- 23 Kasım 2022
- 418
- 508
- 18
Hayırlı olsun canım heyecan verici oluyorkızlar bende transfer hazırlığına başladımbugün dr kontrolüm vardı; estrofem, clexane, coraspin ve d vit verildi 13 gün kullanıp 20 sinde tekrar kontrole gidicem, kontrolde de progesteron, tsh, E2 ve betahcg bakılacakmış, işte şimdi heyecanlanmaya başladım
Hiç gebeliğim olmadı ama değerler iki günde bir bakılıyormuş ve iki katı üstü olmalıymış sanırım sizinde hesaba göre iyi duruyor hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar
8..gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8 cikmis sonucum artik derin nefes almali miyim sizce
evet yaaHayırlı olsun canım heyecan verici oluyor
Bir aletle açıyorlar toka gibi sanki, muhtemelen o canını acıtıyordur canım sakin ol derin derin nefes al rahat olmaya çalışırsın bende aşılamada yaşamıştım ya acıtıyor o benimde öyle oldu hem sıkışığız hem o alet hem ultrason aleti odaklanmayaya çalışmıştımMerhaba hanımlar bende bugün opu oldum 5 yumurta aldılar yarın için haber bekliyorum progestan iğne verdi doktorum birde fitilini verdi ekstradan antibiyotik ve vitaminler transfer sürecinden korkuyorum yalnız çünkü rahim ağzı çok darmis bu yüzden canım çok yanıyor
Merhaba bende yeni katıldım buraya benimde bu ay adetimin ikinci günü gidicem tedaviye baslicam süreç nasıl hiç bilmiyorum ve endişeliyim hiç çocuğum olmadı bu yüzden biraz tedirginim . Süreci bana da anlatırsanız çok iyi olur belki biraz rahatlarimevet yaaçok teşekkür ederimm
Çok teşekkür ederim canımBir aletle açıyorlar toka gibi sanki, muhtemelen o canını acıtıyordur canım sakin ol derin derin nefes al rahat olmaya çalışırsın bende aşılamada yaşamıştım ya acıtıyor o benimde öyle oldu hem sıkışığız hem o alet hem ultrason aleti odaklanmayaya çalışmıştıminşallah çok ağrın olmaz canım güzel geçsin
merhaba canım, burda çoğumuz aynı durumdayızMerhaba bende yeni katıldım buraya benimde bu ay adetimin ikinci günü gidicem tedaviye baslicam süreç nasıl hiç bilmiyorum ve endişeliyim hiç çocuğum olmadı bu yüzden biraz tedirginim . Süreci bana da anlatırsanız çok iyi olur belki biraz rahatlarim
Amin inşallah gerçekten çok yıprandık ama çok umutluyum biraz da korkuyorum nasıl olucak diye sizin kimde sıkınti vardımerhaba canım, burda çoğumuz aynı durumdayız2.günü gidince vajinal muayenede her şey yolundaysa yumurtaların uyarılıp büyümesi için ilaçlara başlıyorsun zaten sana orda detaylı açıklama yapıyorlar o kadar uzun ve sabır gerektiren bir yol ki rabbim hepimizin yardımcısı olsun
her zaman umutlu olmak gerekir, özellikle bu dönemlerde olumsuz hiçbir şey düşünmeyin hep iyiyi güzeli hayal edin ki inanın bu da tedavinin bir parçası bence.Amin inşallah gerçekten çok yıprandık ama çok umutluyum biraz da korkuyorum nasıl olucak diye sizin kimde sıkınti vardı
Evet gerçekten de öyle birbirinize destek oluruz diye bende katıldım buraya . O kadar çok araştırma yapıyorum ki. Allah en kısa zamanda size de bize de ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizde de eşimde sıkıntı var varikosel var eşimde bende de pkos dedi birtane doktor şimdi ki doktorum pkos değil diyor sadece bir yumurtanda tembellik var o kadar o da sıkıntı değil diyor yani eşimden dolayı olmuyormuş . Sperm düşüklüğü var ameliyat oldu 5 ay önce bize tüp bebek dediler .her zaman umutlu olmak gerekir, özellikle bu dönemlerde olumsuz hiçbir şey düşünmeyin hep iyiyi güzeli hayal edin ki inanın bu da tedavinin bir parçası bence.
Bizde bende sorun var amh düşüklüğü , eşim de bir sorun yok
çok geçmiş olsunEvet gerçekten de öyle birbirinize destek oluruz diye bende katıldım buraya . O kadar çok araştırma yapıyorum ki. Allah en kısa zamanda size de bize de ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizde de eşimde sıkıntı var varikosel var eşimde bende de pkos dedi birtane doktor şimdi ki doktorum pkos değil diyor sadece bir yumurtanda tembellik var o kadar o da sıkıntı değil diyor yani eşimden dolayı olmuyormuş . Sperm düşüklüğü var ameliyat oldu 5 ay önce bize tüp bebek dediler .
Amin inşallah hayırlı haberler veririz hepimizçok geçmiş olsunbanada başta pcos demişlerdi sonra amh düşüklüğü çıktı .
Sperm düşüklüğünde tüp bebekte nasıl bir protokol uyguluyorlar bilmiyorum ama varikosel ameliyatından sonra iyileşmeler oluyor diye biliyorum umarım öyle olur, erkeklerdeki şans sperm sayısının sayısı çok çok fazla olması, inşallah 1 tane sağlıklı sperm ile sizde güzel gebelik elde edersiniz
İmkanınız varsa narkozlu transfer isteyinMerhaba hanımlar bende bugün opu oldum 5 yumurta aldılar yarın için haber bekliyorum progestan iğne verdi doktorum birde fitilini verdi ekstradan antibiyotik ve vitaminler transfer sürecinden korkuyorum yalnız çünkü rahim ağzı çok darmis bu yüzden canım çok yanıyor
Valla dokturumdan defalarca rica ettim fakat yapmamakta ısrarcı aşırı sinirliyim bu konuda çünkü aşılama yaptırmıştım daha önce ve canımdan can gitmişti bunu belirttim fakat hala yapmamakta ısrarcı ama ısrar edecegimİmkanınız varsa narkozlu transfer isteyin
Arkadaşlar bugün yine idrar testi yaptım bı tanesi erken gebelik diğeri normal test ikiside tek çizgi çıktı yorumlarınızı bekliyorumMerhabalar ben yeni katıldım transferimin6 günü bugün 5. Gün 2 embriyo transferim oldu test yaptım evde ikinci cizgi hayalet çizgi olarak belirdi bı bakarmisin rica etsem tek ben mi görüyorum yorumlarınızı bekliyorum
Dün 6 . Gunumdu yaptığım test ikinci çizgi hayalet çizgi olarak belirdi ama bugün erken gebelik testinde diğer testte cikmadiArkadaşlar bugün yine idrar testi yaptım bı tanesi erken gebelik diğeri normal test ikiside tek çizgi çıktı yorumlarınızı bekliyorum
Mutlaka takılıyordur ince şeffaf olduğu için farketmiyorsundur içini ferah tut kuzum ,Kızlar yaa günaydın. Size birşey sorucam aklıma takılıyor.
Şimdi ben muayeneye gittiğimde vajinal ultrason cihazına hiçbirşey takıldığını görmüyorum. Sizinde öylemi.
Merkezde temizlik dikkat ilgi 4 4lük hiçbir şikayetim yok. Sadece bu gözüme ilişiyor tam olarak inceleyemiyırym ama hiçbirşey takılmıyor. Bunu herkese kullanıyorşar illa birşey yapıyorlardır değilmi
hayırlı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kizceler bende dün transfer oldum inşallah olur bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?