• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Herkese merhaba, 7 aralık da 3. Gün embriyosu transferim oldu. Yarın 7. Günüm olacak. İdrar testinde çıkar mı? Neler yaşadınız? Sürekli yattınız mı? Cevaplar için teşekkürler

Estradiol iyi çıkmış benimde proklatın 0.9 a düşmüş çok aşırı düşmüş ama doktorum sıkıntı yok dedi bol bol incir hoşaf tarzı şeyler tüket değerin yükselsin transfer gününe kadar
Doktor öyle birşey demedi ilaçlara başlayabilirsin dedi acaba transfere eksi bir yönü olur mu ki

Herkese merhaba, 7 aralık da 3. Gün embriyosu transferim oldu. Yarın 7. Günüm olacak. İdrar testinde çıkar mı? Neler yaşadınız? Sürekli yattınız mı? Cevaplar için teşekkürler
merhaba, aynı gün transfer olmuşuz 🌸 ben asla doğru bulmuyorum idrar testi yapmayı gününden önce, psikolojik olarak yıpratıyor çünkü gerek yok 😂 sürekli yatmıyorum, doktorum günlük hayatına devam et diyor çünkü. zaten sürekli yatmak da insanı psikolojik olarak tedirgin ediyor.

merhabalar kızlar ilk kez tüp bebek yaptırıyorum gonal f 300 doz dediler bu dozla kaç yumurta elde ettiniz sağlıklı sonuç alındı mı acaba
Ben 225 kullandım günlük canım. 33 yum toplandı 12si daha ilk anda elendi 21kaldi. 19tanesi dollendi. Yaş 25oldugu için 5. Gün embriyosuna gidildi ve 4tane donduruldu son aşamada. 9 Aralık'ta 1tane transfer edildi

Merhaba canim bende 23.12 de yumurta toplama işlemi gerçekleştireceğiz cetrotide igne bulmamızı söyledi doktor sizlerinde böyle bir sorunu varmıydı ilac bulunmuyo sizler naptiniz
bende bulamamıştım, tarlusal kullanmıştım onun yerine

Canim dun kaliteli demistim ya early blastokist yani cokta kaliteli degilmi ben kaliteli ssniyordum:KK43:tutar insallah
Early blastokist olarak bılmıyorum canım ya soyle sayı ve harf içerikli oluyor mesela 3ba 4aa 5ba gibi oyle soylesen anlarım 🙏 Allah ol dedikten sonra olur canım benım 3. Gun embrıyosuydu onceki tuttu düşük yaptım o ayrı ama tuttu

Early blastokist olarak bılmıyorum canım ya soyle sayı ve harf içerikli oluyor mesela 3ba 4aa 5ba gibi oyle soylesen anlarım 🙏 Allah ol dedikten sonra olur canım benım 3. Gun embrıyosuydu onceki tuttu düşük yaptım o ayrı ama tuttu
Oyle yazmiyo keske yazsa bende anlarim demekki bu harfleri alacak kalotesi bile yok

Back