• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Günaydın kizceler hiç test yapan yok mu 😇 sizce koyulaşma var mı benim testler de yaa😕 bugün transfer sonrası 7.gun 5.gun çift embriyo transferi olmuştum 7 Aralık ta 17 Aralık ta kan testi günüm elimdeki testleri de bitirdim artık kan testi ni beklicem 😂
Var cnm tabi gun be gun koyulasmis 🧿🧿🧿🧿🧿🧿tebrik ederim darisi bizlere

Olacağı varsa nasipte bir şekilde oluyor diyorum ben elbette ki bebiş için sağlığımıza olduğunca dikkat edicez ama uyuşturucu içen bile bir bebek getiriyor dünyaya varsa yiyecek lokması bizi bulucak inşallah sizde sagsalim kucağınıza alırsınız
Bende katılıyorum dediğine canım, annem de şaşırıyo ne yemem lazım deyınce bizlerde hamıle kaldık yemekle ne alakası var ben hiç yedığme dikkat etmedım bi baktım hamıleymişim diyo😅 ama tutmazsa yedıgıme dikkat etmedım dicem diye korkuyorum yoksa ne alakası var bencede 9 ay sigara içen arkadasımda doğurdu, abur cubur yıyen arkadasımda zaten bebek ilk 10 gun bizden beslenmıyomuş sadece yuvalanıyomuş rahıme kazma işlemı yapıyo uygun damarı bulup baglantı saglamaya calışıyo

Sanırım aynı zamanlarda Bülent beyde transfer olacağız hayırlı haberler alıriz inşallah. Benim önceden bir başarısız denemem var başka bir merkezde. Transfer sürecinde Bülent bey anesteziyi tercih etmiyormus biraz kaygılı biriyim ameliyathane ortamı bile beni geriyo sizce nasıl düşünmeliyim ? ❤️
Yaaa bu kadar olur bende kaygılı biriyim nasıl denk geldik😂 hatta transferden sonra panik olur muyum diye korkuyorum ama psikiyatr a gttım sagolsun rahatlattı biraz.. senide ameliyathane ortamı gerıyo heralde ama emin ol canım bu sürecte herkes gerdin, transfer olurken kendımı kasmamam gerekıyo diyorum mesela ama insan yasak gibi konuşunca daha cok ksmak istıyo sanki😅 kassak bıle rahım duz kas bizim kasılmamızla rahım kasılmıyo tamamen kendı dunyasında takılıyo, rahımı kasan oksitosin hormonuymuş o da bi kadın orgazm olunca salgılanıyomuş min düzeyde kasılıyomuş gebe kadınların bebekleri orgazm olunca dusmuyo sonuc olarak bi de doğumda cok yuksek salgılanıyomuş bu hormon o da dogumu gercekleştrmek için zaten. Yani rahımle bizim kadılmamızın gerılmemizin hiç alakası yok ❤️

Kızlar transfer sonrası çay, kahve, çikolata ne varsa yasakladılar. Su dışında içeçek bir şey bulamıyorum. Özellikle pozitifi görenlere sormak istiyorum gerçekten bu kadar titiz davrandınız mı?
Ben sadece sigarayı bıraktım çay ve kahve hergün aşırı olmadan içtim. Sonuç pozitif

Günaydın kızlar . 9 aralık transfer oldum bu 2. Transferim ilki negatifti. Genetikli embriyo ikiside . Transfer gününü saymazsak 5. Günüm oluyo ama bende belirti hiç yok hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bel yine olmadı diye düşünüyorum. Sadcee göğüslerde şişlik ve hassasiyet var ama o ilaçlardan sanırım transferden 2 gün önce başladı ve aşırı karnım gurulduyo gaz var oda ilaçlardan. Belirtsi olan varmı o tarihlerde transfer olan ?

Günaydın kızlar . 9 aralık transfer oldum bu 2. Transferim ilki negatifti. Genetikli embriyo ikiside . Transfer gününü saymazsak 5. Günüm oluyo ama bende belirti hiç yok hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bel yine olmadı diye düşünüyorum. Sadcee göğüslerde şişlik ve hassasiyet var ama o ilaçlardan sanırım transferden 2 gün önce başladı ve aşırı karnım gurulduyo gaz var oda ilaçlardan. Belirtsi olan varmı o tarihlerde transfer olan ?
Gunaydınlarrr, genetikli derken ngs mi yapıldı pgt mi? Benımde embrıyolarım ngs li daha transfer olmadım. Kaliteleri nasıl embrıyoların?

Gaz hepimizde var hemen hemen o guruldama da hep bı açlık hissediyomusum gibi oluyo bana da yemek yiyincede cikartasim geliyo bütün yediklerim ağzıma geliyo benimde

Back