2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Doktorun kim? Benım doktorumda cok kalabalık oluyo. Yani benım heyecandan zor gelmişti ama herkesin bunyesi farklı zaten yeterı kadar sıkışmadan almıyolar
Bülent Tıraş, çok iyi doktor ama yumurta takiplerinde bile en az 1 saat bekledim
Orda içersen zaten daha iyi olur yoksa içerek gidersen size zor olcak yoksa boşaltirirlar biraz o riski almayın orda içmek daha iyi cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm
çok teşekkür ederim sağolun

Canım valla ben regl olmadıkca bir yol alamıyorum diye fazla bakmadım konuya.
Ama çok sevindim şuan ya maşallah canım sağlıkla gelsin bu güne göre baya baya var yani

Canım valla ben regl olmadıkca bir yol alamıyorum diye fazla bakmadım konuya.
Ama çok sevindim şuan ya maşallah canım sağlıkla gelsin bu güne göre baya baya var yani
Yaa inşallah kuzum ya senin de regl olmana sevindim umarım bu son reglin olur evde gizli test yapıyorum kimsenin haberi yok eşimin bile erken test yapıyorum diye kizarlardi yoksa umarım bu sefer sağlıklı ilerler ve inşallah sağlıklı hayırlı ikiz bebislerim geliyordur artık

Benımde bülent tıraş
Tamam şimdi anlaşıldı Sadece ilk görüşmeyi ve transferi mi onunla yaptınız yoksa tüm süreci mi? Ben tüm süreçte onunla ilerledim yumurta takibi, toplanması, transfer hazırlığı. Erken gitmeme rağmen bekliyorum. 1.5 litre mi için demişlerdi size ben valla o kadar içersem patlarım gibime geliyor.

Ya acaba neden o kadar bekletiyorlar. Yatıştan yarım saat sonra gireceğimi bilsem hiç panik yapmayacağım. Ben dediğiniz gibi 750 ml gibi içeyim o zaman
Canım bende tutamıyorum evde bir bardak içmiştim ilaç alırken hastaneye gittim çok sıkıştım tabi hemşire geldi ben sıkışığım dedim ama gidince hemen wc girdim odada eşimide tembihledim sakın yaptı demiyorsun diye hemen 500ml suyu içe içe odada turladım zıpladım ettim 15 dk içinde yine sıkıştım hadi alalım seni yapmadın dimi dediler yok dedim Baktılar tam dolu değil ama sıkışıksın var rahat görünüyor rahim dediler oldu bitti yani heyecandan zaten içmesemde gelir benim odaya gelince o sular hemen sıkıştırmıştı hasta bezine yapmıştım yarım saat sonra wc gittim. Bana 1lt dediler ama girmeden yarım saat öncesi iç yürü gelir zaten kasma kendini hemen hasta bezine sürgüye yaparsın

Ben bir buçuk saat kala bir litreye yakın içtim. Sabah 9 da transfer olacaktı fazla sıkışmadan yapıldı. Çok fazla içmeye gerek yok aslında. Bi de heyecandan geliyor zaten

Arkadaşlar bi sorum olacak; fitil kullanıyorum bende, günde bir geceleri, sabah kalktığımda çok fazla dışarı çıkmış oluyor, normal mi?

Arkadaşlar bi sorum olacak; fitil kullanıyorum bende, günde bir geceleri, sabah kalktığımda çok fazla dışarı çıkmış oluyor, normal mi?
Bence normal kuzum bende günde iki kez kullanıyorum en az yarım saat yatıp kalkıyorum gün içinde fazlası dışarı akıyor zaten ilacın

Benim bülent hocada 2. Denemem 1. Denememde bütün sürecimi toplama yumurta takıbı transfer hepsiyle o ilgilndi bebiş tuttu fakat 7. Haftada düşük yaşadım. 4 ay once yıne bulent hoca yumurta toplamamı yaptı dondurduk embrıyoları sonra histeroskopi oldum küçük bir polip oluşmuş ( ilaçlardan olabılıyomuş) o alındı 2 ay rahım kendıne gelsin dedık yıne rahım filmi cekıldım polip falan kalmamış 2 gun sonra lucrin vurulcam haftaya adetımle transfer için rahım hazırlığına başlıcaz bende oyle gercekten cok beklıyorum kalabalık deyınce dedım bülent hoca mı yok oyle demedıler ben ilk yarım litre içtim 15 20 dk bekledım ne gelen var ne giden panik oldum transfer saatıme az kalmıştı yüklendim inadınada gelmedi sonra ama sıkıştırdı ama ben tuttugum için normaldede cok etkılenmedim. En mantıklısı heralde 1 lt içip beklemek, hemşirelerde yonlendiriyo zaten canım ekstra idrarımı cok tutamıyorum dersin onlar yonlendirir hiç merak etme

Off o zaman ben de 1 pet şişe içeyim ya bir de ben asla yapamam sürgüye falan olan da geri kaçar yarım saat mi yatırıyorlar transferden sonra

Evet zaten bakıyolar tam istedikleri gbi degılse sıkışıklık bi daha su içmeye gonderıyolar transfer yapmıyolar sıkışınca alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…