- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Canim benimde 3. Denemem insallah bu sefer mucizelerimiz bize tutunur:)Benim de transfer öncesi tekrar bakılacak ta onu merak ettim ilaç dozunu felan ayarlamak için heralde benim bu üçüncü transfer olacak ama herşeyi unutmuş gibiyim geçen cuma günü de kana bakilmisti ona göre ilaç başlamıştı doktorum bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz ya şimdide bunu dert ettim kendime
Amin kuzum İnşallahCanim benimde 3. Denemem insallah bu sefer mucizelerimiz bize tutunur:)
2gunde 1 kan degerinde duzenli artis var mi bakar doktor ona gore yonlendirirKizlar bugun 7.gun kan verdim 144 cikti sonuc iyi mi sizce kimyasala doner mi acaba
Gayet cok güzel 7.gün 10. Günde yaptırmış olsaydım en az 400 olmuş olur güzel gayet bence sana denilen günde yaptırKizlar bugun 7.gun kan verdim 144 cikti sonuc iyi mi sizce kimyasala doner mi acaba
opu sonrası yumurtalıklarda kalıntılar kalmış o yüzden verdi drYasmin niye kullandin cnm benimde oyle olmustu sonradan söküldü bi goster doktora
Anladim kuzum guzel haberler verelim birbirimizeopu sonrası yumurtalıklarda kalıntılar kalmış o yüzden verdi dr
inşallah canımAnladim kuzum guzel haberler verelim birbirimize
Gecmis olsun cnm insallahinşallah canımbende bugün kontrole geldim tam her şey yolundayken hoca başlayalım derken eşim arada bir sağ kasığımda olan ağrılardan bahsetti dr a, dr da madem öyle bu ay kalsın usg kan tahlili idrar tahlili istedi yaptırdım sorun yok hiçbirinde çok şükür, şimdi tekrar dr a görünüp bizde ilaçlara başlayacağız inşallah
Masallah canım gayet ıyı artış olmus sağlıkla kucağına almakta nasıp olsun ınsaallahArkadaşlar
8..gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8 cikmis sonucum artik derin nefes almali miyim sizce
Hadi gozun aydin cnmkızlar bende transfer hazırlığına başladımbugün dr kontrolüm vardı; estrofem, clexane, coraspin ve d vit verildi 13 gün kullanıp 20 sinde tekrar kontrole gidicem, kontrolde de progesteron, tsh, E2 ve betahcg bakılacakmış, işte şimdi heyecanlanmaya başladım
Sagol canim inşallah allah tamamina erdirsin herkese de nasip.etsinMasallah canım gayet ıyı artış olmus sağlıkla kucağına almakta nasıp olsun ınsaallah
Var gıbı gözüküyor hayırlı olsun kucağınıza almakta nasıp olsunMerhabalar ben yeni katıldım transferimin6 günü bugün 5. Gün 2 embriyo transferim oldu test yaptım evde ikinci cizgi hayalet çizgi olarak belirdi bı bakarmisin rica etsem tek ben mi görüyorum yorumlarınızı bekliyorum
çok sağol canım benimHadi gozun aydin cnm
Çok tşk ederim Allah'ım tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesinVar gıbı gözüküyor hayırlı olsun kucağınıza almakta nasıp olsun
AminÇok tşk ederim Allah'ım tüm isteyenlerin kucağını doldursun rabbim kimseyi umutla yürüdüğü yolda hüzünle geri dondermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?