2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

O dönem benim de şiddetli kanamalarım oluyordu, yatış ve serum ile takip ediyorlardı sadece
Biraz önce banada serum taktılar akşamdan bu yana sadece ilaçlarına aynı devam et dediler iğne flan vurmadilar 11 e kadar yattim. size de ayrıyetten progesteron falan vurmadilar mi

Aralık'ta transfer olan arkadaşlar bn şuan 16+2 haftaligim bu detaylı ultrason falan ne zamn yapacaksınız birde rahim ağzı kisaligu sorunu olan var mı onun için perinatolojiye giden var mı cinsiyetler sanki genelde erkek gibi inşallah herkes yavrusunu hayırlısı ile kucağına alır

Canım bende 16 haftalığım su an 21. Hafta yaptırmayı düşünüyorum detaylıyı.rahım agzı uzunluğunuz kısa mı denıldı sıze ben her gıttıgımde soruyorum ıkız gebelık olunca normal dedıler hep rahım ağzı uzunluğum eger kısalık varsa perınatolojının görmesinde fayda var

Benim 18 haftam bitmek üzere 13 nisanda detaylı ultrason randevum var yani tam 20. Haftamda olacak. En son rahim ağzını sorduğumda ben düzenli bakıyorum her kontrolde karından bakarken görüyoruz dedi bir sorun olsa söyleyip yönlendirirdi sanırım

Aslında benm rahmim tek boynuzlu o yüzden risk oluyormuş sürekli kontrol en son 12. Haftada alttan 37 mm ölçüldü bu hafta karından 41 mm

Demekki sadece rahimde problem olanlar risk taşıyor

Merhaba ben size birşey sormak istiyorum ama benim cumartesi gecesi kanamam olmuştu devlet Hastanesi'nde 1 gün müşadele altında kaldım dün bebeklerimin kalp atışı duyuldu. Kanamam kahverengine döndü bugün kendi doktoruma gittim bebeklerin kesesini bulamadı kilom var biraz ondan göremedim dedi idrara da sıkışıktım. vajinal muayene bakalım dedi kanamam yeni olduğu için istemedim. cumartesi gündüz görmüştü böyle bir durumu yaşayan var mı aranızda bebeklerime birşey olmamiştir değil mi dün görduyseniz sorun yok dedi ama aklıma da takıldı...

Daha çok küçük ultrasondan ultrasona fark ediyor merak etmeyin vajinal baktursaydiniz görürdünüz ben zayıf olmama rağmen 6+2, de karından keseyi bile görememişti alttan muaynenede kalp atışını duymuştum

Çok teşekkür ederim. 7+1 deyim bende 6. Haftadan beri gözüküyordu bugün öyle deyince çok korktum çarşamba kontrolüm var hayırlısıyla gorsemde biraz içim rahatlasa

İnşallah çok teşekkür ediyorum
Bende bugun kontrole gıtmıstım 3 cm dedı servıksın uzunluğuna bana kısa geldı bıraz ıkız gebelık bıde ama doktor ıyı dedı gecen hafta farklı doktora gıtmıstım orda kqc cıkmıstı bılmıyorum amq o doktor dq sıkıntı yok demıstı anlamadım.

Naptınız, gidebildiniz mi kontrole ?
Yok gitmedim. Çok ultrason a girmek tehlikeli dediler ben geçen hafta 4 defa girdim o yüzden korkudan gidemedim. Allah nasip ederse cumartesi gidicem... Ultrasyonun tehlikeli olup olmadığı hakkında bir bilginiz var mı acaba

Yok gitmedim. Çok ultrason a girmek tehlikeli dediler ben geçen hafta 4 defa girdim o yüzden korkudan gidemedim. Allah nasip ederse cumartesi gidicem... Ultrasyonun tehlikeli olup olmadığı hakkında bir bilginiz var mı acaba
Ultrasonun ucuyla hafif bi ısı veriyolar ya kalp atışını duymak için onun iyi olmadığını söyledi doktorum. Onun dışında usg tehlikeli değilmiş ama cihazdan cihaza farkeder belki o yüzden tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…