• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ay bilemedim nasıl olur acaba 😬🤣
Yarın arayıp saat bilgisi verecekler halledeceğim şu işide😂 yalnız benden tekrar tahlil istemedi doktorum ilaçlara başlattı iğnelere başladım progestana iki kez kontrole gittim ctesi transfer dedi bazılarına tahlil istenmiş herkeste farklı işliyor demek bu işler bilemedim🙄

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın çok moralim bozuldu o kadar umutlanmistim 😔
işte bu yüzden 10.günü öneriyorlar, ister istemez negatifi görünce etkileniyor tabiki insan hiç bozma moralini dua etmeye devam 🙏 olumlu düşün

Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???

Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???

Eklentiler

• 4B5042B7-CD4F-402C-99A6-D7B3C0D28F9D.jpeg
    4B5042B7-CD4F-402C-99A6-D7B3C0D28F9D.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar yaa günaydın. Size birşey sorucam aklıma takılıyor.
Şimdi ben muayeneye gittiğimde vajinal ultrason cihazına hiçbirşey takıldığını görmüyorum. Sizinde öylemi.
Merkezde temizlik dikkat ilgi 4 4lük hiçbir şikayetim yok. Sadece bu gözüme ilişiyor tam olarak inceleyemiyırym ama hiçbirşey takılmıyor. Bunu herkese kullanıyorşar illa birşey yapıyorlardır değilmi
Tabiki takiliyor gozumun onunde 2 tane takiyor sonra jel suruyor ama seffaf oluyo cok.dikkatli bakmak lazim.o riski goze alip oyle bisi yapmazlar.belki basligi tek.kullanimliktir senden sonra çöpe.atiliyodur

Harflerden de birisi bebeği oluşturan hücrelerin kalitesi biriside plesentamıydı sanki öyle hatırlıyorum canım
Canımcım, 3-5 olan baştaki rakam, ç hücre büyüklüğünü ifade ediyor, yani çevresinin büyüklüğünü ve yapısını. Yani 5.gün embriyosu 3aa 4bb olabilir ama 3.gün embriyosu 5 büyüklüğüne pek ulaşamıyor… 6 numarada ise hücre çeper dışına çıkmaya başlıyormuş.

Aklıma gelmiştin canım sıkı sıkı tutunur inşallah🙏🏻🥰 nasıl geçti transferin canım şu sıkışıklığı nasıl ayarladın şimdi korkulu rüyamız bu oldu😬
ayy gerçekten şu sıkışıklık beni aşırı geriyor , dün usg çekilirken de sıkışık olmam söylendi çok zor dayandım 🤢🤦

transferden sonra da sıkışık sıkışık bekliyor muyuz yani kızlar 🤢🤢
Yerine gore değişiyor canim benim gittigim klinikte 10 dk yat sonra git tuvalete sonrada giyinip cikarsin dediler onceki gittgim yerde 20 dk sonra tuvalete git dediler kimi yerde sonda takiliyormus ama cok su icmemek gerekiyor bunu anladim ilkinde 20 dk zor durdum kivranmamak icin kendimi cok kastim bunda gitmesem gitmezdim daha

Merhaba hanımlar bende bugün opu oldum 5 yumurta aldılar yarın için haber bekliyorum progestan iğne verdi doktorum birde fitilini verdi ekstradan antibiyotik ve vitaminler transfer sürecinden korkuyorum yalnız çünkü rahim ağzı çok darmis bu yüzden canım çok yanıyor
MErhaba cnm fitili gunde kac kez aliyosun

Yarın arayıp saat bilgisi verecekler halledeceğim şu işide😂 yalnız benden tekrar tahlil istemedi doktorum ilaçlara başlattı iğnelere başladım progestana iki kez kontrole gittim ctesi transfer dedi bazılarına tahlil istenmiş herkeste farklı işliyor demek bu işler bilemedim🙄
Bende tam bilmiyorum bu tahlil işlerini canım ama doktoruna güven çokta düşünme inşallah herşey yolunda gitcek 🤲🏼💕

Yerine gore değişiyor canim benim gittigim klinikte 10 dk yat sonra git tuvalete sonrada giyinip cikarsin dediler onceki gittgim yerde 20 dk sonra tuvalete git dediler kimi yerde sonda takiliyormus ama cok su icmemek gerekiyor bunu anladim ilkinde 20 dk zor durdum kivranmamak icin kendimi cok kastim bunda gitmesem gitmezdim daha
aynen bencede çok içmemek lazım yarım lt su yeterli beklersek sıkışırız 🤢 daha dün ultrason için 1 lt su içtim, 1.5 2 saat sonra sıkıştım ama dayanılır gibi değildi hatta gidip biraz boşalttım 🤭🤢 bi de transfer sonrası sıkışık beklersek şahsen ben dayanamam 😒

aynen bencede çok içmemek lazım yarım lt su yeterli beklersek sıkışırız 🤢 daha dün ultrason için 1 lt su içtim, 1.5 2 saat sonra sıkıştım ama dayanılır gibi değildi hatta gidip biraz boşalttım 🤭🤢 bi de transfer sonrası sıkışık beklersek şahsen ben dayanamam 😒
Az az yap transfere girmeden ben o sekilde yaptim zaten heycandan geliyor 😂

Valla dokturumdan defalarca rica ettim fakat yapmamakta ısrarcı aşırı sinirliyim bu konuda çünkü aşılama yaptırmıştım daha önce ve canımdan can gitmişti bunu belirttim fakat hala yapmamakta ısrarcı ama ısrar edecegim
Kendinizi kasmaniz iyi bir şey değil kanama oluşturabilir inşallah yapmasa bile rahat geçer 💕

Dün 2.kez opu oldum, 12 yumurta toplandı 9 sı olgundu 6 sı döllendi. Bakalım 3 ve 5.günlerde donduralacakmış. İlkinde aşılama planlanırken overim fazla stimule olması (pkos um) sonucu toplama kararı alınmıştı, düşük doz ilaç kullanıldığından 5 yumurta toplanmıştı 3 ü olgun 2 si döllenmişti. Tarlusal kullandığım için Ocak ayında dondurulmuş transfer olacağım.

Back