Masallahh çok guzell artmış7.gun 144
9.gun 372 çıktı kizlar sonuclarim inşallah boyle guzel devam eder guzel artmış degil mi kizlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahh çok guzell artmış7.gun 144
9.gun 372 çıktı kizlar sonuclarim inşallah boyle guzel devam eder guzel artmış degil mi kizlar?
Insallah pozitif gorurursun cnm :)Merhaba kızla gece cok agrım oldu ben de Sabah acile gittim büyük ihtimal �drar yolunda iltihap var diye yanına olduğu için iltihap olduğundan şüphelendiler �drar kültürü verdim o sırada da kandan bakalım dediler bugün benim 7. günüm transferimin Kan verdim İnşallah pozitif olur
Amin İnşallah seninde olacak canım Allah büyüktür hep derim onun katında imkansız yoktur imtihanını kabul ettik uğraşlar veriyoruz ama olmasada bizim için hayırlı değilse olmamıştır pes etmek yok büyük emekler veriyoruz kolay değil bizi bir tek biz anlıyoruz aynı yolda yürüyoruz dilerim hepimizin tutsun da hepimiz sadece mutluluktan gözyaşları dökelimInsallah bu sefer olur doktor kaliteden dolayi pek olumlu degil gibiydi ama bu sekilde olup tutunanda oluyor insallah benimde oyle olur sasirtir bizi mutlu eder canim insallah seninde ilk seferde tutunur insan en ufak agriyi hissi yorumlamaya çalışıyor belirsiz olunca zaman gecmiyor
Canim benim daha belli degil ama benimde 3.gun tek embriyom vardi orta kalite transferden sonra 6.günüm 3.gunle hamile kalanlar var bende o umutla bekliyorum belli olmuyor 5.gun aa kalite olupta olmayanda var sıkma caniniSelam kızlar moralim sıfır lütfen bana akıl verin şuan sağlıklı 1 yumurtam görünüyor 4 e bölünmüş 1 yumurtam gelişimi durmuş arkada 2 tane yumurtam var ama gelişimi geriden geliyor doktor yarın için transfer öneriyor 3. Gün embriyosu oluyor yani doktor bekleye bilecegimide söyledi ama riske de atmaya gerek yok dedi 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Tamam kuzumşifolsun inş. ama günde 2 defa ve birkaç gün yapki iltihap varsa etki etsin. macun kıvamında olacak:)
İnşallah canım cok korkuyorum tutmayacak diyeCanim benim daha belli degil ama benimde 3.gun tek embriyom vardi orta kalite transferden sonra 6.günüm 3.gunle hamile kalanlar var bende o umutla bekliyorum belli olmuyor 5.gun aa kalite olupta olmayanda var sıkma canini
Insallah canim bende ayni korkuyorum 3. Denemem ilk iki denememde 5.gun embriyosuydu ama olmadiİnşallah canım cok korkuyorum tutmayacak diye
Hakkımızda hayırlısıInsallah canim bende ayni korkuyorum 3. Denemem ilk iki denememde 5.gun embriyosuydu ama olmadi
Arkadaşım ben de aynı senin gibiyim bugun 2. Gün ve sabah transfer oldum. İki tane daha var ama onların gelişimi yavaş sanırım takip edip gelişirse dondurulacaklar. İnşallah tek embriyoda başarırız. Moralini bozma sakınSelam kızlar moralim sıfır lütfen bana akıl verin şuan sağlıklı 1 yumurtam görünüyor 4 e bölünmüş 1 yumurtam gelişimi durmuş arkada 2 tane yumurtam var ama gelişimi geriden geliyor doktor yarın için transfer öneriyor 3. Gün embriyosu oluyor yani doktor bekleye bilecegimide söyledi ama riske de atmaya gerek yok dedi 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
sende ki sorun neydi canımInsallah canim bende ayni korkuyorum 3. Denemem ilk iki denememde 5.gun embriyosuydu ama olmadi
GEcmis olsun cnm.sonuc cikti miMerhaba kızla gece cok agrım oldu ben de Sabah acile gittim büyük ihtimal �drar yolunda iltihap var diye yanına olduğu için iltihap olduğundan şüphelendiler �drar kültürü verdim o sırada da kandan bakalım dediler bugün benim 7. günüm transferimin Kan verdim İnşallah pozitif olur
Benim ilk esimden dolayi gittik sayi yetersiz diye simdi normale dondu ama miyomum var buyumeden olsun dedik kanallarin kapali dedi doktor acsakta garantisi yok vakit kaybetmeden tup bebek dedi belki bunlarin ustune gitsek normalde olacakti ama yas 31 hangi doktora gitsem tup bebek daha kolay geliyor sanirim ona yonlendiriyorsende ki sorun neydi canım
Umarım güzel haberler alırsın canım benim hakkımızda hayırlısıArkadaşım ben de aynı senin gibiyim bugun 2. Gün ve sabah transfer oldum. İki tane daha var ama onların gelişimi yavaş sanırım takip edip gelişirse dondurulacaklar. İnşallah tek embriyoda başarırız. Moralini bozma sakın
Ben 1. Gün embriosu okumuştum ve pozitifi görmüştü Allah'ın izniyle sende poztifi görürsün canım dua ett bol bolAranızda ikinci gün transfer olan var mı ya da öyle birini gördünüz mü buralarda?
Amiin inşallah Allah onu bize nasip etmiştir. Allahım bekleyenlerin dua edenlerin dualarını kabul etsin inşallah.Ben 1. Gün embriosu okumuştum ve pozitifi görmüştü Allah'ın izniyle sende poztifi görürsün canım dua ett bol bol
Aynenn oylee kuzum nasibinde yaşamak varsa yavrunun her türlü yaşıyorAmiin inşallah Allah onu bize nasip etmiştir. Allahım bekleyenlerin dua edenlerin dualarını kabul etsin inşallah.
kanallarda kapalıysa tüp bebekten başka çare yok maalesef, bir evladımız olsun da ister tüp bebek olsun ister normal, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBenim ilk esimden dolayi gittik sayi yetersiz diye simdi normale dondu ama miyomum var buyumeden olsun dedik kanallarin kapali dedi doktor acsakta garantisi yok vakit kaybetmeden tup bebek dedi belki bunlarin ustune gitsek normalde olacakti ama yas 31 hangi doktora gitsem tup bebek daha kolay geliyor sanirim ona yonlendiriyor