Aynen banada 10.gun ver dediler pazara denk geliyorYok henüz çıkmaz diye yapmadım. 12.gun kan ver dediler ama dayanabilir sen onuncu günü vericem5.gun embriyosu ya 10.gün çıkar herhalde canım
Aynı gün verelim o zamanAynen banada 10.gun ver dediler pazara denk geliyor
Hayırlısı ile bir sonucu alsak ağrı sızı hiç önemli değil çekiliyor bir şekilde tabiBende aynı durumdayım canımve çok şişkinliğim var
Aynen iğneler de çok can yakıyor ne sağa ne sola yatılıyor her şeye razıyız biz sağlıkla bebeklerimiz bizi bulsun daHayırlısı ile bir sonucu alsak ağrı sızı hiç önemli değil çekiliyor bir şekilde tabi
Doğru tabi onca ilaç aldık hepsinin bir yan etkisi illa olacakBen 10nda transfer oldum ayağa kalkınca oturunca benimde öyle ağrım oluyor belki gaz belki ilaçlardan kaynaklı diye düşünüyorum şahsen
Canım transfer oldun nasılsın varmı belirtiEvet kuzum azalmıştı üç güne felan düştü
Hayırlısı olsun inşallah benimde dün leke şeklindeydi dün gece tam olarak söküldü doktorumda aktif kanama olsun ondan sonra 2. Günü gel dedi hende çarşambaya aldım randevu. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bu dega kavuşuruzMerhaba, bende Çarşamba günü 2.transfere başlamak için gidicem çok geçmişe bakamadım insAllah hepimiz güzel haberi alırız. Haberleşelim
TAmam cnm ayni gun verelim tamam evde toplu test aldim hergun yapacagmAynı gün verelim o zamanbakalım hayırlı haberler alalım , verelim inşallah
Kandan önce yapacak mısın evde ben hiç almadımTAmam cnm ayni gun verelim tamam evde toplu test aldim hergun yapacagm
Merhaba cnm beni 3te çağırdılar o zaman hastanede 4 bardak içtim hemşire yeter dedi 5.30 aldılar transfere cnm çok yürürsen idrara çabuk sıkışırsınKızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı benibir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum
Ben normalde idrarımı cok tutarım canım karnına ultrason tutunca bastırıldıgı için bi tıl zorlanılıyo tabi ama dediğim gibi ben idrarımı tutmaya alışkın oldugum için zor olmuyor sadece zorlanıyorum. Ben 1.5 lt icmiştim heyecandan mıdır nedir 50 dkka sonra anca gelmeye başlamıştı transfer anındada biraz sıkıştım tabıKızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı benibir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum
benim bir önceki doktorum idrara sıkışık yapmıştı transferimi, çok zorlanmıştım çok su içmiştimKızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı benibir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum
Merhaba cnm beni 3te çağırdılar o zaman hastanede 4 bardak içtim hemşire yeter dedi 5.30 aldılar transfere cnm çok yürürsen idrara çabuk sıkışırsın
Teşekkür ederimBen normalde idrarımı cok tutarım canım karnına ultrason tutunca bastırıldıgı için bi tıl zorlanılıyo tabi ama dediğim gibi ben idrarımı tutmaya alışkın oldugum için zor olmuyor sadece zorlanıyorum. Ben 1.5 lt icmiştim heyecandan mıdır nedir 50 dkka sonra anca gelmeye başlamıştı transfer anındada biraz sıkıştım tabı
İdrara sıkışık olmadan mı yapıyor transferını?benim bir önceki doktorum idrara sıkışık yapmıştı transferimi, çok zorlanmıştım çok su içmiştimyarım saat önceden. şimdiki doktorum Allahtan böylr bir şeyi desteklemiyor da rahat rahat giriyorjm transfere
Sana tavsiyem kendini aşırı sıkıştıracak kadar icmemen. Yavaş yavaş yudum yudum içmen. Ben yavaş içmemek rağmen alınana kadar sıkıştım baktılar bı ped bardak kadar idrarımı yaptırdılar. İki şişe yarım lt. Su verdiler birini bitirdim ultrasonla baktılar diğerini de yarım iç bırak dediler 2de yatış oldu 4bucukta transfere girdim ben canım. Ama bence 1.5 lt sakın içme çok fazla gelirKızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı benibir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum
Doktorun kim? Benım doktorumda cok kalabalık oluyo. Yani benım heyecandan zor gelmiştiTeşekkür ederimNormalde idrara sıkışık gelin dediler ama orada garanti 2 saat beklerim. Girmeden bi yarım saat önce 1 lt içsem yeterli olur mu acaba? Çünkü içerek gelirsem sıkıntı olabilir
Orda içersen zaten daha iyi olur yoksa içerek gidersen size zor olcak yoksa boşaltirirlar biraz o riski almayın orda içmek daha iyi cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın cnmTeşekkür ederimNormalde idrara sıkışık gelin dediler ama orada garanti 2 saat beklerim. Girmeden bi yarım saat önce 1 lt içsem yeterli olur mu acaba? Çünkü içerek gelirsem sıkıntı olabilir
Ya acaba neden o kadar bekletiyorlar. Yatıştan yarım saat sonra gireceğimi bilsem hiç panik yapmayacağım. Ben dediğiniz gibi 750 ml gibi içeyim o zamanSana tavsiyem kendini aşırı sıkıştıracak kadar icmemen. Yavaş yavaş yudum yudum içmen. Ben yavaş içmemek rağmen alınana kadar sıkıştım baktılar bı ped bardak kadar idrarımı yaptırdılar. İki şişe yarım lt. Su verdiler birini bitirdim ultrasonla baktılar diğerini de yarım iç bırak dediler 2de yatış oldu 4bucukta transfere girdim ben canım. Ama bence 1.5 lt sakın içme çok fazla gelir
Kuzum sen kacirmissin dünkü mesajlarıCanım transfer oldun nasılsın varmı belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?