- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
Bülent Tıraş, çok iyi doktor ama yumurta takiplerinde bile en az 1 saat bekledimDoktorun kim? Benım doktorumda cok kalabalık oluyo. Yani benım heyecandan zor gelmiştiama herkesin bunyesi farklı zaten yeterı kadar sıkışmadan almıyolar
çok teşekkür ederim sağolunOrda içersen zaten daha iyi olur yoksa içerek gidersen size zor olcak yoksa boşaltirirlar biraz o riski almayın orda içmek daha iyi cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm❤
Canım valla ben regl olmadıkca bir yol alamıyorum diye fazla bakmadım konuya.Kuzum sen kacirmissin dünkü mesajlarıben transferin üçüncü gününden beri test yapıyorum dün silik çizgi gördüm testte belirti olarak sadece regl sancısı var bide çok az sol kasik batması göğüs hassasiyeti dolgunlasmasi var inşallah bu sefer sağlıklı ilerler buda bugünkü testim transferi sonrası 6.gundeyim
Benımde bülent tıraşBülent Tıraş, çok iyi doktor ama yumurta takiplerinde bile en az 1 saat bekledim
çok teşekkür ederim sağolun
Yaa inşallah kuzum yaCanım valla ben regl olmadıkca bir yol alamıyorum diye fazla bakmadım konuya.
Ama çok sevindim şuan ya maşallah canım sağlıkla gelsin bu güne göre baya baya var yani
Tamam şimdi anlaşıldıBenımde bülent tıraş
Canım bende tutamıyorum evde bir bardak içmiştim ilaç alırken hastaneye gittim çok sıkıştım tabi hemşire geldi ben sıkışığım dedim ama gidince hemen wc girdim odadaYa acaba neden o kadar bekletiyorlar. Yatıştan yarım saat sonra gireceğimi bilsem hiç panik yapmayacağım. Ben dediğiniz gibi 750 ml gibi içeyim o zaman
Rica ederim kuzumBülent Tıraş, çok iyi doktor ama yumurta takiplerinde bile en az 1 saat bekledim
çok teşekkür ederim sağolun
Evet cnm kandan once yapicam ki 4.gunde yaptim negatif bakalimKandan önce yapacak mısın evde ben hiç almadımama alsam olur bı iki tane felan
Ben bir buçuk saat kala bir litreye yakın içtim. Sabah 9 da transfer olacaktı fazla sıkışmadan yapıldı. Çok fazla içmeye gerek yok aslında. Bi de heyecandan geliyor zatenKızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı benibir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum
Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza1 Aralık'ta transfer oldum 11. Gün beta 386 çıktı hamileyim, darısı size inşallah
Hayırlı olsun canım belirtilerin var mıydı1 Aralık'ta transfer oldum 11. Gün beta 386 çıktı hamileyim, darısı size inşallah
Bence normal kuzum bende günde iki kez kullanıyorum en az yarım saat yatıp kalkıyorum gün içinde fazlası dışarı akıyor zaten ilacınArkadaşlar bi sorum olacak; fitil kullanıyorum bende, günde bir geceleri, sabah kalktığımda çok fazla dışarı çıkmış oluyor, normal mi?
Benim bülent hocada 2. Denemem 1. Denememde bütün sürecimi toplama yumurta takıbı transfer hepsiyle o ilgilndi bebiş tuttu fakat 7. Haftada düşük yaşadım. 4 ay once yıne bulent hoca yumurta toplamamı yaptı dondurduk embrıyoları sonra histeroskopi oldum küçük bir polip oluşmuş ( ilaçlardan olabılıyomuş) o alındı 2 ay rahım kendıne gelsin dedık yıne rahım filmi cekıldım polip falan kalmamış 2 gun sonra lucrin vurulcam haftaya adetımle transfer için rahım hazırlığına başlıcazTamam şimdi anlaşıldıSadece ilk görüşmeyi ve transferi mi onunla yaptınız yoksa tüm süreci mi? Ben tüm süreçte onunla ilerledim yumurta takibi, toplanması, transfer hazırlığı. Erken gitmeme rağmen bekliyorum. 1.5 litre mi için demişlerdi size ben valla o kadar içersem patlarım gibime geliyor.
Off o zaman ben de 1 pet şişe içeyim yaCanım bende tutamıyorum evde bir bardak içmiştim ilaç alırken hastaneye gittim çok sıkıştım tabi hemşire geldi ben sıkışığım dedim ama gidince hemen wc girdim odadaeşimide tembihledim sakın yaptı demiyorsun diye hemen 500ml suyu içe içe odada turladım zıpladım ettim 15 dk içinde yine sıkıştım hadi alalım seni yapmadın dimi dediler yok dedim Baktılar tam dolu değil ama sıkışıksın var rahat görünüyor rahim dediler oldu bitti yani heyecandan zaten içmesemde gelir benim odaya gelince o sular hemen sıkıştırmıştı hasta bezine yapmıştım yarım saat sonra wc gittim. Bana 1lt dediler ama girmeden yarım saat öncesi iç yürü gelir zaten kasma kendini hemen hasta bezine sürgüye yaparsın
Sanırım en iyisi sabah olması. Fazla gerilmeden biterBen bir buçuk saat kala bir litreye yakın içtim. Sabah 9 da transfer olacaktı fazla sıkışmadan yapıldı. Çok fazla içmeye gerek yok aslında. Bi de heyecandan geliyor zaten
Evet zaten bakıyolar tam istedikleri gbi degılse sıkışıklık bi daha su içmeye gonderıyolar transfer yapmıyolar sıkışınca alıyolarCanım bende tutamıyorum evde bir bardak içmiştim ilaç alırken hastaneye gittim çok sıkıştım tabi hemşire geldi ben sıkışığım dedim ama gidince hemen wc girdim odadaeşimide tembihledim sakın yaptı demiyorsun diye hemen 500ml suyu içe içe odada turladım zıpladım ettim 15 dk içinde yine sıkıştım hadi alalım seni yapmadın dimi dediler yok dedim Baktılar tam dolu değil ama sıkışıksın var rahat görünüyor rahim dediler oldu bitti yani heyecandan zaten içmesemde gelir benim odaya gelince o sular hemen sıkıştırmıştı hasta bezine yapmıştım yarım saat sonra wc gittim. Bana 1lt dediler ama girmeden yarım saat öncesi iç yürü gelir zaten kasma kendini hemen hasta bezine sürgüye yaparsın
Sanki hiç işe yaramıyormuş gibi geliyor banaBence normal kuzum bende günde iki kez kullanıyorum en az yarım saat yatıp kalkıyorum gün içinde fazlası dışarı akıyor zaten ilacın
Evet bi de ben beş dk falan yattımSanırım en iyisi sabah olması. Fazla gerilmeden biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?