mu sen? Verdiler mi sanada
Çok teşekkürler sabırsız olduğumuz bir süreçVar tabi takip ediyo yumurtanin buyujlugunu istedigi seviyeye ulasimlnca catlatma yapiyo ona gore transfer gununu belirliyo
Onunlada alakalı biraz ama bazı doktorlar 5. Gun embrıyosuna 12. Gun bazıları 10. Gun diyo bılemıyorumEmbriyonun kaçıncı gün olmasıyla alakalı değil mi? Bildiğim kadarıyla
Bende yarın vurulcam lucriniVerdiler cuma günü vurulcam sen
Yani ortalama 9/10gunde belli oluyor demekki9. Gun demiş bi doktor 10 diyo diğeri 12 biri 9
İnşaallah canım,gidebilirsem sabah erkenden gideceğim hastaneye yoksa mecbur iş çıkışıHaber ver çok merak ettim inşallah güzel sonuçlar çıkar
Eurofertil tüp bebek merkezi gerçek Aydın doktorCanim nerde oldun ayni gun olmusuz transferi bende bursada oldum
Ay çok heyecanlı insan konsantre olamazİnşaallah canım,gidebilirsem sabah erkenden gideceğim hastaneye yoksa mecbur iş çıkışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?