• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hayırlısı ile bir sonucu alsak ağrı sızı hiç önemli değil çekiliyor bir şekilde tabi
Aynen iğneler de çok can yakıyor ne sağa ne sola yatılıyor her şeye razıyız biz sağlıkla bebeklerimiz bizi bulsun da

Merhaba, bende Çarşamba günü 2.transfere başlamak için gidicem çok geçmişe bakamadım insAllah hepimiz güzel haberi alırız. Haberleşelim 😊♥️
Hayırlısı olsun inşallah benimde dün leke şeklindeydi dün gece tam olarak söküldü doktorumda aktif kanama olsun ondan sonra 2. Günü gel dedi hende çarşambaya aldım randevu. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bu dega kavuşuruz ☺️

Kızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı beni :( bir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum

Kızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı beni :KK43: bir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum
Merhaba cnm beni 3te çağırdılar o zaman hastanede 4 bardak içtim hemşire yeter dedi 5.30 aldılar transfere cnm çok yürürsen idrara çabuk sıkışırsın

Kızlar merhaba, deneyimlilere bir sorum olacak. Bu ay 22’si transfer olacağım gibi gözüküyor. Transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. Ben normalde hiç tutmam geldiğinde direkt giderim. O sırada içimizde katater varken karnımıza ultrason ile bakılıyorken zor olmuyor mu tutmak? Tam olarak ne kadar içmek lazım onu kestiremedim. Oraya giderken yavaş yavaş içmek mi yoksa tam transferden önce hepsini içersem mi daha rahat atlatırım? Bunun endişesi sardı beni :KK43: bir de doktorum çok bekletiyor normalde de çok yoğun olduğundan. Yine bekletir de zorlanırım diye korkuyorum
Ben normalde idrarımı cok tutarım canım karnına ultrason tutunca bastırıldıgı için bi tıl zorlanılıyo tabi ama dediğim gibi ben idrarımı tutmaya alışkın oldugum için zor olmuyor sadece zorlanıyorum. Ben 1.5 lt icmiştim heyecandan mıdır nedir 50 dkka sonra anca gelmeye başlamıştı transfer anındada biraz sıkıştım tabı

benim bir önceki doktorum idrara sıkışık yapmıştı transferimi, çok zorlanmıştım çok su içmiştim :( yarım saat önceden. şimdiki doktorum Allahtan böylr bir şeyi desteklemiyor da rahat rahat giriyorjm transfere ☺️

Merhaba cnm beni 3te çağırdılar o zaman hastanede 4 bardak içtim hemşire yeter dedi 5.30 aldılar transfere cnm çok yürürsen idrara çabuk sıkışırsın
Ben normalde idrarımı cok tutarım canım karnına ultrason tutunca bastırıldıgı için bi tıl zorlanılıyo tabi ama dediğim gibi ben idrarımı tutmaya alışkın oldugum için zor olmuyor sadece zorlanıyorum. Ben 1.5 lt icmiştim heyecandan mıdır nedir 50 dkka sonra anca gelmeye başlamıştı transfer anındada biraz sıkıştım tabı
Teşekkür ederim 🙏🏻 Normalde idrara sıkışık gelin dediler ama orada garanti 2 saat beklerim. Girmeden bi yarım saat önce 1 lt içsem yeterli olur mu acaba? Çünkü içerek gelirsem sıkıntı olabilir 😂

benim bir önceki doktorum idrara sıkışık yapmıştı transferimi, çok zorlanmıştım çok su içmiştim :KK43: yarım saat önceden. şimdiki doktorum Allahtan böylr bir şeyi desteklemiyor da rahat rahat giriyorjm transfere ☺️
İdrara sıkışık olmadan mı yapıyor transferını?

Sana tavsiyem kendini aşırı sıkıştıracak kadar icmemen. Yavaş yavaş yudum yudum içmen. Ben yavaş içmemek rağmen alınana kadar sıkıştım baktılar bı ped bardak kadar idrarımı yaptırdılar. İki şişe yarım lt. Su verdiler birini bitirdim ultrasonla baktılar diğerini de yarım iç bırak dediler 2de yatış oldu 4bucukta transfere girdim ben canım. Ama bence 1.5 lt sakın içme çok fazla gelir

Teşekkür ederim 🙏🏻 Normalde idrara sıkışık gelin dediler ama orada garanti 2 saat beklerim. Girmeden bi yarım saat önce 1 lt içsem yeterli olur mu acaba? Çünkü içerek gelirsem sıkıntı olabilir 😂
Doktorun kim? Benım doktorumda cok kalabalık oluyo. Yani benım heyecandan zor gelmişti😅 ama herkesin bunyesi farklı zaten yeterı kadar sıkışmadan almıyolar

Orda içersen zaten daha iyi olur yoksa içerek gidersen size zor olcak yoksa boşaltirirlar biraz o riski almayın orda içmek daha iyi cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm😊🤲

Sana tavsiyem kendini aşırı sıkıştıracak kadar icmemen. Yavaş yavaş yudum yudum içmen. Ben yavaş içmemek rağmen alınana kadar sıkıştım baktılar bı ped bardak kadar idrarımı yaptırdılar. İki şişe yarım lt. Su verdiler birini bitirdim ultrasonla baktılar diğerini de yarım iç bırak dediler 2de yatış oldu 4bucukta transfere girdim ben canım. Ama bence 1.5 lt sakın içme çok fazla gelir
Ya acaba neden o kadar bekletiyorlar. Yatıştan yarım saat sonra gireceğimi bilsem hiç panik yapmayacağım. Ben dediğiniz gibi 750 ml gibi içeyim o zaman

Canım transfer oldun nasılsın varmı belirti ☺️
Kuzum sen kacirmissin dünkü mesajları 🥰ben transferin üçüncü gününden beri test yapıyorum dün silik çizgi gördüm testte belirti olarak sadece regl sancısı var bide çok az sol kasik batması göğüs hassasiyeti dolgunlasmasi var inşallah bu sefer sağlıklı ilerler 🤲😇 buda bugünkü testim transferi sonrası 6.gundeyim

Eklentiler

• IMG_20221213_064742.jpg
    IMG_20221213_064742.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 94
Back