- 27 Aralık 2017
- 487
- 235
- 103
- 30
Ngs . Kalitelerini tam net bilmiyorum ama iyi kalite dedilerGunaydınlarrr, genetikli derken ngs mi yapıldı pgt mi? Benımde embrıyolarım ngs li daha transfer olmadım. Kaliteleri nasıl embrıyoların?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ngs . Kalitelerini tam net bilmiyorum ama iyi kalite dedilerGunaydınlarrr, genetikli derken ngs mi yapıldı pgt mi? Benımde embrıyolarım ngs li daha transfer olmadım. Kaliteleri nasıl embrıyoların?
siz kaçıncı gündesinizGaz hepimizde var hemen hemen o guruldama da hep bı açlık hissediyomusum gibi oluyo bana da yemek yiyincede cikartasim geliyo bütün yediklerim ağzıma geliyo benimde
Transfer gününü saymazsak 3.gun 11.12 de transfer oldum bensiz kaçıncı gündesiniz
Hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırsın . Ben umudumu kaybettim iyice belirti sıfır .Transfer gününü saymazsak 3.gun 11.12 de transfer oldum ben
Belirti beklemek umutsuzluk olur kuzum normal gebelik yaşayanlar bile 4 hafta sonra belirti yaşıyor umutsuz olma biz belirti beklediğimiz için zaten olmuyor ben normalde günde 4 5 saat uyurdum şimdi her fırsatta uyuyorum ama bunu belirti olarak algılamak istemiyorum umutsuz olma Allah'ın takdiri dua et Meryem suresi dinle inşirah suresi dinle sürekliHayırlısı olur inşallah güzel haberler alırsın . Ben umudumu kaybettim iyice belirti sıfır .
günaydın,Günaydın kizceler hiç test yapan yok mu sizce koyulaşma var mı benim testler de yaa bugün transfer sonrası 7.gun 5.gun çift embriyo transferi olmuştum 7 Aralık ta 17 Aralık ta kan testi günüm elimdeki testleri de bitirdim artık kan testi ni beklicem
Bana saglıklı gelınce tutunma ihtimali cok artıyo dediler, illa belirti olması şart degıl belkide bebişler senınledir canımNgs . Kalitelerini tam net bilmiyorum ama iyi kalite dediler
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimBelirti beklemek umutsuzluk olur kuzum normal gebelik yaşayanlar bile 4 hafta sonra belirti yaşıyor umutsuz olma biz belirti beklediğimiz için zaten olmuyor ben normalde günde 4 5 saat uyurdum şimdi her fırsatta uyuyorum ama bunu belirti olarak algılamak istemiyorum umutsuz olma Allah'ın takdiri dua et Meryem suresi dinle inşirah suresi dinle sürekli
İnşallah tek embriyı transfer oldum ben . 2 tane genetiğe gitti 2 side sağlıklı geldi . İlki negatif oldu. Bide şimdi doktor İntralipid serum taktı bağışıklık sistemi içinmiş . İnşallah belirtisiz pozitifleri görürüz .Bana saglıklı gelınce tutunma ihtimali cok artıyo dediler, illa belirti olması şart degıl belkide bebişler senınledir canım
Haklısın kuzum cumartesi günü kan testi yaptıracam artık evde yapmicam zaten çok heveslenmistim iki çizgiyi de kıpkırmızı göreyim diye demek ki hemen koyulasmiyorgünaydın,
canmım koyulasma var, ama bu testlere bakıp uzme kendını,
cunku en ıyısı kanda takip.
bu testlerde bır gun arayla barız koyulasma olmuyor
koyulaşır biraz beta artınca merak etmeHaklısın kuzum cumartesi günü kan testi yaptıracam artık evde yapmicam zaten çok heveslenmistim iki çizgiyi de kıpkırmızı göreyim diye demek ki hemen koyulasmiyor
Yani saglıklı embrıyonun tutmama olasılığıda var evet yani hiç rahat olamıyoruz. Bi de ilaç verıyolar prograf dıye bagısıklık baskılayıcı serumda verıyolar aynen. Histeroskopi oldun mu canım? Daha once hamile kaldın mı hiç?İnşallah tek embriyı transfer oldum ben . 2 tane genetiğe gitti 2 side sağlıklı geldi . İlki negatif oldu. Bide şimdi doktor İntralipid serum taktı bağışıklık sistemi içinmiş . İnşallah belirtisiz pozitifleri görürüz .
Bendede su gibi akinti var ic camasirim islak devamli.ara arada acik kahve leke geliyor.adet agrisi gibi agrim var ama cok degil.test yaptim.negatif.Günaydın kızlar . 9 aralık transfer oldum bu 2. Transferim ilki negatifti. Genetikli embriyo ikiside . Transfer gününü saymazsak 5. Günüm oluyo ama bende belirti hiç yok hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bel yine olmadı diye düşünüyorum. Sadcee göğüslerde şişlik ve hassasiyet var ama o ilaçlardan sanırım transferden 2 gün önce başladı ve aşırı karnım gurulduyo gaz var oda ilaçlardan. Belirtsi olan varmı o tarihlerde transfer olan ?
Evet 7 kez hamile kaldım 2 boş gebelikten kürtaj oldum diğerleri kimyasal oldu . Histereskopi yaptırdım çok milimlik perde var dendi o alındı ama 2 yıl önce . Şimdiki tedavimde yapılmadı . Kan pıhtılaşması var bende bide hipotroid var ama ilaç kullanıyorum gayet iyi seviyede . Onun dışında bi sorun gözükmüyor. Artık çok yıprandım diye tüp bebek yapalım dedik genetikli olunca hemen olur diye düşündük ama maalesef oda olmadı. İnşallah sizin olurYani saglıklı embrıyonun tutmama olasılığıda var evet yani hiç rahat olamıyoruz. Bi de ilaç verıyolar prograf dıye bagısıklık baskılayıcı serumda verıyolar aynen. Histeroskopi oldun mu canım? Daha once hamile kaldın mı hiç?
Aa lekelenme falan tutma belirtisi diye okudum heryerde bence kanda pozitif görürsünBendede su gibi akinti var ic camasirim islak devamli.ara arada acik kahve leke geliyor.adet agrisi gibi agrim var ama cok degil.test yaptim.negatif.
Ama adet oncesi gibi .insallah pozitiftirAa lekelenme falan tutma belirtisi diye okudum heryerde bence kanda pozitif görürsün
Benim ilk transferimde hiç ama hiç bir belirt yok pozitifi görmüştük o yüzden belirti arama sonra stres oluyor insan.Günaydın kızlar . 9 aralık transfer oldum bu 2. Transferim ilki negatifti. Genetikli embriyo ikiside . Transfer gününü saymazsak 5. Günüm oluyo ama bende belirti hiç yok hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bel yine olmadı diye düşünüyorum. Sadcee göğüslerde şişlik ve hassasiyet var ama o ilaçlardan sanırım transferden 2 gün önce başladı ve aşırı karnım gurulduyo gaz var oda ilaçlardan. Belirtsi olan varmı o tarihlerde transfer olan ?
İnşallah test günün nezamanAma adet oncesi gibi .insallah pozitiftir
Öylemi kimi okusam mutlaka belirti yaşıyo oyüzden endişe yapıyo insan . İnşallah sağlıkla bebeğin senledir. Test yaptınmı hiçBenim ilk transferimde hiç ama hiç bir belirt yok pozitifi görmüştük o yüzden belirti arama sonra stres oluyor insan.
Yarın test günüm hala belirti yok bende.
Pazar gunuİnşallah test günün nezaman