Ikimiz ayni gun yaoacagiz testi kaset test yaptin mi sendeİnşallah test günün nezaman
Canım tutunma kanaması olabılır acık kahve olan lekeBendede su gibi akinti var ic camasirim islak devamli.ara arada acik kahve leke geliyor.adet agrisi gibi agrim var ama cok degil.test yaptim.negatif.
Insallah cnmCanım tutunma kanaması olabılır acık kahve olan leke
Yok yapmadım yapmıcam da evde testimde yok gecen transferde yaptım üzüldüm . Benim test günüm pazartesiIkimiz ayni gun yaoacagiz testi kaset test yaptin mi sende
Hamiledr kalabılıyosunuz o zaman cunku ben düşük yaptgmda doktorum gebe kalamayanlar var en azından gebe kaldın demişti. Bi rahım filmi yıne cektr istersen canım benim 6 ayda temiz olan rahımde polip cıktı ilaçlardan oluyomuş. Kan pıhtılaşması için zaten iğne asprin kullanıyosundur o sorun degıl hipotroid bagısıklık sistemı hastalığına giriyo sanırım ama onuda kontrol altına alıyolar bi şekilde. Ya valla embrıyonun saglıklı olmasıda onemli degıl gibi tutmayabılıyo işte bi de saglıklı olması dısında tutmayınca embrıyo kaliteside onemli diyolar bilemiyorumEvet 7 kez hamile kaldım 2 boş gebelikten kürtaj oldum diğerleri kimyasal oldu . Histereskopi yaptırdım çok milimlik perde var dendi o alındı ama 2 yıl önce . Şimdiki tedavimde yapılmadı . Kan pıhtılaşması var bende bide hipotroid var ama ilaç kullanıyorum gayet iyi seviyede . Onun dışında bi sorun gözükmüyor. Artık çok yıprandım diye tüp bebek yapalım dedik genetikli olunca hemen olur diye düşündük ama maalesef oda olmadı. İnşallah sizin olur
Benım bildiğim ilaçları kullanırken adet olunmuyo engelliyo ilaçlarAma adet oncesi gibi .insallah pozitiftir
Bugun progestan fitili vurulcam duzelir belkiBenım bildiğim ilaçları kullanırken adet olunmuyo engelliyo ilaçlar
Anladım canım ben de 3 gün hiç çay kahve içmeden direndim ama bugün 1 bardak açık çaya karşı koyamadım artık.Ben sadece sigarayı bıraktım çay ve kahve hergün aşırı olmadan içtim. Sonuç pozitif
Transfer gunu sayilmiyo mu o zaman bende pazartesi yapayimYok yapmadım yapmıcam da evde testimde yok gecen transferde yaptım üzüldüm . Benim test günüm pazartesi
Ya bende zaten eğer buda olmazsa rahim filmi çekilmek istiyorum . Aslında olmazsa başka biyerde denemek istiyorum ama yaşadığım yerde başka yer yok şehir dışına gitmekte zor bilmiyorum nasıl olcak .Hamiledr kalabılıyosunuz o zaman cunku ben düşük yaptgmda doktorum gebe kalamayanlar var en azından gebe kaldın demişti. Bi rahım filmi yıne cektr istersen canım benim 6 ayda temiz olan rahımde polip cıktı ilaçlardan oluyomuş. Kan pıhtılaşması için zaten iğne asprin kullanıyosundur o sorun degıl hipotroid bagısıklık sistemı hastalığına giriyo sanırım ama onuda kontrol altına alıyolar bi şekilde. Ya valla embrıyonun saglıklı olmasıda onemli degıl gibi tutmayabılıyo işte bi de saglıklı olması dısında tutmayınca embrıyo kaliteside onemli diyolar bilemiyorum
Bana 19 u dediler test verceksin diyeTransfer gunu sayilmiyo mu o zaman bende pazartesi yapayim
Insallah bu sefer tutarda gerek kalmaz cnmYa bende zaten eğer buda olmazsa rahim filmi çekilmek istiyorum . Aslında olmazsa başka biyerde denemek istiyorum ama yaşadığım yerde başka yer yok şehir dışına gitmekte zor bilmiyorum nasıl olcak .
10 gun sonra dediler ama bizzat tarih vermedikleri icin bende parmak hesabi yapiyorumBana 19 u dediler test verceksin diye
İnşallah kuzum bakalımkoyulaşır biraz beta artınca merak etme
hadı hayırlı guzel haberlerını beklıoruz
Ama 1 gün önce yapsan da çıkar bence varsa10 gun sonra dediler ama bizzat tarih vermedikleri icin bende parmak hesabi yapiyorum
Ama 1 gün önce yapsan da çıkar bence varsa
Sürec zor inşallah eün kısa zamanda kavusalım bebeklereYa bende zaten eğer buda olmazsa rahim filmi çekilmek istiyorum . Aslında olmazsa başka biyerde denemek istiyorum ama yaşadığım yerde başka yer yok şehir dışına gitmekte zor bilmiyorum nasıl olcak .
Öylemi kimi okusam mutlaka belirti yaşıyo oyüzden endişe yapıyo insan . İnşallah sağlıkla bebeğin senledir. Test yaptınmı hic
Kaset test yapmadım canım sabırla yarını bekliyorum.Öylemi kimi okusam mutlaka belirti yaşıyo oyüzden endişe yapıyo insan . İnşallah sağlıkla bebeğin senledir. Test yaptınmı hiç
Kuzum transfer gunu sayılmıyo10 gun sonra dediler ama bizzat tarih vermedikleri icin bende parmak hesabi yapiyorum
Tamam canim brnde saymadan yaptiririmKuzum transfer gunu sayılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?