• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Valla dokturumdan defalarca rica ettim fakat yapmamakta ısrarcı aşırı sinirliyim bu konuda çünkü aşılama yaptırmıştım daha önce ve canımdan can gitmişti bunu belirttim fakat hala yapmamakta ısrarcı ama ısrar edecegim
transfer de yapması lazım ama kendinizi kasmamanız gerekir hatta kasılma önleyici ilaç bile veriyorlar diye biliyorum

Kızlar yaa günaydın. Size birşey sorucam aklıma takılıyor.
Şimdi ben muayeneye gittiğimde vajinal ultrason cihazına hiçbirşey takıldığını görmüyorum. Sizinde öylemi.
Merkezde temizlik dikkat ilgi 4 4lük hiçbir şikayetim yok. Sadece bu gözüme ilişiyor tam olarak inceleyemiyırym ama hiçbirşey takılmıyor. Bunu herkese kullanıyorşar illa birşey yapıyorlardır değilmi
yok artık canım illa birşey yapıyorlardır sana öyle geliyordur çok çok ince prezervatif benzeri bişey kullanıyorlar, kullanmamaları mümkün değil herkes hastalıklar kırılır

Dün 6 . Gunumdu yaptığım test ikinci çizgi hayalet çizgi olarak belirdi ama bugün erken gebelik testinde diğer testte cikmadi
8. günde bile çıkmayıp 10. günde çıkanlar var hiç moralini bozma bence 10.günü bekle

Şimdi ben muayeneye gittiğimde vajinal ultrason cihazına hiçbirşey takıldığını görmüyorum. Sizinde öylemi.
Merkezde temizlik dikkat ilgi 4 4lük hiçbir şikayetim yok. Sadece bu gözüme ilişiyor tam olarak inceleyemiyırym ama hiçbirşey takılmıyor. Bunu herkese kullanıyorşar illa birşey yapıyorlardır değilmi
Prezervatif takılıyor şeffaf olduğundan farketmemissinizdir

Kızlar transferimin 3. Günü hiç bir belirti kırıntısı bile yok 🤭 sanki 3 gün değilde 1 ay olmuş gibi transfer sizde durumlar nasıl ❤️

Mutlaka takılıyordur ince şeffaf olduğu için farketmiyorsundur içini ferah tut kuzum ,🙏
Ben yatarken bakıyorum birşey yok. Ama doktor geldiğinde takıyorsa bilmiyorum canım ya. Yada her hastadan sonta birşeyle falan temizliyorlarmı acaaba diyorum

yok artık canım illa birşey yapıyorlardır sana öyle geliyordur çok çok ince prezervatif benzeri bişey kullanıyorlar, kullanmamaları mümkün değil herkes hastalıklar kırılır
Yaa dimi canım. Birkaç keredir gözüme çarptı ama herşeyde çok detaycı aslında doktorum. Bunu soramadım o yüzden. Ama illa birşey yapıyorlardır diye düşünüyorum

Çok ince oluyor canım bende bir kez yok diye dr içeri gelmeden bakmıştım çok ince olduğu için fark edememişim. Rahat ol canım

Strec gibi birşey belkide 🤣🤣
Yok bildiginiz prezervatif çünkü ben de kadın doğumda çalışıyorum Dr takmaz yanındaki asistanı ya da hemşiresi önceki hastadan sonra içeri girer hem ortalığı temizler hem onu değiştirir. Ultrason cihazı içinde sıkıntılı bı durum ki zaten Dr lar bu konuda çok hassas

Yok bildiginiz prezervatif çünkü ben de kadın doğumda çalışıyorum Dr takmaz yanındaki asistanı ya da hemşiresi önceki hastadan sonra içeri girer hem ortalığı temizler hem onu değiştirir. Ultrason cihazı içinde sıkıntılı bı durum ki zaten Dr lar bu konuda çok hassas
Hmm içerisini hazırlıyorlar evet. Ama drmekki arkadaşlarınndediği gibi baya ince birşeyki ben göremedim onu hemşire çünkü ben içerdeyken sadece kendisine eldiven takıp bana örtü falan veriyor sonra çıkuyor

Hmm içerisini hazırlıyorlar evet. Ama drmekki arkadaşlarınndediği gibi baya ince birşeyki ben göremedim onu hemşire çünkü ben içerdeyken sadece kendisine eldiven takıp bana örtü falan veriyor sonra çıkuyor
Sen regl oldun mu canım kaçırdım mı yoksa

Back