2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ay bilemedim nasıl olur acaba
Yarın arayıp saat bilgisi verecekler halledeceğim şu işide yalnız benden tekrar tahlil istemedi doktorum ilaçlara başlattı iğnelere başladım progestana iki kez kontrole gittim ctesi transfer dedi bazılarına tahlil istenmiş herkeste farklı işliyor demek bu işler bilemedim

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çok moralim bozuldu o kadar umutlanmistim
işte bu yüzden 10.günü öneriyorlar, ister istemez negatifi görünce etkileniyor tabiki insan hiç bozma moralini dua etmeye devam olumlu düşün

Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???

Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???

Eklentiler

• 4B5042B7-CD4F-402C-99A6-D7B3C0D28F9D.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 75
Tabiki takiliyor gozumun onunde 2 tane takiyor sonra jel suruyor ama seffaf oluyo cok.dikkatli bakmak lazim.o riski goze alip oyle bisi yapmazlar.belki basligi tek.kullanimliktir senden sonra çöpe.atiliyodur

Harflerden de birisi bebeği oluşturan hücrelerin kalitesi biriside plesentamıydı sanki öyle hatırlıyorum canım
Canımcım, 3-5 olan baştaki rakam, ç hücre büyüklüğünü ifade ediyor, yani çevresinin büyüklüğünü ve yapısını. Yani 5.gün embriyosu 3aa 4bb olabilir ama 3.gün embriyosu 5 büyüklüğüne pek ulaşamıyor… 6 numarada ise hücre çeper dışına çıkmaya başlıyormuş.

Aklıma gelmiştin canım sıkı sıkı tutunur inşallah nasıl geçti transferin canım şu sıkışıklığı nasıl ayarladın şimdi korkulu rüyamız bu oldu
ayy gerçekten şu sıkışıklık beni aşırı geriyor , dün usg çekilirken de sıkışık olmam söylendi çok zor dayandım

transferden sonra da sıkışık sıkışık bekliyor muyuz yani kızlar
Yerine gore değişiyor canim benim gittigim klinikte 10 dk yat sonra git tuvalete sonrada giyinip cikarsin dediler onceki gittgim yerde 20 dk sonra tuvalete git dediler kimi yerde sonda takiliyormus ama cok su icmemek gerekiyor bunu anladim ilkinde 20 dk zor durdum kivranmamak icin kendimi cok kastim bunda gitmesem gitmezdim daha

MErhaba cnm fitili gunde kac kez aliyosun

Bende tam bilmiyorum bu tahlil işlerini canım ama doktoruna güven çokta düşünme inşallah herşey yolunda gitcek

aynen bencede çok içmemek lazım yarım lt su yeterli beklersek sıkışırız daha dün ultrason için 1 lt su içtim, 1.5 2 saat sonra sıkıştım ama dayanılır gibi değildi hatta gidip biraz boşalttım bi de transfer sonrası sıkışık beklersek şahsen ben dayanamam

Az az yap transfere girmeden ben o sekilde yaptim zaten heycandan geliyor

Kendinizi kasmaniz iyi bir şey değil kanama oluşturabilir inşallah yapmasa bile rahat geçer

Dün 2.kez opu oldum, 12 yumurta toplandı 9 sı olgundu 6 sı döllendi. Bakalım 3 ve 5.günlerde donduralacakmış. İlkinde aşılama planlanırken overim fazla stimule olması (pkos um) sonucu toplama kararı alınmıştı, düşük doz ilaç kullanıldığından 5 yumurta toplanmıştı 3 ü olgun 2 si döllenmişti. Tarlusal kullandığım için Ocak ayında dondurulmuş transfer olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…