• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Selam kızlar moralim sıfır lütfen bana akıl verin şuan sağlıklı 1 yumurtam görünüyor 4 e bölünmüş 1 yumurtam gelişimi durmuş arkada 2 tane yumurtam var ama gelişimi geriden geliyor doktor yarın için transfer öneriyor 3. Gün embriyosu oluyor yani doktor bekleye bilecegimide söyledi ama riske de atmaya gerek yok dedi 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun 😥

Merhaba kızla gece cok agrım oldu ben de Sabah acile gittim büyük ihtimal �drar yolunda iltihap var diye yanına olduğu için iltihap olduğundan şüphelendiler �drar kültürü verdim o sırada da kandan bakalım dediler bugün benim 7. günüm transferimin Kan verdim İnşallah pozitif olur
Insallah pozitif gorurursun cnm :)

Insallah bu sefer olur doktor kaliteden dolayi pek olumlu degil gibiydi ama bu sekilde olup tutunanda oluyor insallah benimde oyle olur sasirtir bizi mutlu eder 😊canim insallah seninde ilk seferde tutunur 🥰 insan en ufak agriyi hissi yorumlamaya çalışıyor belirsiz olunca zaman gecmiyor
Amin İnşallah seninde olacak canım Allah büyüktür hep derim onun katında imkansız yoktur imtihanını kabul ettik uğraşlar veriyoruz ama olmasada bizim için hayırlı değilse olmamıştır pes etmek yok büyük emekler veriyoruz kolay değil bizi bir tek biz anlıyoruz aynı yolda yürüyoruz dilerim hepimizin tutsun da hepimiz sadece mutluluktan gözyaşları dökelim 🙏🏻🥰

Selam kızlar moralim sıfır lütfen bana akıl verin şuan sağlıklı 1 yumurtam görünüyor 4 e bölünmüş 1 yumurtam gelişimi durmuş arkada 2 tane yumurtam var ama gelişimi geriden geliyor doktor yarın için transfer öneriyor 3. Gün embriyosu oluyor yani doktor bekleye bilecegimide söyledi ama riske de atmaya gerek yok dedi 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun 😥
Canim benim daha belli degil ama benimde 3.gun tek embriyom vardi orta kalite transferden sonra 6.günüm 3.gunle hamile kalanlar var bende o umutla bekliyorum belli olmuyor 5.gun aa kalite olupta olmayanda var sıkma canini

Canim benim daha belli degil ama benimde 3.gun tek embriyom vardi orta kalite transferden sonra 6.günüm 3.gunle hamile kalanlar var bende o umutla bekliyorum belli olmuyor 5.gun aa kalite olupta olmayanda var sıkma canini
İnşallah canım cok korkuyorum tutmayacak diye

Arkadaşım ben de aynı senin gibiyim bugun 2. Gün ve sabah transfer oldum. İki tane daha var ama onların gelişimi yavaş sanırım takip edip gelişirse dondurulacaklar. İnşallah tek embriyoda başarırız. Moralini bozma sakın ♥️

Merhaba kızla gece cok agrım oldu ben de Sabah acile gittim büyük ihtimal �drar yolunda iltihap var diye yanına olduğu için iltihap olduğundan şüphelendiler �drar kültürü verdim o sırada da kandan bakalım dediler bugün benim 7. günüm transferimin Kan verdim İnşallah pozitif olur
GEcmis olsun cnm.sonuc cikti mi

sende ki sorun neydi canım
Benim ilk esimden dolayi gittik sayi yetersiz diye simdi normale dondu ama miyomum var buyumeden olsun dedik kanallarin kapali dedi doktor acsakta garantisi yok vakit kaybetmeden tup bebek dedi belki bunlarin ustune gitsek normalde olacakti ama yas 31 hangi doktora gitsem tup bebek daha kolay geliyor sanirim ona yonlendiriyor

Arkadaşım ben de aynı senin gibiyim bugun 2. Gün ve sabah transfer oldum. İki tane daha var ama onların gelişimi yavaş sanırım takip edip gelişirse dondurulacaklar. İnşallah tek embriyoda başarırız. Moralini bozma sakın ♥️
Umarım güzel haberler alırsın canım benim hakkımızda hayırlısı

Bir sorum olacak kızlar. Doktor bugun kese icin persembeye gun verdi. Hcg sonucuma gore persembeye 3000lerde diye tahmin ederek gun verdi. Kese icin erken mi olur? Daha bugun 9.gunum persembe günü 15.gun oluyor. O zaman kac haftalik oluyorum? Bat 14 kasımdi. Transfer 30kasim. Kafam cok karıştı 🤦😂🙃

Benim ilk esimden dolayi gittik sayi yetersiz diye simdi normale dondu ama miyomum var buyumeden olsun dedik kanallarin kapali dedi doktor acsakta garantisi yok vakit kaybetmeden tup bebek dedi belki bunlarin ustune gitsek normalde olacakti ama yas 31 hangi doktora gitsem tup bebek daha kolay geliyor sanirim ona yonlendiriyor
kanallarda kapalıysa tüp bebekten başka çare yok maalesef, bir evladımız olsun da ister tüp bebek olsun ister normal, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🥰

Back