Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh hadi gözünüz aydın (=Kızlar şükürler olsun ki regl oldum sonunda çarşamba kontrole gidicem bakalım
Çok şükür haber geldi ilaçlara başladım bendeSorun olacağını sanmıyorum
Doktor öyle birşey demedi ilaçlara başlayabilirsin dedi acaba transfere eksi bir yönü olur mu kiEstradiol iyi çıkmış benimde proklatın 0.9 a düşmüş çok aşırı düşmüş ama doktorum sıkıntı yok dedi bol bol incir hoşaf tarzı şeyler tüket değerin yükselsin transfer gününe kadar
merhaba, aynı gün transfer olmuşuz ben asla doğru bulmuyorum idrar testi yapmayı gününden önce, psikolojik olarak yıpratıyor çünkü gerek yok sürekli yatmıyorum, doktorum günlük hayatına devam et diyor çünkü. zaten sürekli yatmak da insanı psikolojik olarak tedirgin ediyor.Herkese merhaba, 7 aralık da 3. Gün embriyosu transferim oldu. Yarın 7. Günüm olacak. İdrar testinde çıkar mı? Neler yaşadınız? Sürekli yattınız mı? Cevaplar için teşekkürler
Evet kuzum azalmıştı üç güne felan düştüRahimdeki yapisikliliginin belirtileri neydi acaba ? Adet kanamasi azalmis miydi ?
Ben 225 kullandım günlük canım. 33 yum toplandı 12si daha ilk anda elendi 21kaldi. 19tanesi dollendi. Yaş 25oldugu için 5. Gün embriyosuna gidildi ve 4tane donduruldu son aşamada. 9 Aralık'ta 1tane transfer edildimerhabalar kızlar ilk kez tüp bebek yaptırıyorum gonal f 300 doz dediler bu dozla kaç yumurta elde ettiniz sağlıklı sonuç alındı mı acaba
Canim dun kaliteli demistim ya early blastokist yani cokta kaliteli degilmi ben kaliteli ssniyordumtutar insallahEmbrıyolarım guzel inşallah olur senın kaçıncı gun bi belirtin var mı? Embrıyoların nasıldı?
Merhaba, bende Çarşamba günü 2.transfere başlamak için gidicem çok geçmişe bakamadım insAllah hepimiz güzel haberi alırız. HaberleşelimKızlar şükürler olsun ki regl oldum sonunda çarşamba kontrole gidicem bakalım
bende bulamamıştım, tarlusal kullanmıştım onun yerineMerhaba canim bende 23.12 de yumurta toplama işlemi gerçekleştireceğiz cetrotide igne bulmamızı söyledi doktor sizlerinde böyle bir sorunu varmıydı ilac bulunmuyo sizler naptiniz
Early blastokist olarak bılmıyorum canım ya soyle sayı ve harf içerikli oluyor mesela 3ba 4aa 5ba gibi oyle soylesen anlarım Allah ol dedikten sonra olur canım benım 3. Gun embrıyosuydu onceki tuttu düşük yaptım o ayrı ama tuttuCanim dun kaliteli demistim ya early blastokist yani cokta kaliteli degilmi ben kaliteli ssniyordumtutar insallah
Canım bende haftaya adet olcam transferın ocak ayı mı? Benım ocaga kalıcakMerhaba, bende Çarşamba günü 2.transfere başlamak için gidicem çok geçmişe bakamadım insAllah hepimiz güzel haberi alırız. Haberleşelim
Oyle yazmiyo keske yazsa bende anlarim demekki bu harfleri alacak kalotesi bile yokEarly blastokist olarak bılmıyorum canım ya soyle sayı ve harf içerikli oluyor mesela 3ba 4aa 5ba gibi oyle soylesen anlarım Allah ol dedikten sonra olur canım benım 3. Gun embrıyosuydu onceki tuttu düşük yaptım o ayrı ama tuttu
Yarın adetimin 2.gunu muayeneye gidicem büyük ihtimalle sorun çıkmazsa ay sonuna transfer olurCanım bende haftaya adet olcam transferın ocak ayı mı? Benım ocaga kalıcak
Bizde bulduk gibi bakalim bulamazsam eger doktorumla iletişime geçicem o beni yönlendirirbende bulamamıştım, tarlusal kullanmıştım onun yerine
Transfer sonrası dimi kuzum bende de oluyor benimde bugün transfer sonrası 6.gunumBugun 5.gunum seffaf beyaz su gibi akintim var sizde de var mi boyle birsey
Evet kuzum transfer sonrasi.Test yaptim negatif ama senin pozitif cikti degil mi .su gibi akiyo akintiTransfer sonrası dimi kuzum bende de oluyor benimde bugün transfer sonrası 6.gunum