• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bugun 5.gunum seffaf beyaz su gibi akintim var sizde de var mi boyle birsey
Bende de var arada sıcaklık hissediyorum akıyor fitilden de kaynaklı olabilir. Bugün 4.gunum 5.gün embriyosu. Dünden beri kasıkta yanma ve bel ağrım var inşallah benimledir ,beni birakmiyordur 😑

Bende de var arada sıcaklık hissediyorum akıyor fitilden de kaynaklı olabilir. Bugün 4.gunum 5.gün embriyosu. Dünden beri kasıkta yanma ve bel ağrım var inşallah benimledir ,beni birakmiyordur 😑
Seninledir kuzum insallah test yaptin mi

Kızlar sağ tarafımda kasık ve karın arasında baskı ve ağrı var bu sabahtan beri yatarken geçiyor ayağa kalkınca artıyor. Böyle ağrılar yaşayan var mı aramızda. İnsan ne çok kendini dinliyor bu dönemde ya 😔

Kızlar sağ tarafımda kasık ve karın arasında baskı ve ağrı var bu sabahtan beri yatarken geçiyor ayağa kalkınca artıyor. Böyle ağrılar yaşayan var mı aramızda. İnsan ne çok kendini dinliyor bu dönemde ya 😔
Bende aynı durumdayım canım 😑 ve çok şişkinliğim var

Ben 10nda transfer oldum ayağa kalkınca oturunca benimde öyle ağrım oluyor belki gaz belki ilaçlardan kaynaklı diye düşünüyorum şahsen

Malesef cok dinliyo ve devamlı belirti arıyoruz, sürecin bi parcası gibi engel olunamıyo cidden

Back