• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ay beni işlemin yapıldığı masadan hiç hareket ettirmeden sedyeye alindim odaya çıktığımda da sedyeden direk yatağa alındım tam yarım saat yattim ve hemen lavaboya gidip çıkış yaptım

Selamm, geçen sene bir tüp bebek girişimimiz olmuştu ama şiddetli ohss olunca 5 adet embriyomuz donduruldu. Aradan 1 sene geçtikten sonra anca hastane psikolojisini atlatabildim. 5 aralıkta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Diğer embriyolarım çözünme sonrası ölmüş. Hepsini aynı tüpte dondurduklarını bilmiyordum. Tecrübe oldu. Bazı yerler ikili ikili donduruyorlarmış. Tekrar ohss riskini göze alamayacağım için ilk ve son denemem olacak yani bu transfer.
Test günü 17 aralık dendi, beklemedeyim. Transfer işlemi ağrısız acısız oldu. Sıkışık girdim işleme, sonrasında da 2 saat hastanede istirahat etmemi istediler. Ertesi gün normal hayata devam dendi. İlaçlardan mı bilmem aşırı gaz sancım var ilk günden beri. İlaç olarak sabah akşam progestan tablet, akşam progesteron fitil bir de folidoce folik asit kullanıyorum.

Ya acaba neden o kadar bekletiyorlar. Yatıştan yarım saat sonra gireceğimi bilsem hiç panik yapmayacağım. Ben dediğiniz gibi 750 ml gibi içeyim o zaman
Senin için iyi olur diye düşünüyorum. Sıkışıklık durumuna göre sıra ile alıyorlar ve ben yatış yaptığımda doktor hastanede değilmiş onun gelmesini de bekledik ve sanırım on kişi felan vardı transfer olucak biri gitti biri geldi 😊😊

Off o zaman ben de 1 pet şişe içeyim ya 😂 bir de ben asla yapamam sürgüye falan olan da geri kaçar 😂 yarım saat mi yatırıyorlar transferden sonra
Canım vallahi öyle yapıyorsun ki 😂 yoksa ağrında olur bekledikçe getirirlerse yap yada sana işlem yapılan odada hemen yatagına aldıklarında hasta bezini taktır rahatca kalkmadan yaparsın. Ben üç kez yaptım bir damla sızmadı bile düşün sen rahat ol altına pamuklu bez yapısında büyük bir şey seriyorlar zaten sızsa dahi yatağa geçmez. Aynen yarım saat dediler ben wc gittim geldim biraz daha uzandım sonra kalktım canım

Evet zaten bakıyolar tam istedikleri gbi degılse sıkışıklık bi daha su içmeye gonderıyolar transfer yapmıyolar sıkışınca alıyolar
Aynen canım bende çok korkuyordum tutamam diye ama son 15 20 dk içip yürümek gayette getiriyor kimisi 2lt yakın içiyor sonra ağrıları oluyor mesanede hemen yapmıyorlarda çıkınca kötü yani dayanamazdım bende. Hasta bezine yapmıştım

Selamm, geçen sene bir tüp bebek girişimimiz olmuştu ama şiddetli ohss olunca 5 adet embriyomuz donduruldu. Aradan 1 sene geçtikten sonra anca hastane psikolojisini atlatabildim. 5 aralıkta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Diğer embriyolarım çözünme sonrası ölmüş. Hepsini aynı tüpte dondurduklarını bilmiyordum. Tecrübe oldu. Bazı yerler ikili ikili donduruyorlarmış. Tekrar ohss riskini göze alamayacağım için ilk ve son denemem olacak yani bu transfer.
Test günü 17 aralık dendi, beklemedeyim. Transfer işlemi ağrısız acısız oldu. Sıkışık girdim işleme, sonrasında da 2 saat hastanede istirahat etmemi istediler. Ertesi gün normal hayata devam dendi. İlaçlardan mı bilmem aşırı gaz sancım var ilk günden beri. İlaç olarak sabah akşam progestan tablet, akşam progesteron fitil bir de folidoce folik asit kullanıyorum.
inşallaahh tekrara gerek kalmazda yavrun sımsıkı tutunur sana canım ..
nerde tedavı oldun ?
birde hiç iğne kullanmıyor musun şuan ?

Yaa inşallah kuzum ya 🥰senin de regl olmana sevindim umarım bu son reglin olur 😂 evde gizli test yapıyorum kimsenin haberi yok eşimin bile erken test yapıyorum diye kizarlardi yoksa 😂 umarım bu sefer sağlıklı ilerler ve inşallah sağlıklı hayırlı ikiz bebislerim geliyordur artık ❤️
İnşallah cAnım benim 🥰
Ay iki tane olabilir bu kadar erken böyle çıktıysa bence de 😍😍

İnşallah inşallah kuzum 🥰 kızlar bu arada Yusuf ve Meryem suresi ni mutlaka okuyun her gün veya dinleyin 🤲😇
Bende düşünüyorum onu transferden sonra birde hergün okunacak esmalr vardı burada görmüştüm kaydettim ama nereye hatırlamuyorum 🤣

Kuzum korkma hepsinde ohss olacakson diye birsey yok.belki dogal siklus yoluyla toplarlar belki ilaclarini az tutarlar.ama yinede jnsallah bu seferki tutarda gerek kalmaz kendine korku verme bende ohss oldum

Back