- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
Bende oyle bugun progestoron ignemi vuruldum.yarin ins transfer olacagim estrofem enox coraspinde verildi mi sanaSabah öğle akşam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle bugun progestoron ignemi vuruldum.yarin ins transfer olacagim estrofem enox coraspinde verildi mi sanaSabah öğle akşam canım
Bende ilk kez transfer olacagim.ilaclari duzenli kullanip paketli gidadan uzak durmamiz jsimize yarar heralde bide bol su icmek:)
Evet kuzumSüper canım çok sevindim güzel hayırlı haberler verirsin inşallah yalnız o bir bardak yapma olayı harikasın kontrol edebilmişsin kendini çok iyi bir şey
ayy evet bi de heyecan var tamam öyle yapıcamAz az yap transfere girmeden ben o sekilde yaptim zaten heycandan geliyor
Neden cok.mu aciyoİmkanınız varsa narkozlu transfer isteyin
Ben anestesiz transfer oldum, sohbet muhabbet farkında bile olmadım. Serviksten geçerken minimal rahatsızlık hissi sadece.Neden
Neden cok.mu aciyo
Insallaj benimde oyle olur:) kasmam umarimBen anestesiz transfer oldum, sohbet muhabbet farkında bile olmadım. Serviksten geçerken minimal rahatsızlık hissi sadece.
Anestezisiz*Ben anestesiz transfer oldum, sohbet muhabbet farkında bile olmadım. Serviksten geçerken minimal rahatsızlık hissi sadece.
İnşallahKendinizi kasmaniz iyi bir şey değil kanama oluşturabilir inşallah yapmasa bile rahat geçer
UmarımBende ilk kez transfer olacagim.ilaclari duzenli kullanip paketli gidadan uzak durmamiz jsimize yarar heralde bide bol su icmek:)
En son verilen ilaçlarım duphaston progestan fitil progestan iğne coledan-d tetradox canımBende oyle bugun progestoron ignemi vuruldum.yarin ins transfer olacagim estrofem enox coraspinde verildi mi sana
Canım bende ilk olacak ama okuduğum kadarı ile belirti olanda çok olmayanda çok ilaçları kullanıyoruz diye vücut iyice şaştı kötü düşünme olumlu düşün bence dua et bol bol inşallah sıkı sıkı tutunmuşturTransferden sonra 5.gunum yine bir belirtim yok yinemi olmadi acaba tek hissettigim rahim agirligi gibi bir his oda ilaclardan sanirim su test gunu cok uzun keske hemen ogrenebilsek beklemek onca ilac, tedaviden daha zor
Insallah bu sefer olur doktor kaliteden dolayi pek olumlu degil gibiydi ama bu sekilde olup tutunanda oluyor insallah benimde oyle olur sasirtir bizi mutlu eder canim insallah seninde ilk seferde tutunur insan en ufak agriyi hissi yorumlamaya çalışıyor belirsiz olunca zaman gecmiyorCanım bende ilk olacak ama okuduğum kadarı ile belirti olanda çok olmayanda çok ilaçları kullanıyoruz diye vücut iyice şaştı kötü düşünme olumlu düşün bence dua et bol bol inşallah sıkı sıkı tutunmuştur
zerdeçalı hafif macun kıvamında sulandırıp onu ağrıyan bölgeye sürün tamamen. yıkamadan öle kalsın 1 saat felan. iltihabı kurutur.ağrıyıda keser.Kızlar ya benim dişim çok fena ağrıyor transfer çıkışı başladı bir türlü geçmiyor önereceğiniz bişey var mı stres ten mi başladı birden anlamadım ya mahvoldum iki gündür
Tamam kuzum bide onu yapayım çok teşekkür ederimzerdeçalı hafif macun kıvamında sulandırıp onu ağrıyan bölgeye sürün tamamen. yıkamadan öle kalsın 1 saat felan. iltihabı kurutur.ağrıyıda keser.
şifolsun inş. ama günde 2 defa ve birkaç gün yapki iltihap varsa etki etsin. macun kıvamında olacak:)Tamam kuzum bide onu yapayım çok teşekkür ederim