Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çok moralim bozuldu o kadar umutlanmistim8. günde bile çıkmayıp 10. günde çıkanlar var hiç moralini bozma bence 10.günü bekle
Yok canım duphaston kullanıyorum yarın son bitcek. Kullanırken olunuyormuydu bunu bırakınca mı olunur. İniallah bari bu ilaç işe yararda olurum. Bir aksilik olmazsa inşallah benim transfer ocağı bulurSen regl oldun mu canım kaçırdım mı yoksa
Hiiiç kullanmadım canım o ilaçlardan ama bitince olunuyor galiba öyle yazılıyordu yaa bayada oldu geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallahYok canım duphaston kullanıyorum yarın son bitcek. Kullanırken olunuyormuydu bunu bırakınca mı olunur. İniallah bari bu ilaç işe yararda olurum. Bir aksilik olmazsa inşallah benim transfer ocağı bulur
Ya kuzum o sıkışıklık için burada çok okudum öyle tutamıcak gibi değilde 2 bardak su içsen oluyormuş. Bence çişini yap. Sonra 2 bardak su iç. TamamHiiiç kullanmadım canım o ilaçlardan ama bitince olunuyor galiba öyle yazılıyordu yaa bayada oldu geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallahBenimde ctesi olacak şimdi şu sıkışıklık olayı geriyor hiç bitmiyor bizim gerginlikler
Hiiiç kullanmadım canım o ilaçlardan ama bitince olunuyor galiba öyle yazılıyordu yaa bayada oldu geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun inşallahBenimde ctesi olacak şimdi şu sıkışıklık olayı geriyor hiç bitmiyor bizim gerginlikler
Offf yaaa valla bende yemek yaparken atm çarşı pazar asla dayanamam hemen gelir giderim aşılamada da patlayacaktım yattığım yerde yapacak gibi oldum hemşire geldi 15 dk oldu kalkabilirsin eşinize haber vereyim dedi. Yok eşi meşi boşverin ben tuvalete gideceğim dedim o verdikleri terliklerle gitmiştimŞu sıkışıklık olayi bir beceremedim gitti ilkinde hic sıkışamadım takviye yapilmak zorunda kalındı bu transferde de tutamadigimdan 3 kez tuvalete gidip her defasinda tekrar sıkışmaya çalışmakla uğraştımama ben genel olarak çok sık tuvalete giden biriyim normalde de tutmakta zorlaniyordum
Yapacağım bir plan yerler mi yemezler tabiYa kuzum o sıkışıklık için burada çok okudum öyle tutamıcak gibi değilde 2 bardak su içsen oluyormuş. Bence çişini yap. Sonra 2 bardak su iç. Tamam
Bende on dakika sonra dyanamadim sürgü istedimOfff yaaa valla bende yemek yaparken atm çarşı pazar asla dayanamam hemen gelir giderim aşılamada da patlayacaktım yattığım yerde yapacak gibi oldum hemşire geldi 15 dk oldu kalkabilirsin eşinize haber vereyim dedi. Yok eşi meşi boşverin ben tuvalete gideceğim dedim o verdikleri terliklerle gitmiştimŞimdi bir plan yapıyorum yerlerse tabi
Amin kuzum İnşallahhayırlı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz
Amin kuzum İnşallahAklıma gelmiştin canım sıkı sıkı tutunur inşallahnasıl geçti transferin canım şu sıkışıklığı nasıl ayarladın şimdi korkulu rüyamız bu oldu
Amin kuzum İnşallahgüzel haberlerinizi bekliyoruz
Sen daha yeni girmedin mi yaaa tepkisi birdeBende on dakika sonra dyanamadim sürgü istedimeşime her defasinda tutamayacagm nolur tuvalete gideyim yine sıkışırım diye yalvardim resmen bende evden cikarken girerken hep tuvalete giren biriyim
Aynen oyle neler neler oluyormuş. Hayirlisiyla kucaklarimiz dolsa da yillar sonra oturup bu zamanlarimizi hatirlayip gulumsesekSen daha yeni girmedin mi yaaa tepkisi birdeah canım valla hemşireler hep diyor ki biz neleri gördük insan utanıyor atlatacağız bunu da inanıyorum
Süper canım çok sevindim güzel hayırlı haberler verirsin inşallahAmin kuzum İnşallahya kuzum ben biraz zorlanıyorum çünkü normal de de hemen yaparım tuvalate gidip dünde baya beklettiler sonra çok sıkışınca bir bardak yapmama izin verdiler beş dk sonra içeri aldılar ama yine de sıkışıktim çıkınca da yatağa sürgü istedim yatakta yaptım en az 40 dk felan yattım hiç kalkmadim önceki transfer e göre daha rahat geçti yani bence çok kilonuz yoksa Bir litre su yeter sıkışık olmak için
Çokmu sıkışık istiyorlar yaYapacağım bir plan yerler mi yemezler tabievde ilaç almam lazım bir su içerim birde orada hızlıca içer yürürüm yoksa ben hemşirelerle pazarlık yapıyorum ben tutamıyorum çok içemem diye
Harflerden de birisi bebeği oluşturan hücrelerin kalitesi biriside plesentamıydı sanki öyle hatırlıyorum canımKızlar bir şey sormak istiyorum bu aa ab bc ne demek oluyor üçüncü günse mesela 3ab beşinci günse 5aa diye başına gün sayısı koyuluyor ama geri kalan harfler neyi gösteriyor
1lt iç yeter dedi ama ben içmeden de sıkışıyorumÇokmu sıkışık istiyorlar ya
Ay bilemedim nasıl olur acaba1lt iç yeter dedi ama ben içmeden de sıkışıyorumçok acayip bişey oldum ya yorumlara bakınca yalnız olmadığımı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?