2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Transferden sonra 5.gunum yine bir belirtim yok yinemi olmadi acaba tek hissettigim rahim agirligi gibi bir his oda ilaclardan sanirim su test gunu cok uzun keske hemen ogrenebilsek beklemek onca ilac, tedaviden daha zor

Transferden sonra 5.gunum yine bir belirtim yok yinemi olmadi acaba tek hissettigim rahim agirligi gibi bir his oda ilaclardan sanirim su test gunu cok uzun keske hemen ogrenebilsek beklemek onca ilac, tedaviden daha zor
Canım bende ilk olacak ama okuduğum kadarı ile belirti olanda çok olmayanda çok ilaçları kullanıyoruz diye vücut iyice şaştı kötü düşünme olumlu düşün bence dua et bol bol inşallah sıkı sıkı tutunmuştur

Insallah bu sefer olur doktor kaliteden dolayi pek olumlu degil gibiydi ama bu sekilde olup tutunanda oluyor insallah benimde oyle olur sasirtir bizi mutlu eder canim insallah seninde ilk seferde tutunur insan en ufak agriyi hissi yorumlamaya çalışıyor belirsiz olunca zaman gecmiyor

Kızlar ya benim dişim çok fena ağrıyor transfer çıkışı başladı bir türlü geçmiyor önereceğiniz bişey var mı stres ten mi başladı birden anlamadım ya mahvoldum iki gündür

Kızlar ya benim dişim çok fena ağrıyor transfer çıkışı başladı bir türlü geçmiyor önereceğiniz bişey var mı stres ten mi başladı birden anlamadım ya mahvoldum iki gündür
zerdeçalı hafif macun kıvamında sulandırıp onu ağrıyan bölgeye sürün tamamen. yıkamadan öle kalsın 1 saat felan. iltihabı kurutur.ağrıyıda keser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…