- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Öyle deme canım 5. Gune gelen her embrıyo gebelik getırmesi yuksek ihtimali olan embrıyolarOyle yazmiyo keske yazsa bende anlarim demekki bu harfleri alacak kalotesi bile yok
Aglicam yaa insallah kuzum insallah gebelik getirirÖyle deme canım 5. Gune gelen her embrıyo gebelik getırmesi yuksek ihtimali olan embrıyolar
Bende de var arada sıcaklık hissediyorum akıyor fitilden de kaynaklı olabilir. Bugün 4.gunum 5.gün embriyosu. Dünden beri kasıkta yanma ve bel ağrım var inşallah benimledir ,beni birakmiyordurBugun 5.gunum seffaf beyaz su gibi akintim var sizde de var mi boyle birsey
Evet kuzum silik çizgi çıkmışti bende ama herkesin bünyesi ayni değil transfer sonrası kaçıncı gundesinEvet kuzum transfer sonrasi.Test yaptim negatif amasenin pozitif cikti degil mi .su gibi akiyo akinti
Benımde 22 si adet tarıhım bakalım inşallah bebişlere kavuşalımYarın adetimin 2.gunu muayeneye gidicem büyük ihtimalle sorun çıkmazsa ay sonuna transfer olur
Hepimiz bebislere kavuşuruz insAllah
Transfer gunu dahil 5.gun cnmEvet kuzum silik çizgi çıkmışti bende ama herkesin bünyesi ayni değil transfer sonrası kaçıncı gundesin
Akinti disinda hicbirseyim yok cnmBende de var arada sıcaklık hissediyorum akıyor fitilden de kaynaklı olabilir. Bugün 4.gunum 5.gün embriyosu. Dünden beri kasıkta yanma ve bel ağrım var inşallah benimledir ,beni birakmiyordur
Canım benımm en guzel embrıyolar bıle gebelik getırmıyo hatta pgt den saglıklı gelenler bıle kimi zaman gebelik getırmıyo bu iş resmen kısmetAglicam yaa insallah kuzum insallah gebelik getirir
Seninledir kuzum insallah test yaptin miBende de var arada sıcaklık hissediyorum akıyor fitilden de kaynaklı olabilir. Bugün 4.gunum 5.gün embriyosu. Dünden beri kasıkta yanma ve bel ağrım var inşallah benimledir ,beni birakmiyordur
Oyle cnm dogru soyluyorsunCanım benımm en guzel embrıyolar bıle gebelik getırmıyo hatta pgt den saglıklı gelenler bıle kimi zaman gebelik getırmıyo bu iş resmen kısmet
Yok henüz çıkmaz diye yapmadım. 12.gun kan ver dediler ama dayanabilir sen onuncu günü vericemSeninledir kuzum insallah test yaptin mi
Kuzum daha çok erken ama testte çıkmaz varsa bile içini ferah tutmaya çalış stres yapma sakın bol bol su iç her gün avokado ye tuzsuz kabak çekirdeği ye inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurTransfer gunu dahil 5.gun cnm
Bende aynı durumdayım canımKızlar sağ tarafımda kasık ve karın arasında baskı ve ağrı var bu sabahtan beri yatarken geçiyor ayağa kalkınca artıyor. Böyle ağrılar yaşayan var mı aramızda. İnsan ne çok kendini dinliyor bu dönemde ya
Ben 10nda transfer oldum ayağa kalkınca oturunca benimde öyle ağrım oluyor belki gaz belki ilaçlardan kaynaklı diye düşünüyorum şahsenKızlar sağ tarafımda kasık ve karın arasında baskı ve ağrı var bu sabahtan beri yatarken geçiyor ayağa kalkınca artıyor. Böyle ağrılar yaşayan var mı aramızda. İnsan ne çok kendini dinliyor bu dönemde ya
Malesef cok dinliyo ve devamlı belirti arıyoruz, sürecin bi parcası gibi engel olunamıyo ciddenKızlar sağ tarafımda kasık ve karın arasında baskı ve ağrı var bu sabahtan beri yatarken geçiyor ayağa kalkınca artıyor. Böyle ağrılar yaşayan var mı aramızda. İnsan ne çok kendini dinliyor bu dönemde ya
Kuzum cok erken daha bence 9. 10. Gunde en net sonuç olurTransfer gunu dahil 5.gun cnm
Hayır canım anestezilik bir durum da yok aslında 10 dk sürüyor zaten vajinusmus hastası değilsen gerek olduğunu sanmıyorum anesteziyeArkadaşlar transferde anestezi aldınız mı o anda kasilmaktan çok korkuyorum
Insallah cnmKuzum cok erken daha bence 9. 10. Gunde en net sonuç olur
Insallah canim ya:Kuzum daha çok erken ama testte çıkmaz varsa bile içini ferah tutmaya çalış stres yapma sakın bol bol su iç her gün avokado ye tuzsuz kabak çekirdeği ye inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?